Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εγώ θα κοιταζα σε Panasonic μεριά...
για fullhd ζηταω πολλα ε?
Ας βάλει ένα σήμα Panasonic πάνω σε όποια τηλεόραση αγοράσει. Έτσι θα βελτιωθεί και η εικόνα τουλάχιστον 30%.
Αν βλέπεις σε απόσταση 2.5 μέτρα και πάνω εγώ θα σου πρότεινα αυτήν...
http://www.skroutz.gr/s/445421/LG-50PA4500.html
Εγώ πάλι , μιας και είδα κάτω από τα φώτα την 42UT30 να παίζει δίπλα σε led της LG
Καλησπέρα παιδιά!!
Με ενδιαφέρει κ εμένα μια τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα, αντε λιγο παραπάνω (στα κρυφά βεβαια...:chinese!
Το θέμα μου είναι οτι ενώ εχω ψηθεί για plasma το δωμάτιο εχει 2 μεγάλα παράθυρα τα οποία ειναι απεναντι απο την τηλεοραση που θα κρεμαστεί στον τοίχο...
Η χρήση της θα είναι η κλασσική...χαζοκάναλα κ ταινίες (θα προτιμούσα απο usb, για ευκολία...) κοιτάω για 40-42 ίντσες κ όσο για 3d απ'οτι διάβασα δεν είναι για τον δικό μου χώρο (απόσταση 2,5-3 m)
Αν υπάρχει καμιά πρόταση, αρχικά για τον τύπο της τηλεόρασης κ ίσως καποιο συγκεκριμένο μοντέλο θα ήταν καλοδεχούμενη!!
Ευχαριστώ...![]()
Καλή είναι η Panasonic , στα 100 Hz είναι πραγματικά βέβαια , η LM3400 όπως και η LS5600 είναι στα 50 Hz πραγματικά (νούμερα με BLB , MCI , XR , CMR , PMR κτλ. δεν είναι πραγματικά).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.