tw 3500

stempi

Established Member
13 May 2010
265
Καλησπερα σε ολους και χαιρομαι που ειμαι και εγω μελος αυτης της παρεας.Ειμαι ετοιμος να αγορασω τον tw3500 μετα απο δυομισι χρονια συμβιωσης με τον tw700.Διαβασα ομως σε ενα σαιτ οτι εχει ενα προβλημα με την λαμπα του.Σε πολλες περιπτωσεις εχει σκασει μετα απο 90 ωρες λειτουργιας.Θα ηθελα τη γνωμη σας.Ευχαριστω.

Καλώς μας ήλθες και στο forum μας αλλά και στην παρέα των προβολάκηδων. -bye-
Επί του προκειμένου, δεν έχουμε πληροφόρηση για το θέμα που αναφέρεις με την λάμπα του μηχανήματος, ενώ κάποια παιδιά από εδώ μέσα που τον αγόρασαν μιλάνε με καλά λόγια γι´αυτόν. Είναι εύκολο να έλθεις σε επικοινωνία με κάποιο απ' αυτά τα παιδιά για περισσότερες πληροφορίες για το μηχάνημα!

Ευχαριστω για το καλωσορησμα.Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το προβολεα και απο τα παιδια που ηδη τον εχουν και απο τον Μανωλη Καστρουνη στον ΗΧΟ,γι'αυτο και το αποφασισα.Αλλα διαβασα μερικα σχολια χρηστων στο progector...κατι και ψιλοτρομαξα.

Ναι το ξερω για τη λαμπα,αλλωστε ηταν ενας λογος για την αγορα του 700 και τωρα του 3500.Αν σκασει μια λαμπα δεν ειναι μονο οτι την αλλαζεις και τελος.Θα θελει και καθαρισμα οποτε θα πρεπει να μεινω χωρις προβολεα καποιο διαστημα και δεν το μπορω καθολου αυτο.

Καλα αυτα τα ραδιο αρβυλα για το καθε λογης κουφο σε καθε μηχανημα ειναι γνωστη συνεπεια της ''υπερπληροφορησης του net''

Μην ανησυχεις για τετοια πραγματα / Αυτα δεν ειναι βασικα κριτηρια επιλογης.

Ναι ελεγαν οτι σκαει.Στο progectorcentral νομιζω,ειχε κριτικη του 8100 που ειναι ο αντιστοιχος αμερικανικος του 3500.Το διαβασα στα σχολια χρηστων.Παρολα αυτα σημερα θα γινει η παραγγελια.Λογω μουντιαλ δινει ενα μπλου ρει πλευερ δωρο και η εκδοση λεγεται φουτμπολ εντισιον.Ετσι μου ειπε ο πωλητης στο πλαισιο.

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.Οταν θα εχω νεα θα σας ενημερωσω.Και κατι ακομη.Οι 120''ειναι πολλες γι'αυτο το μηχανακι?Η βαση στο ταβανι ειναι στα 4,40μ απο την οθονη.Τωρα εχω μια 96''celexon.Η αποσταση θεασης περιπου 4,50 μετρα.

Απάντηση: Re: tw 3500

Καλα αυτα τα ραδιο αρβυλα για το καθε λογης κουφο σε καθε μηχανημα ειναι γνωστη συνεπεια της ''υπερπληροφορησης του net''

Μην ανησυχεις για τετοια πραγματα / Αυτα δεν ειναι βασικα κριτηρια επιλογης.

Και όμως το σκάσιμο της λάμπας υπάρχει. Εμένα μου έχουνε ήδη σκάσει 2 λάμπες. Μια σε ένα toshiba και μια σε ένα sanyo. Εννοείται επαγγελματικοί και όχι home cinema αλλά η λάμπα είναι λάμπα.

Το ξερω οτι οι 120''ειναι πολυ.Ισως 106'',ετσι,για να νοιωσω τη διαφορα... και στο μεγεθος.Το εχω παθει σα τη Τζουλια...[δεν καταλαβαινω τιποτα].Τελοσπαντων η παραγγελια εγινε.Τριτη Τεταρτη θα τον εχω.

Τη διαφορά θα την έβλεπες ετσι κι αλλοιώς στην ποιότητα της εικόνας!
Όπως και νάχει άντε με το καλό να τον παραλάβεις, καλορίζικος, καλοκρέμαστος και καλοθέατος!
Περιμένουμε εντυπώσεις.

Μα γι'αυτο ειπα ...και στο μεγεθος.Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.

size does matter!

δεν νομίζω να εχεις προβλημα με την 106 - και ειναι το πρωτο που θα ''χαρεις'' περισσότερο. :)

Ετσι νομιζω και εγω.Βεβαια αναμεσα στην ποιοτητα και στο μεγεθος προτιμω την ποιοτητα απλα θα ηθελα και τα δυο στο οριο τους.Ο Μανωλης Καστρουνης στον ηχο εγραφε οτι μπορει να καλυψει καδρο 110''.Το πολυ πολυ να χρειαστει να αλλαξω λαμπα νωριτερα.Αλλωστε πιστευω και ελπιζω οτι θα περασω αρκετα χρονια μαζι του.Αντεξα 4 χρονια με τον Χ1 πριν τον 700.Αυτον θα τον κρατησω μεχρι να βγουμε απο την κριση...

Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα καποιες οικονομικες χειροκινητες.Lumene plazza 2,Grandview elegant,celexon ολες 106''γυρω στα 200-250 ευρω.Και μια Ligra Cineroll 160 ευρω.Ξερω τα λεφτα ειναι λιγα για να παρεις ενα ποιοτικο πανι αλλα...Εχετε καποια αποψη γι'αυτες?

φίλε μου η δική μου συμβουλή είναι ότι εάν προχωρήσεις σε αντικατάσταση της 96άρας που έχεις πήγαινε κατευθείαν σε 120 με 130.Αυτές είναι οι ίντσες για να καταλάβεις στο πετσί σου την προβολή. Εγώ βλέπω 126 ίντσες απο τα 3,20....μια χαρά,ταξίδι στην πανδώρα κανονικό!Επίσης ο προβολέας σου δεν πιστεύω να έχει κανένα πρόβλημα σε αυτές τις ίντσες.

Μετα απο 210 ωρες λειτουργιας (καλιμπραρισμενος)σε μια92 ligra cinedomus δουλευει ρολοι.Αποσταση θεασης 3,5μ.Οσο λιγοτερο χρησιμοποιειται το on off,και καθαριζονται τα φιλτρα και ειναι σκεπασμενος σε μη λειτουργια μην τον φοβασαι καθολου.