USB player

nitseg45

Established Member
1 December 2006
160
Θεσσσαλονικη
Πολυ ωραια ολα αυτα τα dac που βαζετε αλλα εγω που θελω ενα απλο usb player που θα βρω?
Δεν βλεπω κανενα ολοκληρωμενο μηχανημα να βαζω το στικακι μου και να παιζω mp3.wav ...και οτι θελω τελος παντον χωρις να συνδεω το pc μου και αλλα μπερδεματα.
Βεβαια θα μου πειτε ,παρε ενα cd με εισοδο usb,αλλα εχω πολυ καλο cd player για να το αλλαξω.
Εγω θελω ενα player με μια μικρη οθονη που να λεει ποιο track παιζει.
Mηπως τελικα πρεπει να παρω ενα player αυτοκινητου και να κανω δουλεια μου ..lol.
Δηλαδη πως μπορει ενα ολοκληρωμενο φτηνο ραδιοcd με λιγοτερα απο 100ε να το κανει αυτο και να μην εχει βγει μια συσκευη να συνδεσω επανω στα μηχανηματα μου. πχ http://www.sony.gr/product/hfs-cd-music-system/cmt-fx200

Θα παρακολουθήσω και εγώ το νήμα με περίσσιο ενδιαφέρον μιας και η έλειψη ολοκληρωμένων λύσεων σε μορφή ενιαίας πηγής (με ελάχιστότατες πολύ ακριβές εξαιρέσεις) στο computer audio είναι που προς το παρόν με κάνει παρατηρητή.
Νομίζω οτι ο περιορισμός σε ξερό (και συχνά υπερκοστολογημένο) Dac με χιλια δυό μπλιμπλίκια,καλώδια,αντάπτορες,κεραίες,ειδικά και πανάκριβα software που καλείται ο χρήστης να επιλέξει και να στήσει μόνος του σε μια χρονοβόρα και περίπολκη διαδικασία που κάνει το στήσιμο πικάπ να φαντάζει παιχνίδι συγκριτικά και όλα αυτά ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν mini συστήματα που "ψήνουν και καφέ" γρήγορα,εύκολα και σε ένα "κουτί" είναι που κρατάνε πολούς φίλους της υψηλής πιστότητας μακριά προς το παρόν.
Μέχρι τώρα μόνο η Naim και η Ps Audio φαίνεται να έχουν πιάσει το νόημα αλλα και εκεί οι προσεγγίσεις διαφέρουν στην φιλοσοφία και υπάρχουν και κάποιες ελείψεις αντίστοιχα σε καθε εταιρία.

Είμαι αισιόδοξος οτι στο κοντινό μέλλον οι υπολοιήσεις θα ωριμάσουν και λειτουργικά και τιμολογιακά βάζοντας σε πειρασμό και εμάς που έχουμε οικογένειες και δεν μας περισσεύει χρόνος για "παιχνίδι" με τα μηχανήματα και το στήσιμο τους.

Μα που είναι ρε παιδιά όλοι οι USB/HI REZ/FLAC φωστήρες; Tόσο χάλια είναι τα παράγματα για εμάς που μας αρέσει να κάνουμε την ζωή μας πιό απλή;

Αυτο βλεπω κι'εγω φιλε μου,οτι απλα δεν υπαρχει κατι τετοιο.
Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να κανουν ενα κουτακι με εισοδους usb και card reader εαν εχει δεν λεμε οχι,απο μπροστα, 2 απλα rca να πανε στον ενισχυτη μας απο πισω.
Εν ετη 2010 πιστευω ζηταμε,απλα πραγματα.
Φορτωνεις το στικακι,μισο λεπτο δουλεια και το βαζεις,ουτε να περασει θορυβος απο το pc ουτε αλλα προβληματα.

Μετά μας λένε φετιχιστές γιατι χρησιμοποιούμε λέει τράνσπορτ τεσπά δεν βαριέσαι..

Υπάρχουν players με είσοδο USB για στικάκι (Onkyo και Denon μεεταξύ άλλων αν θυμάμαι καλά), αλλά τέτοια δυνατότητα θα βρεις κυρίως σε ενισχυτές home cinema. Εμένα δεν μου λέει τίποτα, γιατί τι να χωρέσει ένα στικάκι από τη συλλογή μου;

Υπάρχουν αρκετά προιόντα, το θέμα είναι η κατηγορία τιμής τα features και η ποιότιτα τους.
Λ.χ. υπάρχει το Logitech slim – αποκλιστικά για audio http://www.logitech.com/en-gb/speakers-audio/wireless-music-systems/devices/5745 παιζεί απο wifi αλλα και από usb
Γενικότερα μια σειρά από μικρά set top boxes παίζουν flac. Ακόμα και το WDTV. Ακόμα και πολλοί satellite receivers…
Tα παραπάνω εύκολα τα συνδυάζεις με ένα καλύτερο dac.
Τώρα αν ανέβουμε κατηγορία τιμής υπάρχουν και άλλα καλούδια, από music servers σε οτιδήποτε άλλο.

1.Το logitech δεν μας κανει γιατι λεμε θελουμε εισοδο usb στην προσοψη,εαν ειναι να βαζουμε καλωδιακια ανταπτορες κτλ αστο καλυτερα ...
2.Ειπαμε θελουμε κατι απλο και μου αναφερεις σκληρους δισκους,δορυφορικα,wi-fi και αλλα ..
εμεις θελουμε ενα usb player με μια καλη αναλογικη εξοδο rca ..
3.Δεν θελω να ακουσω την συλλογη μου σε μια μερα και πως θα γινει αυτο αφου μιλαμε για 300+gb,σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει προβλημα αφου τα στικακια πλεον ειναι φτηνα και εχεις μερικα διπλα στο player φορτωνεις και ακους..
Δεν εχω τον υπολογιστη διπλα στα μηχανηματα,αλλα δεν θελω να δουλευει ο υπολογιστης απο την στιγμη που μπορουν να γινουν απλα τα πραγματα.
Τελος ειναι μια λυση οπως λετε ενα blue ray ,τωρα που εχουν πεσει τα φτηνα στα 100 ευρω και εχεις και εισοδο usb,αλλα παιζουν καλα αυτες οι εισοδοι??

Re: Απάντηση: USB player

1.Το logitech δεν μας κανει γιατι λεμε θελουμε εισοδο usb στην προσοψη,εαν ειναι να βαζουμε καλωδιακια ανταπτορες κτλ αστο καλυτερα ...
2.Ειπαμε θελουμε κατι απλο και μου αναφερεις σκληρους δισκους,δορυφορικα,wi-fi και αλλα ..
εμεις θελουμε ενα usb player με μια καλη αναλογικη εξοδο rca ..
3.Δεν θελω να ακουσω την συλλογη μου σε μια μερα και πως θα γινει αυτο αφου μιλαμε για 300+gb,σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει προβλημα αφου τα στικακια πλεον ειναι φτηνα και εχεις μερικα διπλα στο player φορτωνεις και ακους..
Δεν εχω τον υπολογιστη διπλα στα μηχανηματα,αλλα δεν θελω να δουλευει ο υπολογιστης απο την στιγμη που μπορουν να γινουν απλα τα πραγματα.
Τελος ειναι μια λυση οπως λετε ενα blue ray ,τωρα που εχουν πεσει τα φτηνα στα 100 ευρω και εχεις και εισοδο usb,αλλα παιζουν καλα αυτες οι εισοδοι??

1. Το Logitech έχει usb από πίσω… δε θές καλώδια ούτε PC (διορθώστε με οι κατέχοντες εάν κάνω λάθος)
2. Το δύσκολο είναι το τι ορίζεις εσύ ως ‛καλη αναλογικη εξοδο rca ..’
3. see 1 αλλά και το WDTV κάνει ότι θές και γενικά υπάρχει πληθώρα players σε όλες τις κατηγορίες τιμής…

Αλλά και πάλι εάν δεν ορίσεις budget … και τι εννοείς στο [2] … δύσκολο να καταλήξουμε κάπου…

Nαι καταλαβαινω οτι υπαρχουν και βλεπω μερικα πχ αυτο http://www.amazon.com/Micca-Slim-HD-Full-HD-Portable-Digital/dp/B003YA13UE/?tag=mygapa-20

το logitech θελει ανταπτορα γιατι βγαζει το τετραγωνο usb.. και ειναι απο πισω αρα θελει καλωδιο,οπως διχνει και αυτο που ανεβασα τωρα..και σκληρο μεσα αλλα ποσο καλα παιζουν αυτα...
εχει καποιος να μας προτiνει ενα τετοιο player.

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στην κατηγορία Media Players... υπάρχουν πολλές και σχετικά φτηνες λυσεις!!!

Ναι φιλε μου τα βλεπω απλα λεμε να εχει μια μικρη οθονη να μπορεις να βλεπεις τους φακελους που θα εχεις.Γιατι λεμε οτι θελουμε να παιζει αυτονομα και οχι να ανοιγω και την tv.
Το logitech καλο ειναι δεν λεω αλλα καλυτερα ειναι να εχει usb στην προσοψη .

Popcorn hour c-200. με μεγαλη οθονη για την δουλεια που το θελεις
(αλλα και για πολλες αλλες) οτι καλυτερο.
η απλα περιμενεις τα καινουργια μοντελα ολοκληρωμενων του 2011.
τα καλα μοντελα θα το εχουν....

Γιατί όχι αυτό;

zoom

Και USB εμπρός έχει, και ενσωματωμπένο DAC και παίζει από όλα.

Τιμή ~750

Μαλλον αυτο εδω εννοει.
http://www.marantz.eu/en/zoom/?imag...antz.eu/images/content/4ca475664de4d_zoom.jpg

Το οποιο ειναι αυτο εδω: http://www.marantz.eu/en/products/284/na7004/

Εγω θελω ενα player με μια μικρη οθονη που να λεει ποιο track παιζει.
Mηπως τελικα πρεπει να παρω ενα player αυτοκινητου και να κανω δουλεια μου ..lol.
Δηλαδη πως μπορει ενα ολοκληρωμενο φτηνο ραδιοcd με λιγοτερα απο 100ε να το κανει αυτο και να μην εχει βγει μια συσκευη να συνδεσω επανω στα μηχανηματα μου. πχ http://www.sony.gr/product/hfs-cd-music-system/cmt-fx200

Παρε ενα Pioneer με SD, εισοδο AUX-in και χρηση της εισοδου IP-Bus σαν δευτερο aux-in. Πρεπει να δεχεται και τηλεχειριστηριο (το οποιο δεν κοστιζει πολυ).
Και συνδεεις επανω δυο εξωτερικες πηγες και οσους τελικους ενισχυτες θες.
Βαλε σαν τελικο εναν TK2050 ή εναν TA2020 που αλλοι το βαζουν για υψηλη πιστοτητα ηχου....

Βαλε ενα mp3 player στον ενισχυτη που εχεις ηδη. Δεν θα εχεις τηλεχειριστηριο ομως.