TV για τηλεοπτικό σήμα

yannis

New member
20 July 2006
30
Αθήνα
Μετά από πολυετή «συμβίωση» με μια CRT 21’’ λέω να προχωρήσω, και εγώ, στην αγορά μιας καινούριας τηλεόρασης !!! :BDGBGDB55:

Η βασική της χρίση θα είναι τα τηλεοπτικά κανάλια, συνεπώς με ενδιαφέρει βασικά η απόδοση της στο τηλεοπτικό σήμα.
Λόγω κατανάλωσης προσανατολίζομαι προς τις LCD TV. Βέβαια από ότι βλέπω οι LED TV έχουν χαμηλότερη κατανάλωση αλλά είναι ακριβές και δεν ξέρω πως τα πάνε με το τηλεοπτικό σήμα (???).

Μιας και υπάρχει προτζέκτορας για ταινίες,νομίζω ότι 40-42’’ είναι αρκετές για το σαλόνι στα περίπου 2-3 μέτρα.

Υπάρχει κάποιο μοντέλο να μου προτείνετε (τι σας λέω τώρα…).?

Με ενδιαφέρει να είναι στα 100 Hz (κάνει διαφορά στο τηλεοπτικό σήμα?) και να υποστηρίζει MPEG4 (για το κοντινό μέλλον…)

Ευχαριστώ :grinning-smiley-043

Ευχαριστώ !

Αυτές τι διαφορές έχουν

Samsung B750 LCD
&
Samsung B751 LCD

Panasonic Plasma U10
&
Panasonic Plasma G10

(καλές φαίνονται οι Panasonic αλλά πολύ μεγάλη κατανάλωση….)

:drummer::drummer::drummer::drummer::drummer::drummer:

Αν δεν κάνω λάθος η Β750 με την Β751 διαφέρουν στο χρώμα του πλαισίου.

Οι διαφορές U10 και G10, αναφέρονται λεπτομερώς μέσα στο νήμα της U10.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η διαφορά στην κατανάλωση (40" - 42") με τις ίδιες ώρες λειτουργίας για χρονικό διάστημα ενός έτους, δεν ξεπερνάει τα 60 (5 ανά μήνα), επί του συνόλου του λογαριασμού της ΔΕΗ (σε όλο το έτος)....δεν τίθεται θέμα οικονομίας....

....για τους έχοντες έντονες οικολογικές ανησυχίες...τίθεται θέμα οικολογίας.

.......
Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η διαφορά στην κατανάλωση (40" - 42") με τις ίδιες ώρες λειτουργίας για χρονικό διάστημα ενός έτους, δεν ξεπερνάει τα 60 (5 ανά μήνα), επί του συνόλου του λογαριασμού της ΔΕΗ (σε όλο το έτος)....δεν τίθεται θέμα οικονομίας....

....για τους έχοντες έντονες οικολογικές ανησυχίες...τίθεται θέμα οικολογίας.

Η διαφορά στην κατανάλωση, που λές, είναι μεταξύ LCD και PLASMA?

Απάντηση: Re: TV για τηλεοπτικό σήμα

Panasonic Plasma U10

Την χτύπησα...
Κορυφαία απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα :BDGBGDB55: