UPCOMING BD ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,808
Athens-προς τα βορεια
Κυκλοφορουν τους επομενουν μηνες(1-2) με ελληνικους υποτιτλους(καποια εχουν ηδη κυκλοφορησει)

HAIRSPRAY
VANTAGE POINT
ROLLERBALL
I ROBOT
JUMPER
HITMAN
ALIEN VS PREDATOR
DIE HARD 1,2,4
ALVIN
28 WEEKS LATER
JUNO
PRISON BREAK (1)
BATMAN-THE MOVIE
CLOVERFIELD
APOCALYPTO
UNDERWORLD
SHOOT'EM UP
NO COUNTRY FOR OLD MEN
SHREK3
JOHN RAMBO

και καποια ακομα...

Αντε να δουμε...

mans πολυ καλα νεα αν ισχυουν!!!ποια ειναι η πηγη σου???γιατι νομιζω δεν ειναι ολα παραγωγες της sony και θα ειναι καλα νεα να εχουν αρχισει να βγαζουν υποτιτλους και αλλες εταιρειες.:damnyou:

Ολα αυτα + αρκετα ακομα(!!!) τα εχει σε σχετικο αρθρο το καινουργιο hitech...Κανει μαλιστα review σε 4-5 απο αυτα (εννοειται ολα ειναι με ελλ.υποτιτλους)

(μια πηγουλα που επισης εχω, αναφερει οτι ηδη ετοιμαζονται καποιες εταιρειες μαζικης παραγωγης blyray στην Ελλαδα οι οποιες κατα πασα πιθανοτητα θα συνεργαζονται με τις υπαρχουσες εταιρειες διανομης)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: UPCOMING BD ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Κι εμένα απίθανο μου φάνηκε όταν το είδα!

άλλα βλέπω εγώ άλλα βλέπετε εσεις?????

Subtitles: English - HI French Spanish

αυτό δε λέει το site?????

Έχεις δίκιο.
Χθες το είχαν με Ελληνικούς υπότιτλους, σήμερα το άλλαξαν.
Τι να πω...

Όντως δεν αναφέρει πουθενά ελληνικούς υπότιτλους. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να βγει κασετινα Lost με ελληνικούς υπότιτλους. Η σειρά τα σπάει και είμαι πρόθυμος να σκάσω.

Το site έχει ψαχτήρι ανάλογα με το φορμά και ανάλογα με τους υπότιτλους. Για το λόγο αυτό το κοιτάζω ανά εβδομάδα. Χθες το βράδυ έδινε 58 τίτλους bluray με Ελληνικούς υπότιτλους, σήμερα δίνει 57, αφαιρώντας την ταινία των Κοέν. Πότε έγινε το λάθος δεν ξέρω, αλλά ελπίζω τελικά να έχει Ελληνικούς υπότιτλους η ταινία...

to hitech εχει ενα σωρο τιτλους blu ray που λεει θα βγουν το σεπτεμβριο σε μπλου ρει με ελληνικους υποτιτλους= ενοικιαση στα βιντεοκλαμπ

απο FOX=Odeon

και Warner klp=Audio visual...

υπεραισιοδοξια?

Με ελληνικα...

JUNO BLU RAY 9/9/2008

AVP 2 REQUIEM BLU RAY 9/9/2008

I ROBOT BLU RAY 9/9/2008

DEVIL WEARS PRADA BLU RAY 9/9/2008

SHOOT EM UP BLU RAY 5/9/2008

RUSH HOUR 3 BLU RAY 5/9/2008

KAI...

THE GOLDEN COMPASS BLU RAY 5/9/2008

Υ.Γ.:συμφωνα με ιστοσελιδα του χωρου (βιντεοκλαμπ)