† Τζον Χερτ [1940~2017]

MoDis

Supreme Member
20 June 2006
3,660
στον κοσμο μου...
Δε ξεκίνησε καλά και το 2017 ...

Μεγάλη φυσιογνωμία , τεράστιος ηθοποιός

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500127193

_88497807_johnhurt_photocreditbaftaianderry.jpg

Ωωω
Τεραστιος ηθοποιος. Για μενα μεσα στους καλυτερους που εχουν περασει ποτε. Δε μπορω να σκεφτω παρα ελαχιστους, μετρημενους στα δαχτυλα, που θα μπορουσαν να σταθουν ισαξια διπλα του.
Παντα περα απο την υποκριτικη ικανοτητα μου εδινε και την εντυπωση καταπληκτικου ανθρωπου.
Καλο ταξιδι...
:worshippy::worshippy::worshippy:

γιγαντας. Η παρουσια του ακομα και σε δευτερευοντα ρολακια βελτιωνε απιστευτα μια ταινια. Καταπληκτικη φωνη και απιστευτος ο τροπος με τον οποιο καπνιζε τσιγαρο. Σου εδινε την εντυπωση οτι καταπινει και τον καπνο!

Και μια και μιλάμε για δευτερεύοντα ρολάκια. Το ξέρατε ότι είχε υπάρξει ο πρώτος και ίσως ιδανικός Αραγκορν;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο ανθρωπος σκαει μυτη για πεντε λεπτα σε B-movie (The limits of control)

20102.6.570.359.jpg

.... και τo απογειωσε σε αλλη κατηγορια. :blink:

Eλαχιστοι μπορουσαν να προσδωσουν τετοια αιγλη σε οσες ταινιες επαιξαν (σε β' ρολο).

R.I.P. ! -bye-

Ο Μαξ του Εξπρές του Μεσονυχτίου, καλό του ταξίδι...

Αγαπημενος χαμαιλεων,μπορουσε να παιξει τα παντα,υπεροχη μουσικοτατη φωνη και εκπληκτικη αρθρωση.
Απο τους ελαχιστους βρεττανους που δεν πολυασχοληθηκε με το θεατρο,αλλα εδωσε μαθηματα στο σινεμα.
Αντιο φιλε...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/100699-Μεταμορφώσεις?p=1056603075&viewfull=1#post1056603075

Re: Απάντηση: Sir John Hurt 1940-2017

Ότι και να γράψει κανείς είναι λίγο για αυτόν τον εξαιρετικό ηθοποιό που κόσμησε με την παρουσία του και την υποκριτική του όλες τις ταινίες στις οποίες εμφανιστηκε, ιδιαίτερα προσφιλής σε εμένα.
Καλό ταξίδι.

tumblr_lhjtnfzDBi1qg0k16o1_500.png

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eνα απο τα μεγαλυτερα Φας Α Φας της ιστοριας του κινηματογραφου.
John Hurt & Richard Burton in 1984

richard-burton-and-hurt1984.jpg

RIP John...

Δεν φταίει ούτε το 2016 ούτε το 2017. Φταίει ότι οι άνθρωποι είναι θνητοί και κάνουν τον κύκλο τους. Και τώρα κλείνει ο κύκλος όλων αυτών που μας σημάδεψαν.

Ο ανθρωπος σκαει μυτη για πεντε λεπτα σε B-movie (The limits of control)

Ε όχι και B-Movie! :blink:

Nα πείς ότι δίχασε το κοινό σε φανατικούς λάτρεις και φανατικούς εχθρούς να το δεχθώ.
Εμένα μου άρεσε πάντως: vintage Jarmusch :a0210:

Και ποιος σου ειπε οτι τα B-movies με ικανοποιουν λιγοτερο απο τα ... πρωτοκλασατα ? :p
Υπαρχουν καποια λιγα .... που τα χω δει τοσες φορες ... οσες και καποια πρωτοκλασατα.
(δηλαδη, πααααααρα πολλες φορες).

-bye-

Ποσώς μ' ενδιαφέρει αν -και πόσο- σε ικανοποιούν τα B-movies.
Αυτό που είπα είναι ότι το The Limits of Control δεν χωράει κάτω από τη συγκεκριμένη ...ταμπέλα.
Σε καμία περίπτωση.