TV 46-50' για Gaming-Ταινιες-Τηλεοραση

SchumiGr

Established Member
29 July 2010
211
Σκεφτομαι να παρω μια μεγαλη TV για να "δεσει" το γλυκο.Η αποσταση θεασης ειναι 1.8-2μ περιπου και η χρηση ειναι αυτη που γραφει ο τιτλος.Παιχνιδια στο PS3, bluray και τηλεοπτικο προγραμμα.Διαβασα και ειδα απο κοντα την LG PK550 η οποια μου αρεσε πολυ κυριως λογω τιμης.Επισης πριν λιγο διαβασα για την προσφορα που εχει το πλαισιο στην 46S20 με 799ε για την οποια επισης διαβαζω θετικα σχολια.
Ποια απο τις 2 θα προτιμουσατε και γιατι?
Θα ηθελα να μου πειτε αν θεωρειται υπερβολη η 50αρα για αυτη την αποσταση και να προτεινεται καποια μοντελα τα οποια ενδεχομενως δεν εχω προσεξει.Ειμαι ανοιχτος και σε LCD προτασεις αρκει να μην ξεφευγουμε οικονομικα.
Το ποσο που διατιθεται ειναι περιπου 800ε.
Ακουω.....

Αυτη ειναι η αποψη μου...

Για να μην μπερδευουμε τo πραγμα:

1- Για καποιον που ψαχνει τηλεοραση για αναλογικα , ψηφιακα , NOVA , DVD , BR , mkv παει σε πλασμα. Toσο λογω κοστους οσο και λογω εικονας.

2- Για καποιον που θελει να παιζει και παιχνιδια αν μιλαμε εως 2-3 ωρες την ημερα παει ειτε σε πλασμα Panasonic (πιο ανθεκτικες σε στατικες εικονες) ειτε σε LCD/LED LCD.

3- Για καποιον που θελει χρηση ως μονιτορ και ατελειωτο gaming παει αποκλειστικα σε LCD. Αλλωστε οι LCD ως μονιτορ ξεκινησαν και εξελιχθηκαν.

Βεβαια υπαρχει και το θεμα του μεγεθους. LCD/LED πανω απο 46" δεν "τραβανε" λογω ομοιομορφιας και κινησης.

Για gaming σε πλασμα διαβασε εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68955

Υπαρχει καποια LCD που ειναι σε αυτες τις ιντσες (46-50 δλδ) και να ειναι κοντα στην τιμη της Panasonic?

Σε αυτές τις ίντσες...να έχει τέτοια ποιότητα εικόνας σε αυτή την τιμή όχι.Η Samsung 46C650 περί τα 1000 ευρώ μόνο.Μετά πάμε ψηλά..

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο τον συμφοεουμίτη και αν μπορούσα θα πήγαινα από το σπίτι του να δω την LG....Είναι σχεδόν το απόλυτο συγκριτικό που μπορείς να κάνεις.

Γενικά θα προτιμούσα την 50άρα από την 46άρα στα ίδια λεφτά.