TV (crt ή LCD) για επίγεια τηλ. κανάλια

Eγω αναγκαστηκα να βαλω εξάμετρο ιστο στη ταρατσα μου για ναδω σημα της προκοπης (με Televes κεραια) αλλα ενω δεν εχω χιονι, εχω λιγο ειδωλο στην ΕΤ1, ΑΛΤΕΡ και ΣΤΑΡ.
Eσεις εχετε καθολου ειδωλο ? (δειτε τα περιγραμματα των Logo αν ειναι καθαρα ή ειναι "διπλα¨").

Φιλε Rivers, εκτός Αθηνών τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται από άσχημα έως τραγικα! (Στην πατρα πχ. πέραν απο κακή εικόνα ,οι περισσότερες αναμεταδόσεις είναι μονοφωνικες !) Στην Αθήνα τα πραγματα ειναι ΟΚ.
Στην περιοχή μου έχω απο πολυ καλό εως άριστο σήμα στα περισσότερα κανάνια. (Ειδικα ALTER-MEGA-STAR εχουν άψογη εικόνα)

Φιλε Φωτη εγω εχω ΝΟVA εδω και τρια χρονια γιατι δεν επιανα πλεον κανενα καναλι χωρις απειρα παρασιτα. Απλη αναλογικη κεραια σπιτι δεν εχω καν.

Eγω αναγκαστηκα να βαλω εξάμετρο ιστο στη ταρατσα μου για ναδω σημα της προκοπης (με Televes κεραια) αλλα ενω δεν εχω χιονι, εχω λιγο ειδωλο στην ΕΤ1, ΑΛΤΕΡ και ΣΤΑΡ.
Eσεις εχετε καθολου ειδωλο ? (δειτε τα περιγραμματα των Logo αν ειναι καθαρα ή ειναι "διπλα¨").

Στα μόνα κανάλια που δεν έχω καθόλου είδωλο είναι Alter και Star. Στα άλλα έχω. Σε άλλα λιγότερο και σε άλλα περισσότερο.