UE40F5500 προβλημα στο smarthub

gregorypeg1000

New member
29 June 2013
4
Καλησπέρα παίδες.Αγοράσαμε για το σαλόνι την UE40F5500 στα 399 ευρώ.Εικόνα μια χαρά,ήχος κομπλέ αλλά μόλις ανοίξω το smart hub αρχίζουν τα παρατράγουδα.Καταρχάς μερικές εφαρμογές είναι γκριζαρισμένες και δεν κλικάρονται.Αυτές που κλικάρονται δεν ανοίγουν ποτέ.Δηλαδή πατάω στο youtube,κάνει πως ανοίγει και μένει στην μαύρη οθόνη.Το ίδιο και για το facebook για παράδειγμα,για το samsung apps και για το smart hub app που υποθέτω πως απο εκεί κατεβάζεις εφαρμογες. Στο menu όταν πάω να δημιουργήσω account δεν βγάζει τίποτα και μετά γκριζάρει η επιλογή.Έχει κανείς να προτείνει κάτι?Μήπως να το αναφέρω και στο thread με τις uexxf5500?Δεν ξέρω αν πρέπει να γράφουμε για προβλήματα εκεί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Last edited:
Διάβασε λίγο παρακάτω το ποστ μου για πρόβλημα με ίντερνετ στην F6320.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ.

Δεν είχε πρόβλημα με την σύνδεση εμένα.Δεν άνοιγε τις εφαρμογές.Το πρόβλημα λύθηκε με reset το smart hub.Διαγραφή ΌΛΩΝ των εφαρμογών που είχε,έκανα restart την tv και τα ξανακατέβασε και όλα κομπλέ τώρα.Πρέπει να είχε κολλήσει γιατί πριν έδειχνε πως τις είχε κατεβάσει και χρησιμοποιούσε 180mb απ' τη μνήμη αλλά δεν άνοιγε καμία εφαρμογή,ενώ τώρα λέει πως χρησιμοποιεί 350mb και δουλεύουν όλα κομπλέ.