TV Thomson 49UZ8766 UHD 3D

Biomecanoid

New member
12 November 2010
43
Γεια σας,

Eχω την Thomson 49UZ8766 UHD 3D και δεν έχω βρει πως μπορώ να παίξω 3D από εξωτερική πηγή συνδεμένη πάνω στο HDMI.

Από τον ενσωματωμένο player της TV το 3D δουλεύει μια χαρά αλλα ότι και αν δοκίμασα πάνω στα HDMI δεν ειδα 3D.

Ξέρει κανεις να μου πει τι μπορώ να κοιτάξω, τι μπορεί να κάνω λάθος ? η μήπως έτσι είναι η TV ?

Ευχαριστω

Γεια σας,

Eχω την Thomson 49UZ8766 UHD 3D και δεν έχω βρει πως μπορώ να παίξω 3D από εξωτερική πηγή συνδεμένη πάνω στο HDMI.

Από τον ενσωματωμένο player της TV το 3D δουλεύει μια χαρά αλλα ότι και αν δοκίμασα πάνω στα HDMI δεν ειδα 3D.

Ξέρει κανεις να μου πει τι μπορώ να κοιτάξω, τι μπορεί να κάνω λάθος ? η μήπως έτσι είναι η TV ?

Ευχαριστω

το καλωδιο hdmi υποστηρίζει 3d ?δηλαδη ειναι high speed ?

Το Καλωδιο ειναι Hama High Speed αν και ολα τα καλωδια ειναι ιδια αφου το σημα ειναι Digital.

Φίλε Biomecanoid καλησπέρα.

Ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα καθώς πριν από λίγο χτύπησα την εν λόγω τηλεόραση στο media markt (599 ) και έχω πολλές απορίες!!

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων που θα ακολουθήσει αλλά έφαγα όλο το internet για να βρω αξιολογήσεις και εμπειρίες αλλά βρήκα πραγματικά ελάχιστα πράγματα.

Το λοιπόν...

1) Πως είναι το τηλεοπτικό σήμα??? Ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς η ποιότητα που εκπέμπουν τα κανάλια είναι χαμηλή αλλά πως φαίνεται αυτό με το upscaling που κάνει η τηλεόραση στο 4Κ?

2) Πως φαίνεται το 3D? Και πάλι δεν έχω πολλές απαιτήσεις αλλά είναι αξιοπρεπές σε επίπεδο Samsung κτλ?

3) Τα υπόλοιπα καλούδια Smart TV, Web Browser είναι υποφερτά ή είναι πιο αργά και απ' το θάνατο?

4) Ήχος?

5) Είδες 4Κ ταινία να τη δοκιμάσεις? Είναι όντως εντυπωσιακή η διαφορά?

6) Γενικότερες παρατηρήσεις/εντυπώσεις από την εμπειρία σου? Τι σου άρεσε, τι δεν σου άρεσε κτλ.

Ευχαριστώ!!!