VAN DEN HUL MAINSTREAM καλωδια ρευματος

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,046
σε αριστη κατασταση μηκος 1,5 μετρο,απο τα καλυτερα καλωδια ρευματος με τις καλυτερες κριτικες στον ξενο και ελληνικο τυπο.Καινουριο εχει πανω απο 300 ευρο το καθε ενα.Πωλουνται 160 εκαστος επικοινωνια 6938103010.Υπαρχουν 2 καλωδια

υπαρχει ακομα και σε τι τιμη γιατι η εδω αντιπροσωπεια πουλα 80 το μετρο
τηλ επικ 8236225

Αργυρη δεν υπαρχει πλεον αν και η εδω αντιπροσωπια δεν νομιζω να πουλαει 80 το μετρο τερματισμενο.Αλλα ατερματιστο

2108236225 μιλησε με τον κο Ιωνα η τον κο Γιαννη μπορεις να μαθεις την τιμη απο τα επισημα χειλη της εδω αντιπρ

Αν η αντιπροσωπια δινει 80 το μετρο τερματισμενο,τοτε δεν σε συμφερει να παρεις το 1,50 μετρο που ειναι το δικο μου σ'αυτη την τιμη.Καλυτερα να παρεις απο τον αντιπροσωπο,θα σου ερθει φθηνοτερα

οχι τερματισμενο ατερματιστο, αλλα δεν εχει σημασια γιατι εχω καμποσα furutech ροδιου που καθονται και κοιταει το ενα το αλλο οποτε τερματισμο εχω δικο μου

Ρε c,Αργυρη οταν συγκρινεις 2 πραγματα να συγκρινεις 2 ομοια πραγματα.Στην μια περιπτωση μιλαμε για αγορασμενο καλωδιο τερματισμενο απο την εταιρια και την τιμη που πωλειται.Δεν νομιζω οτι μπορεις να το χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα και να το συγκρινεις λεγοντας οτι το δινω ακριβα οταν 80 εχει ατερματιστο.Δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.Επεισης μην σκεφτεσαι οτι ολοι καθονται να μπουν στην διαδικασια των κολλησεων και να το τερματισουν μονοι τους αγοραζοντας με το μετρο.

εγω δεν σκεφτομαι τι κανουν οι αλλοι αλλα εγω μιας και εγω αγοραζω για μενα