TV για σαλόνι με Nova HD 831

manis7

New member
17 December 2015
11
Καλημέρα και καλός σας βρήκα. Σας διαβάζω εντατικά εδώ και καμιά βδομάδα που μπήκα σε διαδικασία αγοράς νέας τηλεόρασης καθώς η παλιά μας αφήνει σιγά σιγά.
Όπως λέει ο τίτλος ξ τν θα χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι του σπιτιού. Η απόσταση θέασης είναι περί τα 2.5 μέτρα και η γωνία θέασης δεν ξεπερνά τις 35 μοίρες. Επίσης θα γίνεται χρήση της αρκετά και βραδυνές ώρες με ελάχιστο έως καθόλου φωτισμό. Υπάρχει home cinema οπότε ο ήχος δεν είναι προτεραιότητα.
Θα χρησιμοποιηθεί για τηλεοπτικό μόνο με Nova HD 831 χωρίς καν να μπει κεραία επάνω της. Η χρήση του νοβα περιλαμβάνει και ποδοσφαιρικά παιχνίδια με νορμάλ - αραιή συχνότητα. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί για προβολή ταινιών από USB ή από ένα τούρμπο χ fhd media player που υπάρχει είδη στο σαλόνι. (οποίο δείχνει καλύτερα) .
Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι σμαρτ για χρήση YouTube κυριως λόγω παιδιων, 3d καλοδεχούμενο αλλά όχι απαραίτητο.
Το μπάτζετ αγοράς κυμαίνεται στα 600 ευρώ.
Η Sony kdl48w705c καλύπτει αυτά που ζητάω; άλλες προτάσεις που θεωρείτε καλύτερες από αυτή;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Samsung 50J6200, Sony 50W755 και Panasonic 50CS630.
Αν η αγορα δεν ειναι επειγουσα, σιγουρα καποια απο αυτες θα βγει σε προσφορα στο budget σου, ειτε στις γιορτες, ειτε στις εκπτωσεις μετα

Επειδή και εγώ σε παρόμοιο budget κοίταζα για τηλεόραση, η Sony 50W755 και η Panasonic 50CS630 ξεφεύγουν για την ώρα πολύ σε τιμή. Εγώ προσανατολίστηκα ανάμεσα στις Sony kdl48w705c, Samsung 48-50J6xxx και Samsung 48-50J5xxx, και τελικά επέλεξα την Sony.

Όντως ξεφεύγουν στο μπάτζετ εκτός αν κάνω υπομονή για μετά τις γιορτές και πέσουν οι τιμές. (θα πεσουν;) η w755 έχει 100αρι πάνελ σε σχέση με το 50αρι της w705? Αν και από ότι ακούγεται το Android έχει αρκετά προβλήματα αυτή την στιγμή, αν και με 2 μεγάλες εταιρίες από πίσω θα στρώσει σύντομα. Click ευχαριστημένος από την αγορά; με SD κανάλια τι λέει; γενικά με το νοβα θα έχω καλύτερη εικόνα σε SDσε σχέση με digea;

Η w705c μου ήρθε μόλις σήμερα το πρωί οπότε ακόμα δεν την έχω ψάξει για να σου πω εντυπώσεις, είμαι στην δουλειά τώρα. Την επέλεξα κυρίως λόγο των reviews που διάβασα τα οποία την εκθειάζουν για την εικόνα της, αλλά και γιατί μου άρεσε περισσότερο από τις Samsung εμφανισιακά και γιατί την βρήκα και σε καλή τιμή κοντά μου. Γενικά θεωρώ σημαντικότερο μια τηλεόραση να έχει καλές κριτικές από τεστ και από αυτούς που την έχουν δοκιμάσει στην πράξη ανεξαρτήτως από τα χαρακτηριστικά της στα χαρτιά. Δεν είναι μόνο τα Hz του pannel, αλλά και οι διάφορες τεχνολογίες επεξεργασίας της εικόνας που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία για να βελτιώσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Καλορίζικη φίλε. Άνοιξε θέμα αν μπορείς στις κριτικές να μας πεις εντυπώσεις

Μια απορία παιδιά που έχω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Στα ανωτέρω μοντέλα που αναφέρθηκα SD κανάλια μέσο νοβα με hdmi θα έχω καλή ποιότητα εικόνας; δηλαδή τα γνωστά κανάλια σταρ αντένα κτλ

Τελικά έγινε παραγγελία της LG 50lf652v στα 579 ευρώ. Η τιμή της είναι πολύ καλή και όπου διάβασα κριτικές είναι πολύ καλές. Μάλλον θα συνηθίσω να αφήνω κανένα φως το βράδυ αναμενόμενα λόγω πάνελ αλλά κάπου διάβαζα ότι παίζει να έχει και VA και ξεχωρίζει από Ενα γράμμα στο νταμπελακι. Εντελώς κουφό αν ισχύει.....