TV 55 ίντσες κυρίως για Tηλεοπτικό Σήμα

aegean32

New member
27 March 2013
83
Θεσσαλονίκη
Χαιρετώ. Πρέπει να αγοράσω τηλεόραση για τους αρκετά ηλικιωμένους γονείς μου. Η απόσταση παρακολούθησης θα είναι 4 μέτρα, τηλεοπτικό κατά 95%, και για αυτό προσανατολίζομαι στις 55 ίντσες. Ο ήχος και η ευκολία χρήσης είναι από τα πρώτα απαιτούμενα. Ο χώρος είναι φωτεινός. Πιστεύω ότι θα πρέπει να κινηθώ χρηματικά στο κάτω όριο της κατηγορίας. Κοιτάω κάτι σε LG55LF630V, Panasonic TX-55CS520 λόγω του ότι είναι επώνυμες και τις γνωρίζουν ακόμα και οι δικοί μου. Ειδικά η πρώτη αυτές τις ημέρες είναι σε προσφορά. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Όλο και κάποιος άλλος θα αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: TV 55 ίντσες κυρίως για TV

Άμα μπορείς, πήγαινε από κοντά να τις δεις και ίσως να τις δοκιμάσεις με υλικό αντίστοιχης ανάλυσης με το τηλεοπτικό σήμα. Σε αυτό το μέγεθος και budget είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες οι επιλογές.

Re: TV 55 ίντσες κυρίως για TV

Όταν τις βλέπεις με τηλεοπτικό σήμα στα πολυκαταστήματα, χάλι μαύρο. Το δικαιολογούν ότι όλες παίρνουν από την ίδια κεραία. Αλλά όπως και να έχει, πρέπει να καταλήξω.

Δες και Sony, έχουν την καλύτερη επεξεργασία στο τηλεοπτικό, απο εκεί και πέρα 55άρα σε 4 μέτρα δεν θα έχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα με τις υπόλοιπες.

Είδα και τις δύο από αυτές που ανέφερα. Υστερούσαν αρκετά σε σχέση με άλλες δίπλα τους, που ομολογώ δεν το περίμενα. Μάλλον θα πάμε για 50 ίντσες σε κάτι κάπως καλύτερο.

Από αυτές που είδα, μάλλον έτσι είναι. Το κακό είναι ότι τις Sony γενικά είναι ακριβότερες. Πιστεύω ότι το Σαββατοκύριακο θα έχει κάποιες προσφορές στις 55 ίντσες. Αν όχι, μπορεί να κατέβω στις 50.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εγώ μία Sony 6ετίας έχω,την 46W4500, και στο τηλεοπτικό είμαι ευχαριστημένος.

Παίξε scan τα ψηφιακά πάλι, υπάρχει πλέον ant1 hd, star hd και Σκαι hd αν δε το ξέρεις ήδη :-)

Ναι, θα το κάνω. Επειδή εκεί που θα τοποθετηθεί δεν υπάρχει προς το παρόν ίντερνετ, ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη τηλεόραση αναβαθμίζεται;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι, θα το κάνω. Επειδή εκεί που θα τοποθετηθεί δεν υπάρχει προς το παρόν ίντερνετ, ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη τηλεόραση αναβαθμίζεται;