UE46B600 ή UE46B7000 επειγόντως

rigo1981

New member
27 January 2009
11
Η κατάσταση έχει ως εξής. Έχω καταλήξει οτι θα πάρω την LED Samsung απλά επειδή πρόκειται να την συνδέσω με κάποιο HTPC και να μην κάνω χρήση των καινούργιων δυνατοτήτων που έχουν οι ΤV για αναπαραγωγή media μέσω ethernet σκέφτομαι να πάρω την 6000 που νομίζω οτι δεν εχει αυτή την δυνατοτητα αλλά ειναι 400-500 ευρώ πιο φτηνή απο την 7000. Οπότε μιας και τελειώνει και η προσφορά του eshop για την 6000 ξερει κανείς αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με την 7000 σε κάποιον άλλο τομέα γιατί στην αντιπροσωπία της Samsung που πήρα μου λένε οτι δεν ξέρουν πως την προμηθεύτηκε το eshop και οτι δεν την έχουν φέρει ακόμα. Παρεπιπτόντως έχω 1-2 ώρες να αποφασίσω αν θέλω να την πάρω απο το eshop. Ευχαρστώ πολύ.

Re: UE46B600 ή UE46B7000 επιγόντως

Όσον αφορά την υποστήριξη ρώτησες ή δεν σε ενδιαφέρει ?

Ουσιαστικές διαφορές δεν νομίζω πως υπάρχουν, αλλά με δεδομένο ότι η 46Β7000 έχει γύρω στα 1800 , νομίζω πως η τιμή του e-shop είναι φυσιολογική για την 46Β6000 και όχι κάποια σούπερ προσφορά. Κάπου εκεί θα την έχουν και οι υπόλοιποι αν την φέρει η αντιπροσωπεία.

Ακομη και παραεισαγωγη να ειναι πρεπει να ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση που εχουν ολα τα προιοντα Samsung.

Kαλο ειναι παντως να το ψαξεις λιγο οπως λεει ο Γιωργος.

Σε αλλη περιπτωση θυμαμαι οτι απαντησε η αντιπροσωπια οτι ισχυει ενας χρονος πανευρωπαικη εγγυηση για ολα τα προιοντα Samsung.

Μια επικοινωνια του Rigo θα διεκρυνισει την κατασταση.

Στο eshop μου είπαν οτι για 2 χρονια είμαι οκ. Τώρα όπως και να έχει ειναι πλέον αργά:) η παραγγελία έγινε. Τέλος πάντων γενικά επειδή δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα media μενού των νέων TV πιστεύω οτι θα είναι καλύτερα να ρίξω τα χρήματα της διαφοράς σε ένα HTPC. Θα δείξει το μέλλον.

Κ γω είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με τον rigo. Παρότι θα συνδέσω htpc λέω να πάρω την 7000 (200 διαφορά) είτε για λόγους μεταπώλησης, είτε για λόγους ανάγκης (αν πρόβλημα htpc και καίγομαι να δω κανα divx :p), είτε για καθαρά ψυχολογικούς λόγους...