US PlayStation 3

viktoras

New member
12 May 2008
3
Γεια σας!

Ενδιαφέρομαι για αγορά αμερικάνικου PS3, το οποίο και σκοπεύω να χρησιμοποιήσω ως Blu-ray player δίσκων Region A. Το πρόβλημά μου είναι το πώς κι από πού θα το προμηθευτώ. Γνωστό που να μένει ή να ταξιδεύει στην Αμερική δεν έχω για να μου το φέρει, άρα ξεχνάμε αυτο το ενδεχόμενο...

Έχει παραγγείλει κανείς από εδώ PS3 από Αμερική; Αν ναι, από ποιο κατάστημα και πόσο παραπάνω τον χρέωσαν στο τελωνείο;

Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα ή κάποιο ευρωπαϊκό eshop που να πουλάει αμερικάνικα PS3;

Ευχαριστώ! :worshippy:

χτύπα ενα τηλ στο easy buy world ... όταν το είχα πάρει είχε και NTSC.

ΤΗΛ: 211 7504353-2, 210 6196962

Re: Απάντηση: US PlayStation 3

Για ποιο λογο Αμερικανικο PS3 φιλε Βικτωρα?

Ουτε εγγυηση θα εχεις ουτε Ευρωπαικα DVD θα παιζει. Δεν αξιζει για μια μικρη διαφορα στην τιμη να μπλεξεις με αλλα προβληματα...

Τα Αμερικανικα Blu Ray παιζουν σε ολες τις κονσολες απο οτι ξερω ετσι και αλλιως...

Last edited:
Όχι Γιάννη δεν παίζουν σε όλες τις κονσόλες ,είναι πιο περίπλοκο.
Βασικά κάθε εταιρεία ακολουθεί δική της πολιτικη.
Η Fox τα κλειδώνει .
Η Disney και η Sony κλειδώνουν μόνο τις καινούριες κυκλοφορίες τους ενώ τα δισκάκια καταλόγου είναι ελεύθερα.
Η Warner δεν κλειδώνει
Paramount και universal περιμένουμε να δούμε.

Γενικά αν βρεθεί ps3 περιοχής Α συμφέρει και για λόγους κοστολόγησης των bluray (Η διαφορά είναι της τάξης του 80-100% στην τιμή ,ειδικά τώρα με την τιμή -χώμα του δολλαρίου)

Όχι Γιάννη δεν παίζουν σε όλες τις κονσόλες ,είναι πιο περίπλοκο.
Βασικά κάθε εταιρεία ακολουθεί δική της πολιτικη.
Η Fox τα κλειδώνει .
Η Disney και η Sony κλειδώνουν μόνο τις καινούριες κυκλοφορίες τους ενώ τα δισκάκια καταλόγου είναι ελεύθερα.
Η Warner δεν κλειδώνει
Paramount και universal περιμένουμε να δούμε.

Οκ δεν τα ηξερα καλα τα πραγματα.-bye-

Παρε Ασιατικη (HONG KONG) εκδοση...Το ιδιο ειναι...Περιοχης A ειναι το blueray του.Εγω ειχα αγορασει ενα ασπρο και το ειχα πουλησει..Μου ειχε ερθει περιπου στα 340Ε.
Παρε 2 sites.(Μονο κατι σημαντικο: να τους πεις να σημειωσουν το πακετο οτι προκειται για δωρο δηλαδη περιγραφη GIFT και οτι κοστιζει κατω απο 60$.Ετσι δεν πληρωνεις τελωνειο.)Και φυσικα ποτε αποστολη με κουριερ για αγορες εκτος ευρωπαικης ενωσης γιατι τοτε πληρωνεις σιγουρα εκτελωνισμο!Προκειται για κομπινα που στηνουν οι εταιρειες και οι εκτελωνιστες...Τελικα χρεωνεσαι επιπλεον οσο πληρωσες γιαυτο που φερνεις απεξω...Αποστολη ΜΟΝΟ με απλο ταχυδρομειο.REGISTERED AIR MAIL)
http://www.games-asia.com/
http://www.ps2modchip.com/

Last edited: