Vault of Oblivion - μουσική φαντασίας

qeiynn

New member
9 March 2014
6
Καλημέρα,

Αρχικά να σημειώσω ότι επρόκειτο για ένα project στο οποίο έχω συμμετοχή ο ίδιος και θα ήθελα να σας το παρουσιάσω!

Λοιπόν, αρχικά, είμαστε μία ολόφρεσκια ελληνο-γερμανική ομάδα συνθετών (Κωνσταντίνος Καζαντζής, Jan Haak και Patrick Lange) και σε λίγο καιρό κυκλοφορεί ο πρώτος μας fantasy soundtrack δίσκος.
Κομμάτια εμπνευσμένα από fantasy παιχνίδια και ταινίες!

Πιστεύω πραγματικά ότι αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο ακρόασης.
Απώτερος σκοπός μας είναι οι συνεργασίες με μεγάλες παραγωγές στον χώρο των video games.

-τo facebook μας είναι: https://www.facebook.com/xscoreofficial?ref=br_rs
-η επίσημη σελίδα μας, όπου μπορείτε να ακούσετε τα 3 promo κομμάτια : http://x-score.de/music/8-music/11-vault-of-oblivion-vol-1
-και το πρώτο μας promo κομμάτι στο youtube
http://www.youtube.com/watch?v=4-PlnFPumPk

Δεδομένου της ελληνικής συμμετοχής στο project, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα οτιδήποτε είδους support θα μπορούσατε να μας προσφέρετε. (feedback, like, κάποια κοινωποίηση ίσως, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θελήσετε)

-Κώστας
1958090_441092616022614_758028484_n.png

Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά φιλε μου και φαίνεται μεράκι σε ολους τους τομεις απο τον ηχο την παραγωγή το artwork...
Οι επιρροές επίσης φανερές αλλα μαλλον σας τιμουν παρα πρέπει να αισθανεστε ασχημα γι αυτο.
Η μονη μου ενσταση είναι οτι ειναι υπερφορτωμενες παραγωγες. Θα προτιμουσα κάποια περασματα πιο ηρεμα εδω και κει για να ανασανει ο ακροατης η να φανούν οι ανεξαρτητες προσωπικοτητες στο σχημα σας.
Μπραβο ομως οπως και ναχει

Ευχαριστούμε πολύ για το feedback και ιδιαίτερα για την εποικοδομιτική κριτική supersonic. :)
Ακόμα, είμαστε σίγουρα περισσότερο σε περίοδο εκμάθησης και θα προσπαθούμε για το καλύτερο όσο περνάει ο καιρός!

Αν και η αναφορά στα video games με προδιέθεσε αρνητικά, λόγω της μη καλής μου σχέσης με αυτά, το άκουσμα με αιφνιδίασε θετικά. Κάνετε σωστή χρήση της τεχνολογίας (samples) και το αποτέλεσμα είναι αξιόλογο. Μην σας περιορίζει η στόχευση των παιχνιδιών, έχετε παραπάνω δυνατότητες. Μπράβο!

Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να μην είμαστε πολλοί περιορισμένοι οσον αφορά τους στόχους μας. Το συγκεκριμένο album έχει ως κύριο σκοπό την δημιουργία ατμόσφαιρας σε επιτραπέζια παιχνίδια φαντασίας.. αλλά εντάξει, ούτε σε αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Και όσο για τα samples, προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πολλές φορές βοηθάει η χρήση ηχογράφησης, όπως για παράδειγμα στο oblivion. Δεν μπορέσαμε να πλησιάσουμε κάποιον ρεαλιστικό ήχο γκάιντας με samples, για αυτό και τα αντικαταστήσαμε με ηχογραφηση (ευτυχώς είχαμε και την κατάλληλη γνωριμία:).

Ή για παράδειγμα στο Running with the forest spirits, η πραγματική ακουστική κιθάρα δίνει μία ενέργεια και βοηθάει τα samples να ζωντανέψουν! :)

Αλήθεια ποια ειναι η ηλικια και το υποβαθρο των μελων?
Δεν μπορεσα να βρω στοιχεία στο λίγο που εψαξα στο φατσο

Για αρχή καλά έως πολύ καλά !

Συμφωνώ με τον υπερήχα για την ανάγκη περισσότερων αναπνοών ...

Αλήθεια ποια ειναι η ηλικια και το υποβαθρο των μελων?

Είμαστε 3 μέλη συνολικά στους X-Score, ωστόσο μόνο 2 συμμετείχαμε στο Vault of Oblivion. Και οι 2 είμαστε 27 ετών. Λίγες παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site μας, στο x-score.de

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου κάθε επιτυχία στην προσπάθεια σας και το όνομα σας να γίνει δυνατό και γνωστό όπως Two step from hell, Audiomachine, Terry Devine King, Future wiorld music.
Χαίρομαι ιδιαίτερα, ένα είδος μουσικής που είμαι φανατικός ακροατής έχει Ελληνικό άγγιγμα.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τον χρόνο σας, τις ευχές και φυσικά, τις συμβουλές! ^^

Όποιος θέλει να μας υποστηρίξει, καθώς και να ενημερώνεται, μπορεί να μας κάνει like στο Facebook :)

Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά φιλε μου και φαίνεται μεράκι σε ολους τους τομεις απο τον ηχο την παραγωγή το artwork...
Οι επιρροές επίσης φανερές αλλα μαλλον σας τιμουν παρα πρέπει να αισθανεστε ασχημα γι αυτο.
Η μονη μου ενσταση είναι οτι ειναι υπερφορτωμενες παραγωγες. Θα προτιμουσα κάποια περασματα πιο ηρεμα εδω και κει για να ανασανει ο ακροατης η να φανούν οι ανεξαρτητες προσωπικοτητες στο σχημα σας.
Μπραβο ομως οπως και ναχει

Εχεις δικιο,θελει λιγο αδειασμα στην γεφυρα.....Παντως πολυ ωραιο!!!Εγω θυμηθηκα Braveheart στο ακουσμα του....Κατι απο Ιρλανδια,κατι απο Σκοτια....