Twisters [2024]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    12

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
jzBbseScqtmqInX7E9ut7r1tElK.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Λι Άιζακ Τσάνγκ

Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Πάουελ, Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, Άντονι Ράμος, Κίρναν Σίπκα, Κέιτι Μ. Ο'Μπράιαν

Διάρκεια ταινίας: 132' λεπτά

Σινεμά: 18 Ιουλίου 2024

Imdb

Υπόθεση:
"Μια ενημέρωση της ταινίας «Twister» του 1996, η οποία επικεντρώθηκε σε ένα ζευγάρι κυνηγών καταιγίδας που
ρισκάρουν τη ζωή τους σε μια προσπάθεια να δοκιμάσουν ένα πειραματικό σύστημα προειδοποίησης καιρού."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Kosh

Twisters | Official Trailer 2
Universal Pictures

Last edited by a moderator:

Twisters | Official Trailer 2
Tanweer

Bγηκε και η παλια ταινια σε remastered 4k

Twister (1996) | 4K Ultra HD Official Trailer | Warner Bros. Entertainment​

Nα δουμε ποση διαφορα θα εχουν οι δυο ταινιες οπτικα ως προς τα εφφε.

Πιστο στην ταινία του 1996 φαίνεται.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανέλπιστα καλο, έως και πολύ καλο θα έλεγα….
Μου άρεσε και ειδικά η νεαρά τα πήγε πολύ καλα

Ψηφίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!
Άξιος συνεχιστής της παλιάς.
Παρόλο που ο ήχος είναι συμπιεσμένος και μπουκωμενος και σε χαμηλές στάθμες, τα surround δουλεύουν υπερωρίες όπως πρέπει σε τέτοιες ταινίες.
Ελπίζω να το απολαύσουμε με σωστό καλό ήχο το συντομότερο δυνατόν.
Συγνώμη που θα σας το πω αλλά όσοι βλέπετε τέτοιες ταινίες με ήχο τηλεόρασης, απλά χάνετε την μισή ταινία.

Υ.Γ. Τι άγχος κι αυτό με τους ανεμοστρόβιλους σ αυτά τα μέρη. Αφού ξέρουν ότι τα κουκλοσπιτα που έχουν είναι αστείες κατασκευές γιατί δεν κάνουν σοβαρά σπίτια από μπετόν;

Ψηφίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!
Άξιος συνεχιστής της παλιάς.
Παρόλο που ο ήχος είναι συμπιεσμένος και μπουκωμενος και σε χαμηλές στάθμες, τα surround δουλεύουν υπερωρίες όπως πρέπει σε τέτοιες ταινίες.
Ελπίζω να το απολαύσουμε με σωστό καλό ήχο το συντομότερο δυνατόν.
Συγνώμη που θα σας το πω αλλά όσοι βλέπετε τέτοιες ταινίες με ήχο τηλεόρασης, απλά χάνετε την μισή ταινία.

Υ.Γ. Τι άγχος κι αυτό με τους ανεμοστρόβιλους σ αυτά τα μέρη. Αφού ξέρουν ότι τα κουκλοσπιτα που έχουν είναι αστείες κατασκευές γιατί δεν κάνουν σοβαρά σπίτια από μπετόν;
Καλησπέρα,σε τι μορφή είδες την ταινία φίλε μου? Τώρα που γράφω δεν τσεκαρα αν έχει βγει σε 4K δισκάκι.Απο κάποια streaming υπηρεσία την είδες?
Ο συμπιεσμένος -μπουκωμενος ήχος που αναφέρεις είναι από streaming?

Το πρώτο ήταν καλό, κι αφού σας διάβασα είπα να δω κι αυτό.
Δεν μου άρεσε.
Σαν παιδική ταινία μου φάνηκε, η κοπελιά καλή.
Προτιμώ σαφώς το πρώτο.

• Like
Reactions: Larry
Καλησπέρα,σε τι μορφή είδες την ταινία φίλε μου? Τώρα που γράφω δεν τσεκαρα αν έχει βγει σε 4K δισκάκι.Απο κάποια streaming υπηρεσία την είδες?
Ο συμπιεσμένος -μπουκωμενος ήχος που αναφέρεις είναι από streaming?
Ναι. 20GB αρχείο. Δεν είχε αυτό το crispy με τα τρελά δυναμικά που τρως σφαλιάρες. Δεν λέω

Το πρώτο ήταν καλό, κι αφού σας διάβασα είπα να δω κι αυτό.
Δεν μου άρεσε.
Σαν παιδική ταινία μου φάνηκε, η κοπελιά καλή.
Προτιμώ σαφώς το πρώτο.
Με τα ηχειακια της τηλεόρασης το είδες φαντάζομαι ε; 😁

• Haha
Reactions: billpeppas
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. Μπορει οι φανς να περιμεναμε 28 ολοκληρα χρονια για μια αντιστοιχη ταινια σαν αυτη του 1996 αλλα ΝΑΙ το Twisters προσφερει ολα αυτα τα vibes και τις ανατριχιλες μαζι με ατελειωτες δοσεις αδρεναλινης που θα περιμενε κανεις απο μια ταινια του ειδους ειδικα με αυτο το τιτλο. Τοτε ειχαμε Bill Paxton και Helen Hunt σημερα εχουμε Daisy Edgar-Jones και Glen Powell. Ηθοποιοι που εχουν στυλ η κοπελια αν και απλη εχει μια πολυ ιδιαιτερη ομορφια και τσαχπινια και ο Powell βγαζει αυτο το ανεμελο γεματο ενεργεια και τρελα βλεμμα που μαζι με το χιουμορ του απλα ειναι απολαυστικος πολυ δυνατη χημεια με την Jones. Το σεναριο μας οχι κατι τρελο δεν περιμεναμε να πω κατι ιδιαιτερο αλλα πιστο στην ταινια του 1996 με ανθρωπους που κυνηγουν ανεμοστροβιλους κυριολεκτικα δαμαστες οπου καποιοι απο αυτους προσπαθουν να κανουν καλο. Δεν λειπει φυσικα η Ντοροθυ η εφευρεση που προσπαθει να κατευνασει αυτα τα θηρια της φυσης και προφανως μπορειτε απο τωρα να καταλαβετε την εξελιξη της ταινιας μαζι με το τελος. Δεν θα σταθω εκει ομως η ουσια και ψυχη της ταινιας βρισκεται οταν αντικριζεις τους χαρακτηρες μας μπροστα σε ενα τερας της φυσης αλλοτε το κυνηγανε και αλλοτε τους κυνηγαει αλλα νιωθεις και αυτη την σπιθα μεσα τους με την τρελα που εχουν. Δεν ειναι η ταινια που θα παει για Οσκαρ αλλα ειναι μια απο τις πολυ καλες ταινιες καταστροφης με την αδρεναλινη της απλα σε παρασερνει και δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει καποιος καλα. Γουσταρα και το χιουμορ της οπου επιβαλλονταν ηταν αξιοπρεπεστατο με το τελευταιο 20λεπτο απλα ανατριχιαστικο με τον κακο χαμο που βλεπουμε στις οθονες μας. Μολις τελειωσει εχει 2 λεπτα ακομα στη διαρκεια που δειχνει τους συντελεστες μην την κλεισετε. Ανετα θα την ξανα δω και μαζι με την πρωτη αχτυπητο διδυμο πανω στις ταινιες καταστροφης μαζι με τιμιους χαρακτηρες που μαγνητιζουν και γουσταρουν αυτο που κανουν. 7.6/10

H μεγαλη μου απορια .

Λογικα ειναι θεμα κοστους.

Ιδιο ειναι ενα ξυλινο σπιτι με ενα μπετον οικοδομη κανονικη με βαση, υπογειο και σιδερενια/τσιμεντενια πεδιλα ?

Με τα ίδια χρήματα παίρνεις τα 3πλάσια τετραγωνικά. Αυτός είναι ο βασικός λόγος.
Αλλιως ειναι να μένεις σε 80 τετραγωνικά και αλλιως σε 250.
Επειτα οι ζημιές που θα προκληθούν σε σπίτια απο μπετόν είναι πολύ κοστοβόρες και χρονοβόρες λόγω των υλικών και των μαστόρων.
Πιο πολύ σε συμφέρει να φτιάξεις από την αρχή μία νέα λυόμενη κατασκευή από ξύλο. Και φθηνά και γρήγορα.

• Like
Reactions: tiniakos
Aν ζησεις.....ολοι αυτοι που πανε σε καταφυγια οταν χτυπανε τετοια φαινομενα ? το σπιτι πες το ασφαλιζεις τα πραγματα σου ομως....