Twin tuner Enigma2 δέκτης

nocarder

AVClub Enthusiast
12 June 2010
744
Ψάχνω αρκετές μέρες, αλλά πέραν των Vu+ Duo και Xtrend 9000 δεν βλέπω κάποιον άλλο δέκτη, τουλάχιστον εμφανώς, γιατί στις περισσότερες σελίδες η περιγραφή των χαρακτηριστικών είναι για τα κλάματα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποίος είναι ο απολύτως φτηνότερος twin tuner enigma 2 δέκτης της αγοράς???

Ειχα παρει,πριν μερικους μηνες,απο σλοβακια με 178 ευρω, τον ipbox 9900 plus (ψαξε ειχα ανοιξει νημα) αλλα δεν στον προτεινω γιατι εχει τα θεματακια του και ουσιαστικα υποστηριζεται μονο απο την pkt team.Απο οτι ειδα βγαινουν κλωνοι του vu+ duo με 185 ευρω (που αν βγουν ο.κ και υποστηριχτουν, ειναι πολλη καλη περιπτωση-τον original τον ειχα παρει 450 με το που βγηκε).Δεν μου ερχονται αλλες προτασεις κατω απο 200 ευρω.

Υπάρχει πάντα και η λύση VU Uno + εξωτερικό usb dvb-s2 tuner, αλλά τόσο χαμηλά (200 ευρώ) δε θα βρεις κάτι.

Είναι για φίλο που είδε τον δικό μου (Vu+ Duo) αλλά τα λεφτά του φαίνονται πολλά. Διάβασα κι εγώ για τους κλώνους του (Vu+ Duo αλλά εκτιμώ ότι πρέπει να πιάσουμε πρώτα έναν σταχέρια μας, να δούμε τι ψάρια πιάνει και μεα να δούμε αν τελικά αξίζει. Οπότε, υπομονή.

Malakudi δεν το είχα σκεφτεί καθόλου το εξωτερικό tuner, έχεις κάποιο link από κάποιο που δουλεύει δοκιμασμένα σε enigma2?