USB flash drives

18 June 2006
850
Πειραιας
Πωλουνται τα παρακατω φλασακια:

Lexar JD lightning 4GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 20 ευρω.

Lexar Secure II Plus 4GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 25 ευρω.

Lexar Firefly 4GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 20 ευρω.

Corsair Voyager GT 2GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, με αποδειξη αγορας. Τιμη 20 ευρω.

Corsair Voyager 16GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 50 ευρω.

Corsair Padlock 2GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

OCZ Rally 2 2GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, με αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Sharkoon FlexiDrive EC1 2GB 140x (20mb/s) : Εχει δουλεψει ελαχιστα, με αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Transcend V30 4GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, με αποδειξη αγορας. Τιμη 15 ευρω.

Supertalent Pico Type-A 2GB : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Supertalent Pico Type-Β 2GB : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

ATP Petito 2GB 200x (30mb/s) : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 15 ευρω.

ATP ToughDrive Mini 2GB 200x (30mb/s) : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 15 ευρω.

Diamond FD-14 aluminium 2GB : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Παραλαβη μονο κοντα στην περιοχη μου (Πειραιας προς Νικαια Αττικης) λογω της μικρης αξιας τους (εκτος βεβαια αν θελετε πολλα μαζι).

Ευχαριστω.

Μανο θέλω αυτό :
Corsair Voyager 16GB
Εχεις PM...

Γεια σου!
Ενδιαφέρομαι άμεσα για 2. μπορεις να μου δώσεις το τηλ σου σε pm για να σε παρω ......;;;;

Δυστυχως το εδωσα το Lightning Πανο....:(

Τα μονα που μενουν ειναι τα:

Πωλουνται τα παρακατω φλασακια:

Corsair Padlock 2GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

OCZ Rally 2 2GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, με αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Sharkoon FlexiDrive EC1 2GB 140x (20mb/s) : Εχει δουλεψει ελαχιστα, με αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

ATP Petito 2GB 200x (30mb/s) : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 15 ευρω.

Diamond FD-14 aluminium 2GB : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Επειτα απο μερικες 'εξαφανισεις', τελικως εχουν μεινει τα εξης φλασακια:

Lexar Firefly 4GB : Εχει δουλεψει ελαχιστα, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 20 ευρω.

Supertalent Pico Type-A 2GB : Ειναι καινουργιο, χωρις αποδειξη αγορας. Τιμη 10 ευρω.

Μανο, αν μπορει κάποιο απο οσα σου εμειναν να δουλεψει με το SystemBoost των (σ)Βιστα, κρατα το μου και το παιρνω το επομενο ΣΚ που θα ειμαι Πειραια. Ευχαριστω!

Μανο, αν μπορει κάποιο απο οσα σου εμειναν να δουλεψει με το SystemBoost των (σ)Βιστα, κρατα το μου και το παιρνω το επομενο ΣΚ που θα ειμαι Πειραια. Ευχαριστω!

Εαν υπάρχει ακόμη, Lexar Firefly 4GB, με ενδιαφέρει.
Στείλε pm με τηλ. κλπ.

Συγνωμη για την καθυστερηση παιδια, ελειπα για διημερο.

Γιωργο εχεις PM.

Qwerty1gr, το SuperTalent Type-A κανει για readyboost οπως και το Firefly αλλα προηγουνται οι δυο αλλοι ενδιαφερομενοι. Αν καποιος ακυρωσει η δεν απαντησει στις επομενες ημερες, θα σε ειδοποιησω.

Ευχαριστω.