Tv/monitor θέασης καμερών

mikemtb

Senior Member
15 November 2014
569
γλυφαδα
Καλημερα στην παρεα.
Αναζητω την καλυτερη αμεση αγορά για 2 μονιτορ/tv?
θα συνδεθουν σε PC (δεν έχει αγοραστεί ) και θα χρησιμοποιηθουν για 24ωρη θεαση αποκλειστικα καμερων σε σχετικά φωτεινο αλλα και σκοτεινο(το βραδυ) χωρο. (φυλάκιο)
Διασταση από 32 εως μέγιστο 40 ιντσες. Γωνια θεασης μικρη μαξ+- 30μοιρες. Αποσταση θεασης 1-2 μέτρα.
Τι εχετε να προτεινετε? Ηλεκτρονικος ειμαι αλλα άσχετος με την απαιτηση αυτη....

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω τι παιζει με ρυθμούς ανανέωσης ωστε να ειναι ανετη η πολυωρη παρακολούθηση...
Το κοστος αρχικα δεν ειναι μετρο σύγκρισης....

Υπολόγισε πόσες κάμερες θα παίζουν ταυτόχρονα στην οθόνη ώστε να βρεις το μέγεθος διαιρώντας τις κάμερες με το μέγεθος, και την απόσταση από την TV ώστε να υπολογίσεις το μέγεθος της οθόνης. Εννοείτε ότι το pc πρέπει να έχει έξοδο HDMI.

Υπολόγισε πόσες κάμερες θα παίζουν ταυτόχρονα στην οθόνη ώστε να βρεις το μέγεθος διαιρώντας τις κάμερες με το μέγεθος, και την απόσταση από την TV ώστε να υπολογίσεις το μέγεθος της οθόνης. Εννοείτε ότι το pc πρέπει να έχει έξοδο HDMI.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το μέγεθος είναι γνωστό 32-40"
Με το κάψιμο της οθόνης τι παίζει? Τι πάνελ?

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω να ψάχνεις για ακριβή OLED οπόταν μια απλή και οικονομική LCD θα σε καλύψει με το παραπάνω. Απλά φρόντιζε αν σε απασχολεί τόσο να αλλάζεις την θέση τις κάθε κάμερας ώστε να αποφύγεις το φαινόμενο που νομίζω δεν είναι μόνιμο.

Δυσκολα υλοποιησημο.. (για τον χρηστη) (τεχνικα πανευκολο...)
Ευχαριστω πάντως

Μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Όταν λέω να αλλάζεις κάθε τόσο τη θέση τις κάθε κάμερας εννοώ μέσο του software, να αλλάζεις την σειρά απεικόνισης τις εικόνας για κάθε κάμερα και όχι μέσο τις είσοδού εικόνας καλωδίων αν υπάρχουν τέτοια.

Το ίδιο πράγμα λέμε.
Απλά εγώ αν ήμουν τελικός χρήστης και έχω συνηθίσει να κοιτάω πάνω αριστερά Για την είσοδο και πάνω δεξιά για το πάρκινγκ (υποθετικό σεναριο) δεν θα ήθελα να αλλάζει αυτό κάθε λίγο.
Μετά από λίγο καιρό χρήσης το μαθαίνει ο άλλος και το μάτι πάει αυτόματα σε περίπτωση συμβάντος. Αυτός ειμαι ο λόγος που δεν θέλω να αλλάζω σειρά απεικόνισης!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk