UnityRemote : το iphone γίνεται πολυχειριστήριο οποιασδήποτε συσκευής

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Η εταιρεία
logo.gif
παρουσίασε μια νέα συσκευή, η οποία τοποθετείται κάπου στο σαλόνι μας, επικοινωνεί με bluetooth με το iphone μας και στέλνει σήματα infrared σε οποιαδήποτε συσκευή θέλουμε. Πρακτικά δλδ, μπορούμε να ελέγχουμε όποια συσκευή θέλουμε. Το βασικό του 'όπλο' είναι ότι, το "μάτι" που στέλνει υπέρυθρα σήματα είναι 360 μοιρών, οπότε μπορεί κ ελέγχει από οπουδήποτε, οποιαδήποτε συσκευή. Δεν χρειάζεται μάλιστα ρεύμα, αφού τροφοδοτείται με 3 μπαταρίες ΑΑ.

487-pg467-ipod-remote-control-unityremote-4-product-detail.jpg
485-pg467-ipod-remote-control-unityremote-2-product-detail.jpg
486-pg467-ipod-remote-control-unityremote-3-product-detail.jpg

484-pg467-ipod-remote-control-unityremote-1-product-detail.jpg
490-pg467-ipod-remote-control-unityremote-7-product-detail.jpg

Η συσκευή φυσικά συνοδεύεται και από ένα πρόγραμμα, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη βάση καταχωρημένων συσκευών, έτσι ώστε να την επιλέξουμε κ να δουλεύει κατευθείαν. Αν η συσκευή μας δεν υπάρχει στην βάση του προγράμματος, τότε η συσκευή μπορεί να την μάθει, σημαδεύοντας το αυθεντικό χειριστήριο της συσκευής μας στην συσκευή αυτή.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει τον προγραμματισμό πολλών συσκευών σε μία Δραστηριότητα, δλδ με το πάτημα ενός πλήκτρου, να μας ανοίγει πχ την τηλεόρασή μας, το bluray μας & τον πολυκάναλο ενισχυτή μας.

Υποστηρίζει επίσης χειρονομίες στην οθόνη του iphone, όπου εμείς προγραμματίζουμε τι είδους ενέργεια θα εκτελείται, ανάλογα με την κίνηση που θα κάνουμε στην οθόνη του τηλ μας, πχ. αριστερά / δεξιά την ένταση του ήχου, πάνω / κάτω κάτι άλλο και πάτημα στο κέντρο την σίγαση του ήχου.

Τέλος, είναι συμβατό με όλες τις γενιές των iphone και με τα ipod touch 2ης & 3ης γενιάς.

Το κόστος αγοράς είναι στα 99 δολλάρια.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://us.gear4.com/showcase-unity/

Ωραιο δεν λεω αλλα δεν μας εφταναν ολα τα αλλα θα εχουμε και το bluetooth τωρα να καρκινιαζουμε ετσι επειδη θελουμε να εχουμε ενα remote? No thanks

Δεν νομίζω ότι έχει αποδειχθεί ότι το bluetooth επηρεάζει τόσο πολύ το ανθρώπινο σώμα...εδώ έχουμε γύρω μας, χχ ασύρματες συσκευές internet, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα και χίλιες άλλες συσκευές...συν τις κεραίες των κινητών τηλεφώνων πάνω από το κεφάλι μας...από όπου κ να το "πιάσουμε" φίλε μου, χαμένοι είμαστε...

Φιλε silent, τo bluetooth εχει ελαχιστη ακτινοβολια. Αν φοβασαι το bluetooth, τοτε καλο ειναι να κλεισεις το κινητο σου, το dect τηλεφωνο σου και ολα τα wifi της γειτονιας...

Εγώ επιμένω για χιλιοστή φορά ότι μετά το παιχνίδι και τον πρώτο ενθουσιασμό, οι touch οθόνες είναι ΑΒΟΛΕΣ , ΔΥΣΚΙΝΗΤΕΣ, ΑΡΓΕΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ και πρακτικά καταλήγουν στο ράφι μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν πα να λέγεται iPhone, Pronto Pro κλπ ότι θέλει.

Υ.Γ. Τα παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση ότι θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας σε μόνιμη βάση, όχι για εφφέ.

Re: Απάντηση: UnityRemote : το iphone γίνεται πολυχειριστήριο οποιασδήποτε συσκευής

Εγώ επιμένω για χιλιοστή φορά ότι μετά το παιχνίδι και τον πρώτο ενθουσιασμό, οι touch οθόνες είναι ΑΒΟΛΕΣ , ΔΥΣΚΙΝΗΤΕΣ, ΑΡΓΕΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ και πρακτικά καταλήγουν στο ράφι μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν πα να λέγεται iPhone, Pronto Pro κλπ ότι θέλει.

Υ.Γ. Τα παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση ότι θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας σε μόνιμη βάση, όχι για εφφέ.

Συμφωνώ, ειδικά όταν θέλεις μέσα στο σκοτάδι να πατήσεις πλήκτρο χωρίς να βγάλεις το μάτι σου από την οθόνη, τότε το ανάγλυφο ενός controller είναι όλα τα λεφτά.

Εδω προσπαθουμε να βρουμε τροπο να αφησουμε το παλιο iphone απο τα χερια μας , τωρα θα το κραταμε και οταν βλεπουμε Tv ? :BDGBGDB55:

Πολυ απλα θα πω το εξης. To blutooth εχει ακτινοβολια ναι και αν εχεις παιδια στο σπιτι τοτε δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοιχτο επειδη εσυ θες να κανεις το κοματι σου. Στο σπιτι εχω wifi αλλα το εχω κλειστο και το ανοιγω πολυ σπανια και μονο οταν το χρειαζομαι. Εχω τηλεφωνο ασυρματο αλλα το εχω στη βαση μονιμα. Εχω κινητο ναι δεν γινεται χωρις αυτο. Προσπαθω με καθε τροπο να περιορισω τις ακτινοβολιες μεσα στο σπιτι. Κανενας λογος να παρω κατι το οποιο θα εκπεμπει μονιμα ακτινοβολια για ελαχιστα λεπτα χρησης την ημερα.

Περα απο αυτο υπαρχουν αλλες συσκευες που σαφως ειναι καλυτερες σε αυτο τον τομεα οπως πχ αυτη εδω οπως και αλλες παρομοιες που μπαινουν στο μικρωφονο πανω (καντε μια ψαχτικη). Κοστος σαφως μικροτερο. Μεγεθος σαφως μικροτερο. Και δεν χρειαζονται 3 ΑΑΑ μπαταριες για να δουλεψουν. Τωρα εγω γιατι θα πρεπει να προτιμησω το Gear 4?

Πάντως γεγονός είναι όσο και να τα χεις κλειστά τα ασύρματα σήματα γενικώς, υπάρχουν τόσα γύρω σου, βομβαρδίζεσαι συνεχώς από παντού. Δεν γλυτώνεις εκτός αν πας στην κορφή του Ολύμπου και ζήσεις....και πάλι παίζεται....

Οσο για το touch όταν βαρεθείτε με τις ντιζαϊνιές και τα εφφέ στους φίλους και γνωστούς, πάρτε κι ένα Logitech Harmony να κάνετε την δουλειά σας. ;)-bye-

Ρε παιδια τι συζητατε για τα ασυρματα. Εγω εδω στην περιοχη μου εχω μια κεραια cosmote στην απεναντι πολυκατοικια, το blutooth θα μου κανει την ζημια! Ξερετε ποσες κρυμενες κεραιες τηλεφωνιας ειναι καλα κρυμενες σε γειτονιες?