TV 55''-58" καλή κάτω από 500 με android,ζητάω πολλά;

Valsam

New member
12 November 2020
14
Εχω να αλλαξω τηλεοραση 12-15 χρονια(ουτε θυμαμαι ποτε την πηραμε),ηρθε λοιπον ο καιρος αλλα ξανα 1000-2000 δεν δινω(και γιατι δεν υπαρχουν αλλα και να τα ειχα δεν δινω τοσα πολλα γιατι η τεχνολογια προχωραει και δεν την ξαναπαταω ετσι),στα 3 μετρα αποσταση στο σαλονι και μαξιμουμ μεχρι 500 ευρω !
Λοιπον θελω μια οικομικη αλλα "καλη" σχετικα" παντα μιλαω για τα λεφτα της με android και καλο επεξεργαστη και μνημη (για να μπορουν και οι μικρες να παιζουν κανα παιχνιδακι απο playstore και αν γινεται να μπορεσω να βαλω και iptv μεσο τηλεορασης,βλακεια λεω,δεν ξερω γιατι ειμαι ψιλοασχετος?)
Πατησα στο Σκρουτζ και ολο κι'ολο μου βγαζει 49 τηλεορασεις με android σε αυτες τις ιντες και απο τις 49 μονο οι 18 ειναι μεσα στο μπατζετ μου και αλλες 5-6 ισως αν πεσουν στο bf.
Κοιτουσα την xiaomi mi led tv 4s αλλα μετα απο ξενο review που διαβασα απογοητευτηκα.[h=2] [/h]Το ξερω οτι ζηταω ποολλα αλλα ειμαι ολος αυτια!

Valsam

New member
12 November 2020
14
Απάντηση: Re: TV 55''-58" καλη κατω απο 500 ευρω με android,ζηταω πολλα?

Στην αρχη ελεγα και γω η την TCL 55EP660 η την xiaomi 55 4S αλλα λογο αρκετων κακων κριτικων σε ξενα σαητ για την xiaomi κλεινω προς την TCL αλλα τωρα που προτεινες και την 65ρα και μιας και εχω 3+ μετρα αποσταση λεω γιατι οχι την 65ρα ,μακαρι λοιπον να την ριξουν στα 500 το BF!
Αλλα ειδα κατι βιντεο στο youtube την tcl σε συγκριση διπλα διπλα με μια philips και καμια σχεση σε φωτεινοτητα και σε κινηση αναμεσα στις 2 τηλεορασης ,η tcl και πολυ πιο σκοτεινη και πολλα σκαλωματα σε κινηση,λες φιλε να χτυπησω καμια τετοια 55ρα αν πεσει στα 500 https://www.skroutz.gr/s/19395165/Philips-55PUS7354-Ambilight-Smart-4K-UHD-55.html η να ανεβασω μπατζετ 100 ευρω(αν πεσει δηλ στα 600)και να παρω την 58ρα την Philips 58PUS8505?

Stergios Giotas

AVClub Enthusiast
4 November 2006
833
Η 55pus7354 είναι περσινό μοντέλο και ips, η 58pus8505 είναι φετινό και va. Προτιμότερη η δεύτερη. Περίμενε την BF, μήπως την βάλει πάλι -30% ο Κώτσος. Μέχρι 600 ευρώ ως πραγματική τιμή είναι καλό VFM.

Valsam

New member
12 November 2020
14
Απάντηση: Re: TV 55''-58" καλή κάτω από 500 με android,ζητάω πολλά;

Η 55pus7354 είναι περσινό μοντέλο και ips, η 58pus8505 είναι φετινό και va. Προτιμότερη η δεύτερη. Περίμενε την BF, μήπως την βάλει πάλι -30% ο Κώτσος. Μέχρι 600 ευρώ ως πραγματική τιμή είναι καλό VFM.
Μαλλον λοιπον στην 58pus8505 καταληγω ,αν φυσικα ξαναπεσει εκει κοντα στα 600 bf!
Που και παλι πολλα ειναι και για το μπατζετ που υπολογιζα και πολλα ειναι αν σκεφτεις οτι σε χωρες του εξωτερικου οπως Ουγγαρια και Ρουμανια ακομη και 490 την βρηκα και Αγγλια Γερμανια λιγο πανω λιγο κατω απο 600,δηλ, εκει bf ποσο θα την εχουν,300?

Stergios Giotas

AVClub Enthusiast
4 November 2006
833
Όπως αναφέρθηκε πριν, μέχρι 600 ευρώ για την 58", 700-750 για την 65" και 800-850 για την 70" είναι καλές τιμές για Ελλάδα. Υψηλότερες αρχικές τιμές είναι καθαρά λόγω καινούργιων μοντέλων. Μη συγκρίνεις τιμές με χώρες με μικρότερη αγοραστική δύναμη και πιθανόν λιγότερο ΦΠΑ στα ηλεκτρονικά. Επίσης, στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες υπάρχουν τοπικές αντιπροσωπείες που δίνουν εκπτωτικά κουπόνια από 50 μέχρι 250 ευρώ ανάλογα τη σειρά μοντέλου. Εδώ για την ώρα μόνο ότι κάνει ο Κώτσος, όταν τις βάζει σε προσφορά.

Valsam

New member
12 November 2020
14

Φιλε η γυναικα του αδελφου μου ειναι απο Ουγγαρια και μου λεει οτι το ΦΠΑ ειναι 27% εκει και οτι απλα παιζουν τρελες προσφορες που και που εκει και οχι οπως εδω που παιζουν "πουλαω τρελα προσφορες" !
498 ευρω εκει https://www.emag.hu/philips-58pus85...new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648
Και εδω ο Κωτσο την ειχε "πουλαω τρελα προσφορα"(που κακα τα ψεματα ηταν η κλαυτερη τφιμη που μορουσες να την βρει καποιος!) απο 849,000 -30% 595 ευρω!

Stergios Giotas

AVClub Enthusiast
4 November 2006
833
100 ευρώ είναι σεβαστή διαφορά, αλλά όχι deal breaker. Δες το εντελώς πρακτικά το θέμα. Ζεις Ελλάδα, όχι Ουγγαρία. Πες ότι είχες δυνατότητα παραγγελίας από το σάιτ που παρέθεσες, με τα μεταφορικά θα σου έβγαινε όσο η τιμή του Κώτσου, αν όχι παραπάνω. Επίσης ξαναλέω, άλλες οι τιμές σε χώρες με τοπικές αντιπροσωπείες με ένα ελάχιστο στοκ αποθήκης, άλλες εδώ που ουσιαστικά μόνο ο Κωτσόβολος τις φέρνει (άντε και το E-shop) εισαγωγή από την Ιταλία. Π.χ. για τα περισσότερα μοντέλα που βλέπεις στο Σκρούτζ ουσιαστικά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Ελλάδα και πρέπει να γίνει παραγγελία από ευρωπαική αποθήκη.

Valsam

New member
12 November 2020
14

Και κατι ακομη!
Επειδη ειμαι ψιλοασχετος,ο επεξεργαστης και η ραμ παιζουν ρολο στην ποιοτητα αναπαραγωγης μιας smart tv?
Δηλ. εγω συνηθισμενως απο τα android τηλεφωνα και ταμπλετ που εχουν περασαει κατα καιρους απο τα χερια μου ξερω οτι οσο πιο ισχυρος επεξεργαστης,περισσοτερη ραμ και πιο ελαφρυ εκδοση android φωραει κατι τοσο πιο γρηγορα και ακουραστα δουλευει,ισχυει το ιδιο και στην τηλεοραση?
Δηλ. εγω τωρα ζαχαρωνω την Philips 58PUS8505 και την προτιμω ναι μεν γιατι φαινεται να εχει καλυτερη εικονα απο κατι tcl,xiaomi,hitachi κτλ αλλα κυριοτερα γιατι εχει 3gb ραμ και 16gb rom,μηπως καπου μπερδευομαι?

Valsam

New member
12 November 2020
14
Mηπως μπορει κανεις να μου εξηγησει ποια η διαφορα μιας smart tv με μια android tv?
Eιδα αυτην την TCL https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tcl-55p715/1572313 και δεν λεει πουθενα smart tv αλλα android 9 εχει κανονικα και φωνητικο ψαξιμο και play store και οτι δηλ. βλεπω και σε αυτες που λενε smart,μου διαφευγει τιποτα?
Δηλ. ποια η διαφορα της απο την TCL 55EP660 που λεει smart?
Στο σαητ το Ελληνικο δεν την εχει καν ,σε κατι πακισταν ινδονησια κτλ εκει την εχει,θα δουλευει η φωνητικη εντολη η θα πρεπει να μαθουμε Πακιστανικα?
Τελος πειτε μου αν αξιζει η συγκεκριμενη για τα λεφτα της και σε συγκριση με την TCL 55EP660 ποια απο τις 2 ?

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Η P715 είναι μοντέλο του 2020 ενώ η EP660 του 2019. Και οι δύο έχουν Android 9. Η P715 ως φετινό μοντέλο θα πάρει μελλοντικά αναβάθμιση σε Android 10. Το γεγονός ότι δεν έχει ανέβει στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας οφείλεται στο ότι η ελληνική αντιπροσωπεία επικεντρώνεται στα κλιματιστικά περισσότερο και τις τηλεοράσεις τις έχει παραμελημένες. Αν δεις στο ελληνικό site της TCL έχει ανέβει κανονικά www.tcl.com/el

Valsam

New member
12 November 2020
14

Σε ευχαριστω για ολη την βοηθεια σου φιλε !
Δηλ. ειναι και η P715 smart tv (απλα αναρωτιεμαι γιατι δεν το γραφει) ,δηλ. χρειαζεται μια τηλεοραση να εχει καποια λειτουργεια που ισως δεν ερχει αυτη και δεν την χαρακτηριζουν smart?
Αξιζει σε αυτα τα λεφτα να την παρω?