UPS MGE/EATON NOVA AVR LINE INTERACTIVE USB 1250VA
UPS type Line Interactive
Ισχύς (VA) 1.250-1.400 VA
Είδος Tower
Συνδεσιμότητα USB
Λογισμικό Ναι
Ποσότητα πριζών 4
Τύπος πρίζας IEC
Αυτονομία 15 MINUTES FOR 2 PCS
Ισχύς 1250
Λεπτομέρειες ΔΕΝ ΕΧΕΙ SCHUKO ΠΡΙΖΕΣ
Μεικτό βάρος 13.500
Καθαρό βάρος 12.800
Ημερομηνία αγοράς 21/08/2009 (eshop), συνεπώς είναι ακόμη εντός εγγύησης.Η αυτονομία του για 1 PC είναι περίπου 25 λεπτά.
Για 2 PC αναφέρεται χρόνος αυτονομίας 15 λεπτά, απλά δεν το έχω βάλει ποτέ με 2 PC ώστε να το διαπιστώσω ο ίδιος.
Δεν έχει δουλέψει πάρα πολύ, επομένως η μπαταρία του είναι ακόμη σε καλή κατάσταση.
Εννοείται οτι παρέχει προστασία από αυξομειώσεις της τάσης, καθώς και προστασία γραμμής Internet.
Μαζί με το UPS θα δοθεί και το software διαχείρησής του, το οποίο για κάποιο παράλογο λόγο δεν το δίνουν όταν το αγοράζει κανείς.
Ξεκαθαρίζω οτι το UPS είναι από αυτά ΜΕ ανεμηστιράκι το οποίο δεν αντικαθίσταται (εκτός φυσικά αν θέλετε/ξέρετε να κάνετε πατέντες. Εγώ δεν ξέρω να κάνω).
Του έγινε τον Μάιο 2011 service. Ανοίχτηκε από τεχνικό και καθαρίστηκε.
Καλύτερα από Θεσσαλονίκη, ώστε να το δείτε. ΦΥΣΙΚΑ είναι δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος.
Τιμή : 60 (Καινούριο έχει ~120, ρίξτε μια ματιά στο skroutz).
UPS type Line Interactive
Ισχύς (VA) 1.250-1.400 VA
Είδος Tower
Συνδεσιμότητα USB
Λογισμικό Ναι
Ποσότητα πριζών 4
Τύπος πρίζας IEC
Αυτονομία 15 MINUTES FOR 2 PCS
Ισχύς 1250
Λεπτομέρειες ΔΕΝ ΕΧΕΙ SCHUKO ΠΡΙΖΕΣ
Μεικτό βάρος 13.500
Καθαρό βάρος 12.800
Ημερομηνία αγοράς 21/08/2009 (eshop), συνεπώς είναι ακόμη εντός εγγύησης.Η αυτονομία του για 1 PC είναι περίπου 25 λεπτά.
Για 2 PC αναφέρεται χρόνος αυτονομίας 15 λεπτά, απλά δεν το έχω βάλει ποτέ με 2 PC ώστε να το διαπιστώσω ο ίδιος.
Δεν έχει δουλέψει πάρα πολύ, επομένως η μπαταρία του είναι ακόμη σε καλή κατάσταση.
Εννοείται οτι παρέχει προστασία από αυξομειώσεις της τάσης, καθώς και προστασία γραμμής Internet.
Μαζί με το UPS θα δοθεί και το software διαχείρησής του, το οποίο για κάποιο παράλογο λόγο δεν το δίνουν όταν το αγοράζει κανείς.
Ξεκαθαρίζω οτι το UPS είναι από αυτά ΜΕ ανεμηστιράκι το οποίο δεν αντικαθίσταται (εκτός φυσικά αν θέλετε/ξέρετε να κάνετε πατέντες. Εγώ δεν ξέρω να κάνω).
Του έγινε τον Μάιο 2011 service. Ανοίχτηκε από τεχνικό και καθαρίστηκε.
Καλύτερα από Θεσσαλονίκη, ώστε να το δείτε. ΦΥΣΙΚΑ είναι δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος.
Τιμή : 60 (Καινούριο έχει ~120, ρίξτε μια ματιά στο skroutz).