tv F&U με τηλεκοντρολ HAMA

koumar

Established Member
11 January 2012
226
Kαλημέρα σε όλους.
Πήρα τηλεκοντρολ universal Hama απο Public για tv F&U F32772W.
Δυστηχώς δεν υπάρχει στον κατάλογο του με κωδικούς F&U παρα μόνο Funai και παρακάτω United.
Δεν κάνει κανένας απο τους κωδικούς αυτούς που δοκίμασα, και το χειρότερο, κατα τον προγραμματισμό μου έκανε την εικόνα 4:3 και απο τότε μουλάρωσε και δεν αλλάζει με τίποτα.
Με αυτόματο προγραμματισμό μόνο το πέτυχα σε ένα όπου δουλεύουν κάποια πλήκτρα όπως <prog+-> και <vol> αλλά ούτε οι αριθμοι, ούτε τιποτε άλλο δουλευει.
Ξέρετε αν μπορώ να τους το επιστρέψω?

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
Kαλημέρα σε όλους.
Πήρα τηλεκοντρολ universal Hama απο Public για tv F&U F32772W.
Δυστηχώς δεν υπάρχει στον κατάλογο του με κωδικούς F&U παρα μόνο Funai και παρακάτω United.
Δεν κάνει κανένας απο τους κωδικούς αυτούς που δοκίμασα, και το χειρότερο, κατα τον προγραμματισμό μου έκανε την εικόνα 4:3 και απο τότε μουλάρωσε και δεν αλλάζει με τίποτα.
Με αυτόματο προγραμματισμό μόνο το πέτυχα σε ένα όπου δουλεύουν κάποια πλήκτρα όπως <prog+-> και <vol> αλλά ούτε οι αριθμοι, ούτε τιποτε άλλο δουλευει.
Ξέρετε αν μπορώ να τους το επιστρέψω?
Βεβαίως και μπορείς, αρκεί να έχεις τη συσκευασία του. Εξήγησέ τους το τι γίνεται και ίσως σου δώσουν λύση με το ίδιο ή με κάποιο άλλο.

koumar

Established Member
11 January 2012
226
τι να πω ρε παιδιά, έβαλα καινουριες μπαταρίες και δούλεψε με κωδικό για United...:2thumb22sup:
Na ρωτήσω κάτι άλλο γι αυτή την tv αν ξέρετε, στα χαρακτηριστικά της γράφει "δεκτης DVB-T ". Δηλ έχει δέκτη για ψηφιακά Digea ή όχι?

janpap08

AVClub Addicted Member
3 February 2012
1,548
Αλεξανδρούπολη
Καλα μην νομιζεις οτι έχουν διάφορα...ουσιαστικά μονο το κουτί αλλάζει.Τις φέρνει ο ίδιος εισαγωγέας και σε πολλες περίπτωσεις μέχρι και τα remote είναι ίδια.

koumar

Established Member
11 January 2012
226
Na ρωτήσω κάτι άλλο γι αυτή την tv αν ξέρετε, στα χαρακτηριστικά της γράφει "δεκτης DVB-T ". Δηλ έχει δέκτη για ψηφιακά Digea ή όχι?
??

koumar

Established Member
11 January 2012
226
Γιατί δε κάνεις μια αναζήτηση καναλιών να δεις αν βρίσκει τα Digea και τα άλλα; Μόνο έτσι θα ξέρεις σίγουρα.
1)δεν είμαι σίγουρος ακόμη αν το hama κανει και αναζήτηση κλπ..
2)προς το παρον δεν υπάρχει digea στην περιοχή..:SFGSFGSF:

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
1)δεν είμαι σίγουρος ακόμη αν το hama κανει και αναζήτηση κλπ..
2)προς το παρον δεν υπάρχει digea στην περιοχή..:SFGSFGSF:
Ε τότε περίμενε να έρθει, τσεκάρεις να δεις και αποφασίζεις τι κάνεις. Σε βιάζει κάτι για αυτό το λόγο τώρα;
Αν και νομίζω πως δεν υποστηρίζει.

koumar

Established Member
11 January 2012
226
Τελικά δεν είχε δέκτη...

Άλλη ερώτηση:
Mπορώ να καταλάβω εύκολα σε lcd tv που δεν "βλέπει" κανένα κωδικό universal τηλεκοντρόλ Philips(ούτε αυτόματa) αν έχει πρόβλημα σ αυτό ή χρειάζεται έλεγχο κ μετρήσεις? Υπόψιν έχει ήδη πρόβλημα στο on board panel αφού δεν ανταποκρίνεται στα κουμπάκια.
Λειτουργεί κατα τ άλλα κανονικά με τον ψηφιακό δέκτη.