TwistedPear Async USB

Ναι, όντως το αναμένουμε εδώ και 2 χρόνια+....

Φαίνεται όμως ότι όντως πλησιάζει η ώρα.

Εδώ είναι το σχετικό νήμα: http://www.diyaudio.com/forums/twisted-pear/231514-asynchronous-usb-audio-class-2-module.html

Μιλάμε για υλοποίηση βασισμένη σε XMOS με Crystek ρολόγια, full isolation, reclocking, HiEnd LDOs, 4-layer PCB, ταυτόχρονη λειτουργία με DAC & ADC, κτλ κτλ πράγμα που σημαίνει για αρχή 2 πράγματα:

1) Θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η πιο προσεγμένη DIY async USB υλοποίηση.
2) Δεν θα είναι ακριβώς οικονομικό.

USB_Alpha.jpg

3) θα φτιάξει βίλα στην Φλοριντα με την διασημότητα που έχει ο τύπος

Δέν νομίζω ,, ο δέκτης επιλογέας πχ στο μπάφαλο 3 είναι τίγκα στο πρόβλημα στα κλειδώματα ,, και έν γένει κάτι πάει στραβα με τα λοκαρίσματα και τα γκλιτσ ,, αλλα diy σου λέει ,,

βολέψου ,,

τέσπα

μην το χέσουμε το θέμα .

Να πω την αλήθεια δε τους πιστεύω μέχρι να βγει lol

Προσπαθεί να κάνει πολλά σε μια πλακέτα … και μετά του μπαίνουν σκέψεις για πιο Modular κατασκευή…

Re: Απάντηση: TwistedPear Async USB

Δέν νομίζω ,, ο δέκτης επιλογέας πχ στο μπάφαλο 3 είναι τίγκα στο πρόβλημα στα κλειδώματα ,, και έν γένει κάτι πάει στραβα με τα λοκαρίσματα και τα γκλιτσ ,, αλλα diy σου λέει ,,

βολέψου ,,

τέσπα

μην το χέσουμε το θέμα .

Όντως υπάρχει θεματάκι με κάποιες υλοποιήσεις σε χώρες με 230V/50Hz, αλλά υπάρχει και μια χαρά λύση με 3-4 εξαρτήματα και 2-3 .. όποιος ψάχνει την βρίσκει, την έχω αναφέρει εδώ τριγύρω αρκετές φορές.. ;)

Τέσπα, όντως πολύ :offtopic:..

Να πω την αλήθεια δε τους πιστεύω μέχρι να βγει lol

Προσπαθεί να κάνει πολλά σε μια πλακέτα … και μετά του μπαίνουν σκέψεις για πιο Modular κατασκευή…

Ούτε και εγώ δεν το έχω "δέσει" ότι θα το δούμε σύντομα, αλλά πάντως φαίνεται όντως κάτι να κινείται.. :p

Ναι, όντως το αναμένουμε εδώ και 2 χρόνια+....

Φαίνεται όμως ότι όντως πλησιάζει η ώρα.

Εδώ είναι το σχετικό νήμα: http://www.diyaudio.com/forums/twisted-pear/231514-asynchronous-usb-audio-class-2-module.html

Μιλάμε για υλοποίηση βασισμένη σε XMOS με Crystek ρολόγια, full isolation, reclocking, HiEnd LDOs, 4-layer PCB, ταυτόχρονη λειτουργία με DAC & ADC, κτλ κτλ πράγμα που σημαίνει για αρχή 2 πράγματα:

define: οικονομικό

Δεν αποκλείεται.. εγώ το πήγα με βάση το BoM που έχω στο μυαλό μου, εσύ το πήγες με βάση το ιστορικό της TPA.. :p

Απλά εκτιμώ ότι και για λόγους marketing δεν θα θέλουν η τιμή του να πλησιάσει την τιμή του ίδιου του βουβαλιού.. ξέρεις, για ψυχολογικούς λόγους..

αν το πάρουμε με ψυχολογία αγοράς, πρέπει να είναι πιό ακριβό από τον φτηνό ανατολικό ανταγωνισμό άρα πάνω από 150, αρκετά ακριβό ωστε να θεωρείται "σωστό" accesory και πιό φτηνό από ΒΙΙΙ.

Τι αντίστοιχο κυκλοφορεί στην αγορά?
Με όλα αυτά τα καλούδια πάνω?
Τίποτα που να ξέρω…
Γιατί θα ήταν ακριβό…
Πανω από 250

Οι ως τώρα αντίστοιχες λύσεις είναι δυο και τρία πλακετάκια…

Γενικά πάντως σε αυτή την κατεύθυνση κινιούνται οι περισσότεροι κατασκευαστές (diy ή και hi end) αυτή την εποχή
Δυνατό τσιπάκι για το usb interface όπως το xmos η κάποιο fpga
Με δυνατότητες αλλαγής του κώδικα (όπως στην περίπτωση του Open source κώδικα της XMOS)
Ρολόγια ακριβά
Και είναι πολύ της μόδας και το Isolation και το reclocking

Θολό το τοπίο σίγουρα είναι. Και η περιπλοκότητα δεν είναι πάντα καλός σύντροφος.
Αλλά από όσο φαίνεται εκεί θα κινηθούμε στο άμεσο μέλλον για το ‛front-end’/usb-interface κομμάτι του dac μας.

Στο 3D ο πρώτος κρύσταλλος δίπλα στο usb , μου δείχνει ότι έχει μάλλον το παλιό xmos (που έχω και εγώ ) και όχι το νεότερο του hifiinhk. Δεν είναι θέμα αρνητικών/θετικών για την ώρα… απλά δείχνει που έχει βασιστεί.