ΤV - Συστημα για 3d ταινιες

karamic

New member
29 April 2009
12
Γεια σας,

Σκεφτομαι να παρω μια τηλεοραση για το σαλονι μεταξυ 46" και 50". Επισης πιστευω οτι θα ηταν προτιμοτερο (για κοστος γυαλιων και πονοκεφαλου) να εχει passive 3D και σε μια τιμη κοντα στα 1000 ευρω για αυτο ξεχωρισα στις LG 47LW4500 ή την LG 47LW5500.

1ov)Εχετε να προτινεται καποια καλυτερη απο αυτες σε περιπου ιδια τιμη;

2ον) Εχω ακουσει οτι μπορει να κυκλοφορισουν 3D plasma passive ισχυει και αν ναι αξιζει να περιμενω;

3)Μετα απο ολα αυτα με το WD live , το e-great m34 και playstation 3 θα μπορω να βλεπω κατεβασμενες ταινιες απο το ιντερνετ 3d με εξωτερικους υποτιτλουν νορμαλ η θα πρεπει να παρω κατι τυπου wd live hub;

Υ.Γ. Συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων και αλλα θελω να εξασφαλισω οτι θα μπορω με αυτην την αγορα να μπορω να δω ταινιες 3D χωρις προβληματα ειτε στην ταινια ειτε στους υποτιτλους.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Οντως το passive 3D ειναι πιο ξεκουραστο αλλα οι τηλεορασεις LED της LG δεν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε 2D.

Aν δεν σε ενδιαφερει το 2D και πολυ προχωρα.

Σίγουρα επειδή θα είναι στο σαλόνι κανένα αγώνα που και που θα βλέπω με κανά φίλο η καμία Full HD ταινία , έχει τοσο μεγάλο πρόβλημα σε 2D;

Όσο αναφορά την προβολή των 3D ταινιών το wd live, to egreat m34 και το playstation 3 που εχω επαρκούν για να κάνω αυτο που θέλω η θα πρέπει να μπω σε επιπλέον έξοδα;

Προβλημα δεν εχει αλλα εξαρταται σε τι τηλεοραση εχεις συνηθισει.

Αν τωρα εχεις καμια LCD πιο παλιας τεχνολογιας θα σου φανει βελτιωση.

Αν εχεις καμια CRT θα τα δεις πολυ ασχημα τα πραγματα.

Μια led samsung την 6000 37" και μια 37" lg νομίζω την 7000 κάτι τέτοιο θα κοιτάξω μόλις παω Σπιτι.

Για plasma με passive 3d αναμένεται;

Όσο αναφορά την προβολή ταινιών τα μηχανήματα που έχω (τα αναφέρω πιο πάνω) μπορώ να δω καλά και τι λύσεις υπάρχουν για εξωτερικούς υποτιτλους.

Eυχαριστω για την βοήθεια.

Το 3D ειναι απλα ενα κολπο του marketing.

Ειτε παθητικο ειτε ενεργητικο αυτη την στιγμη δεν αξιζει σαν εμπειρια με τιποτα κατα την αποψη μου.

Το πρωτο εχει την μιση αναλυση αρα δεν βλεπεις καν HD, το δευτερο ειναι κουραστικο για τα ματια και εχουν βγει και ερευνες που λενε οτι βλαπτει ακομη και τον εγκεφαλο.

Το πιστεύω αυτο που λες και εγω την ίδια άποψη έχω , αλλα είναι καιρος να αντικατασταθεί μια πολυ παλιά 41" Sony καθοδηκου σωλήνα με κρυστάλλινη οθόνη και μικρή γωνία θέασης. Οπότε αφού έχω αγοράσει πριν άπο ενάμιση χρόνο την LG LS8000 37" και πριν ένα χρόνο την samsung LED 6500 37" λέω να πάρω την 3D να κάλυψω και αυτήν την τεχνολογια για να μπορω εκει να βλέπω ταινίες η σειρές αλλα και πιθανούς αγώνες (στο εξωτερικό ήδη έχουν δείχνουν ορισμένες φορές πχ wiblendon). Έτσι πιστευω για μια πενταετία πιστεύω έχω κλείσει για tv. Συμφωνείς;

Συγνώμη κιολας αλλα μήπως ξέρεις τι μπορω να κάνω για τις προβολές ταινιών μέσω media player η υπαρχει κάποιο σχετικο topic για να ενημερωθωπανω σε αυτο το θέμα;

Ναι μπορεις να κανεις αλλα υπαρχει προβλημα με τους υποτιτλους απο οτι εχω διαβασει (προοπτικη και θεση στην οθονη) οποτε πρεπει αναγκαστικα να πας στον ενσωματωμενο media player και να τους παιξεις που ομως δεν υποστηριζει DTS στην LG.

Αν θελεις κανε μια ερωτηση και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83118

Σε ευχαριστώ παρα πολυ Yperion για την βοήθεια ήταν πραγματικά πολυτιμη οχι μόνο τώρα αλλα και τις προηγούμενες φορές που ήθελα να κάνω μια αγορά.