update 6.1.2

farflung

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,017
refugee from Eta Carinae
ερωτηση,πως αναβαθμιζω απο 6.1.1 σε 6.1.2 μιας και το itunes επιμενει να μου αναβαθμισει σε 6.1.3 που εγω δεν θελω για ευνοητους λογους.
Την εχω κατεβασει την 6.1.2 στο macbook αλλα μετα με ποιο τοολ προχωραω,παλiα υπηρχε το redsnow τωρα τι παιζει?

θυμάμαι παλιά πατώντας alt πριν το κουμπί update στο iTunes σου βγάζει τα ipsw και διαλέγεις ποίο θέλεις τώρα με το καινούργιο iTunes λογικά θα είναι πάλι κάτι τέτοιο
αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχεις αποθηκεύση την έκδοση που θες διότι θα πάει αυτόματα στη καινούργια που δεν θες
1 - Launch iTunes (make sure iTunes is up-to-date)
2 - Connect device to computer
3 - Select your device in the list (e.g.: Filip’s iPhone)
4 - click the “summary” tab
5 - hold the Alt key (on Mac OS X) / the Shift key (on Windows) and hit “restore” (as shown in the screenshot below)
6 - iTunes will show a dialog allowing you to select the IPSW file you want your device restored to
7- select the IPSW firmware bundle you want to restore to and hit “choose”
8- be patient and wait for the installation process to be completed by iTunes

Attachments

• selectivelyrestorescr_001-large.jpg
    selectivelyrestorescr_001-large.jpg
    35.4 KB · Views: 104
Last edited:
θυμάμαι παλιά πατώντας alt πριν το κουμπί update στο iTunes σου βγάζει τα ipsw και διαλέγεις ποίο θέλεις τώρα με το καινούργιο iTunes λογικά θα είναι πάλι κάτι τέτοιο
αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχεις αποθηκεύση την έκδοση που θες διότι θα πάει αυτόματα στη καινούργια που δεν θες
5 - hold the Alt key (on Mac OS X) / the Shift key (on Windows) and hit “restore” (as shown in the screenshot below)
6 - iTunes will show a dialog allowing you to select the IPSW file you want your device restored to
Δεν θα τον αφήσει να το κάνει. Θα τσεκάρει στον σέρβερ θα δει την 6.1.3 και θα του πει ότι δεν μπορεί να αναβαθμίσει (κατά 99,99%).

farflung, τι την θέλεις την 6.1.2? Δεν είναι καμιά σπουδαία αναβάθμιση νομίζω. Έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που διάβασες ότι θα σου λύσει?

ευχαριστω για τις απαντησεις χω καποια θεματακια με την 6.1.1 δεν δουλευουν καποια προγραμματα οπως π.χ ο καιρος αλλα και καποια αλλα που ανοιγουν πανε να δουλεψουν και σβυνουν και λεω μηπως διορθωθουν αλλα και την 6.1.1 να θελω να ξαναβαλω μετα απο ρεσετ παλι στα ιδια ερωτηματα καταληγω,για jailbrake μιλαμε παντα για οσους δεν εχουν καταλαβει.

ευχαριστω για τις απαντησεις χω καποια θεματακια με την 6.1.1 δεν δουλευουν καποια προγραμματα οπως π.χ ο καιρος αλλα και καποια αλλα που ανοιγουν πανε να δουλεψουν και σβυνουν και λεω μηπως διορθωθουν αλλα και την 6.1.1 να θελω να ξαναβαλω μετα απο ρεσετ παλι στα ιδια ερωτηματα καταληγω,για jailbrake μιλαμε παντα για οσους δεν εχουν καταλαβει.
Για το iphone4 μιλάμε ή για πιο πίσω? Για 4 και πίσω ούτως ή άλλως η 6 του πέφτει βαριά και απλά μπήκε επειδή πουλιέται ακόμη. Δεν μπορεί να την σηκώσει όπως θα έπρεπε. Σε άλλους σέρνεται, σε άλλους βγάζει προβλήματα τέτοιου τύπου, σε άλλους απλά τρέχει αφού χρησιμοποιούνται μόνο sms, κλήσεις κλπ. Ρολόι δεν έχω διαβάσει κανέναν να του τρέχει. Οπότε για αυτό μάλλον και τα προβλήματα που βλέπεις και εσύ. Προσωπική εκτίμηση είναι να μην περιμένεις να στα λύσει η 6.1.2 ακόμη και αν βρεις ένα τρόπο να την περάσεις.
Αποφυλάκισε το (αν δεν το έχεις ήδη) να βρεις μερικά πράγματα χρήσιμα που είναι κλειδωμένα ή ελλιπή και αυτό μάλλον θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματα που έχεις για κάποιο καιρό.

Για το iphone4 μιλάμε ή για πιο πίσω? Για 4 και πίσω ούτως ή άλλως η 6 του πέφτει βαριά και απλά μπήκε επειδή πουλιέται ακόμη. Δεν μπορεί να την σηκώσει όπως θα έπρεπε. Σε άλλους σέρνεται, σε άλλους βγάζει προβλήματα τέτοιου τύπου, σε άλλους απλά τρέχει αφού χρησιμοποιούνται μόνο sms, κλήσεις κλπ. Ρολόι δεν έχω διαβάσει κανέναν να του τρέχει. Οπότε για αυτό μάλλον και τα προβλήματα που βλέπεις και εσύ. Προσωπική εκτίμηση είναι να μην περιμένεις να στα λύσει η 6.1.2 ακόμη και αν βρεις ένα τρόπο να την περάσεις.
Αποφυλάκισε το (αν δεν το έχεις ήδη) να βρεις μερικά πράγματα χρήσιμα που είναι κλειδωμένα ή ελλιπή και αυτό μάλλον θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματα που έχεις για κάποιο καιρό.
για 4s μιλαμε,αλλα γενικα το evasion στα 6 δεν ειναι τοσο ποιοτικο οσο τα πιο παλια absinthe redsnow στα πενταρια.
και οχι δεν το αποφυλακιζω γιατι τα προγραμματα που εχω επανω κανουν δυο τρια χιλιαρικα να τα αγορασω.

για 4s μιλαμε,αλλα γενικα το evasion στα 6 δεν ειναι τοσο ποιοτικο οσο τα πιο παλια absinthe redsnow στα πενταρια.
και οχι δεν το αποφυλακιζω γιατι τα προγραμματα που εχω επανω κανουν δυο τρια χιλιαρικα να τα αγορασω.

Κατάλαβα. Σε 4s υποθέτω δεν θα έπρεπε να έχεις θέματα. Όπως καταλαβαίνω γνωρίζεις αρκετά οπότε θα έχεις δοκιμάσει όλες τις συνήθεις λύσεις.

δεν μπορεις να πας 6.1.2 πλεον γιατι δεν την υπογραφει η apple οποτε καθεσαι εκει που εισαι αν θελεις το jb και περιμενεις νεοτερα..

για τον καιρο Βαλε το ios 6 weather app fix απο cydia και θα στρωσει ;)

Χωρις να ειμαι σίγουρος. Θυμάμαι σε ένα προηγούμενο update που χα κάνει σαν αυτό π περιγραφεις είχα μπει σε ένα αρχείο συστήματος κ είχα αλλάξει με το notepad 1-2 γραμμές που στέλναν το itunes από το να τσεκάρει τους server της apple στο να τσεκάρει κάτι άλλο. Αν έχεις όρεξη ψάξτο.

Χωρις να ειμαι σίγουρος. Θυμάμαι σε ένα προηγούμενο update που χα κάνει σαν αυτό π περιγραφεις είχα μπει σε ένα αρχείο συστήματος κ είχα αλλάξει με το notepad 1-2 γραμμές που στέλναν το itunes από το να τσεκάρει τους server της apple στο να τσεκάρει κάτι άλλο. Αν έχεις όρεξη ψάξτο.

Σε μένα δεν έπιασε και αυτό όταν το είχα δοκιμάσει στο ipad1.

το ios 6 weather app fix ειναι για να σου φτιαξει το μαμα app που λες οτι δεν σου ανοιγει...προς το παρον δεν μπορεις να πας :/

Σε μένα δεν έπιασε και αυτό όταν το είχα δοκιμάσει στο ipad1.

Ειναι ένα από τα πολλά που προτείνονται τα κάνεις όλα μαζι. Ένα από αυτα δουλεύει χωρις να ξέρεις πιο... Κ στο τέλος κάνεις απλά το σταυρό σ που δουλεύει το iPhone. Καταραμένη apple..

Re: Απάντηση: update 6.1.2

το ios 6 weather app fix ειναι για να σου φτιαξει το μαμα app που λες οτι δεν σου ανοιγει...προς το παρον δεν μπορεις να πας :/

ναι τοκανα και εφτιαξε thanks αλλα το αρχικο ερωτημα παραμενει δεν ειναι το μονο προβλημα πουχω, εχω αρκετες εφαρμογες που μεχρι καποια στιγμη δουλευαν κανονικα και μετα πεθαναν χωρις λογο,το θεμα ειναι μηπως φορτωσα ή εσβυσα κατι που δεν επρεπε,εχω χασει τον λογαριασμο με αυτα που εχω βαλει βγαλει γιαυτο θελω μια καθαρη εγκατασταση απ την αρχη.
Τεσπα θα κανω ρεσετ την 6.1.1 απ το τηλ.και θα ξανακανω jail νομιζω θα δουλεψει.

οχι μην κανεις θα κολλησει το τηλ θα θελει restore και θα πας 6.1.3 και θα χασεις το jb

Last edited:

αυτο δουλευει thanks