TV 60-65 με εικόνα κοντά σε Kuro... Υπάρχει;

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Μιας και το σπορ του προβολέα δεν με βλέπω να το εξασκώ για τα επόμενα 2-3 χρόνια (εις αναμονή και των 4Κ μοντέλων) υπάρχει κάτι που θα μπορέσει να αντικαταστήσει την 50αρα Κουρο για να έχω μεγαλύτερο μέγεθος...;

Μην μου πείτε για προβολέα, μόλις τον πούλησα :p

Επίσης μπάτζετ ας μην βάλουμε, έτσι για να δούμε πρώτα τι επιλογές υπάρχουν και βλέπουμε...

Μιας και το σπορ του προβολέα δεν με βλέπω να το εξασκώ για τα επόμενα 2-3 χρόνια (εις αναμονή και των 4Κ μοντέλων) υπάρχει κάτι που θα μπορέσει να αντικαταστήσει την 50αρα Κουρο για να έχω μεγαλύτερο μέγεθος...;

Μην μου πείτε για προβολέα, μόλις τον πούλησα :p

Επίσης μπάτζετ ας μην βάλουμε, έτσι για να δούμε πρώτα τι επιλογές υπάρχουν και βλέπουμε...

panasonic plasma τέλος μένουν οι oled της lg σε 55 ίντσες προς το παρόν. Γύρω στα 3500 πρέπει να έχουν και αναμένονται χειμώνα και μοντέλα με περισσότερες ίντσες.

http://www.skroutz.gr/s/3006847/Samsung-PS64F8500.html

Κανε έναν κόπο και πάρε κάνα τηλέφωνο και τουs δυο , μπορεί να έχει mini κάτι.

Μετά βεβαιότητος δεν μπορώ να σου πω αν θα δεις διαφορα προς το χειρότερο , αλλα με βάση το shootout του 2014 στο οποιο ισοβάθμησε με την OLED ( σχεδόν ) αν και όχι στο μαύρο χρώμα ... ίσος να σημαίνει ότι μπορεί να σε κάλυψη.

Η κούρο έχει θέση πολύ ψιλά τον πήχη και μονο η OLED θα σε κάνει να λιποθυμήσεις , ότι δήποτε άλλο ( εκτος από την εφάμιλλη zt60 ) είναι μπάλωμα...
Οποτε αν μένεις στο ίδιο μέρος , εν ελλάδι , με τον Polakis , μπορείτε να συνεννοηθείτε να περάσεις να την δεις ( Την 64F8500 ) από κοντά για να δεις αν σου κάνει...
Διαφορετικά κανε λίγο υπομονή.
Η 4K 77άρα OLED της LG πλησιάζει και ελπίζω κάτω από τα 15 k , μήπως και την πάρεις με δόσεις...

Τι ωρα να ερθω αυριο να φορτωσω ? :Banane0:
Σαν δεν ντρέπεσαι. παίζεις με τον πόνο μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την γνωρίζω την 64αρα Samsung. Έλεγα για κάτι πιο πρόσφατο και όχι πλάσμα. Το γνωρίζω ότι δύσκολα Θα πάρω εικόνα σαν τη κουρο αλλά τουλάχιστον κάτι που να είναι πολύ αξιοπρεπές

Oled LG > Oled Samsung > Κuro > ZT60 > PS64F8500.

Είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο με την σειρά που τις βλέπεις , σύμφωνα με review και όσα συγκριτικά έχω διαβάσει.

Μονο υπομονή για την LG μπορείς να κανεις , δεν έμεινε και πoλυς καιρός , ήδη είμαστε στο φθινόπωρο...

Εxx...

Αξιοπρεπές...Ίσος...Ίσος αν πήγαινες μια βόλτα από κανένα κωτσόβολο με USB ( μπορώ να σου δώσω καλά youtube video με ΠΟΛΥ μαύρο χρώμα ) για να δεις την Η7000 , έχει 0.04 ANSI cd/m2.

Μπορεί και να σε ικανοποίηση..

Σε μαύρο χρώμα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις 60 inches...

Στις 65 δεν υπάρχει κάτι.

http://www.skroutz.gr/s/4788155/Samsung-UE60H7000.html

Λίγες οι 55

Πήρες φόρα τώρα και μετά το LG3 ετοιμάζεσαι να πάρεις και τηλεόραση LG;
Ηταν να μην γίνει η αρχή, τώρα η κατρακύλα δεν έχει σταματημο, παίρνω τον Αλέξη να του τα πώ.... :p

Δεν ξέρω για βάθος μαύρου, αλλά σήμερα σε ένα κατάστημα Saturn στη Φρανκφούρτη, κάθισα μπροστά σε μια 65hu8500 curved η οποία έπαιζε uhd υλικό, παρά πολύ όμορφη εικονα, αν και μου φάνηκε ότι θα την ήθελα 5 ίντσες παραπάνω

Πήρες φόρα τώρα και μετά το LG3 ετοιμάζεσαι να πάρεις και τηλεόραση LG;
Ηταν να μην γίνει η αρχή, τώρα η κατρακύλα δεν έχει σταματημο, παίρνω τον Αλέξη να του τα πώ.... :p
Πουλα το προβολι να πάρουμε δύο να μας κάνουν καλή τιμή.

http://www.digitaltrends.com/tv-reviews/samsung-un85s9-review/

Check it out:
Can the S9 provide picture performance that matches today’s plasma TV’s? Nope. The best plasmas will always have an edge over even the most advanced LCD televisions, but the S9 does get very, very close. And it can do something no plasma can right now (or probably ever will): 4K resolution.

4K content in general is fun to watch, but on Samsung’s S9 it’s really something of a spectacle. The S9’s superior contrast takes 4K content and kind of rams it through your eyeholes. You have no choice but to drink it in – it’s just that awesome. It’s a lot like OLED in that way, but with more detail and sharper lines thanks to its higher density of pixels (though we must point out OLED’s overall picture quality is on a much higher level thanks to near-perfect blacks and intense brightness).

Me 560 euro gia 50 mhnes , μπορείς να τα καταφέρεις , εγώ προσωπικά με 1.100 euro , i can afford it.

Μέχρι την 77άρα OLED της LG , αυτή θα σε βοηθήσει να κανεις υπομονή και φρόντισε να έχεις περίπου 2 με 3 k euro για επέκταση εγγύησης , ώστε να σε φτάσει μέχρι τα 5 χρονια ( 50 μήνες περίπου ).

http://www.google.com/url?q=http://...ZHKznQ&usg=AFQjCNFEBNXBTYEudpLvB04Xr9eZGmQUUw

Εγώ θα προτιμούσα τον κωτσόβολο που διαθέτη και την επέκταση εγγύησης...

Αν μπορείς να δίνεις τα 560 euro , απλά κάντο , δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

Εγώ μπορώ να σου δώσω την εγγύηση , η έστω κάποιο μέρος αυτής , ερχόμενος , φορτώνοντας την κούρο για 1 - 1.5k euro και είναι πολύ καλή προσφορα και ζεστά ζεστά.

Σκέψου το.

Tektonas ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα τόσα λεφτά δεν τα δίνω για TV ούτε αν πιάσω το τζόκερ.
Όταν έγραψα χωρίς μπάτζετ εννοούσα max τις τιμες των top μοντέλων των εταιριών και μέχρι 65 ίντσες.

Nektar... έπεσες σε μαύρη τρύπα, χρονικά, για αλλαγή. Δεν έχεις επιλογές στις 65'',εκτός από 4Κ lcd που θα το μετανιώσεις και αν περιμένεις λίγο oled που θα χρυσοπληρωσεις.

Πάρε πίσω τον προβολέα και πες κανένα γλυκολογο στην kuro να κρατήσει μέχρι το 2016. Για μένα τώρα είναι όπως το 2005-2006 με το 720p-1080p...υπομονή.

Εγώ θα περιμένω για μια 65'' 4K oled με τιμή μέχρι 4999...αν και το 3999 είναι ακόμα καλύτερο.

Last edited:
Πας σε ZT60 (αν βρεις κάποια) αλλιώς περιμένεις να πέσουν οι τιμές στις OLED.

Ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα με τις τιμές , he said NO BUDGET , wat u don uderstad mister? :p

Εκτος αν μιλάμε για την....Amoled της samsung στα 10k D: ( τι μυαλά κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι...)
Το θέμα είναι ότι ο φίλος μας θέλει μια 65άρα και oled 65άρα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει.

Αν η oled 55άρα βεβαια....Ήταν στο χιλιάρικο , τον έπαιρνε να την αγοράσει μέχρι να έρθει η 65-77άρα και ύστερα να την πούληση 500 euro και να πάρει την άλλη , αν εννοείς αυτό....

Εξάλλου ( τουλάχιστον σε σχέση με την EC9300 ) η ZT60 είναι πιο ακριβή από την OLED...