TV για σαλόνι

scope

New member
1 July 2014
95
Καλησπέρα,

Ενδιαφερόμαστε να αντικαταστήσουμε δεκαετίας 42" lcd hd ready με κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο max 950 και απόσταση 2,3 μέτρα.
Μας ενδιαφέρει να μπορούμε να "βλέπουμε" και από άλλη θέση τραπεζαρία στα 4,5 μέτρα και υπό γωνία 30 μοιρών περίπου όπως το υπολογίζω και μας προβληματίζει, λέτε να αναγκαστούμε γιαυτό να πάμε σε ips πάνελ δηλαδή LG;
Η συγκεκριμένη θα παίζει μόνο τηλεοπτικό σήμα κοινώς digea λοιπά χαρακτηριστικά όπως 3g, smart, player, αριθμός συνδέσεων είναι αδιάφορα.
Νομίζω δεν πρέπει να πάμε πάνω από τις 46" για τα 2,3 μέτρα αν και δεν έχω γνώση για το σήμα fullhd που δοκιμάζει τώρα η digea μας έχουν εξαιρέσει από τα δοκιμαστικά τελικά θα είναι 1080p ή 1080i όπως της ερτhd;
Για 4k δεν το βλέπω εκτός αν κάνει καλό στη θέαση των 2,3 μέτρων αν πηγαίναμε σε μεγαλύτερη 55" έχει κάποιος εμπειρία σε τέτοια με καλή ποιότητα εικόνας;
Περιμένω προτάσεις από εμπειρία έχω στη sony 50w805b που τη θεωρώ μεγάλη για την απόσταση μας και αποκλειστικά τηλεοπτικό σήμα τι λέτε;

Να προσθέσω ότι ο χώρος άλλαξε μίκρυνε δεν έπαιζε η τηλεόραση σε αυτή την απόσταση μέχρι τώρα!