VGA ρυθμίσεις για TV calibration

zafeiros

Senior Member
5 March 2009
445
Όπως λέει και ο τίτλος παίδες έτοιμάζομαι να calibrate την TV μου στο HDMI port που έχω συνδεδεμένο το HTPC μου. Φαντάζομαι ότι οι ρυθμίσεις της κάρτασ γραφικών από εκέι και ύστερα δεν πρέπει να ξανα αλλάξουν. Οπότε το ερωτημα είναι τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο CCC ? ΑΝ ξέρει κανένας να μου πει θα με βοηθούσε πολύ. (Ati 5450, latest CCC)

Last edited:
Όπως λέει και ο τίτλος παίδες έτοιμάζομαι να calibrate την TV μου στο HDMI port που έχω συνδεδεμένο το HTPC μου. Φαντάζομαι ότι οι ρυθμίσεις της κάρτασ γραφικών από εκέι και ύστερα δεν πρέπει να ξανα αλλάξουν. Οπότε το ερωτημα είναι τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο CCC ? ΑΝ ξέρει κανένας να μου πει θα με βοηθούσε πολύ. (Ati 5500, latest CCC)

απ`οτι θυμαμαι απο το δικο μου(δεν το χρησ/ω πια σαν htpc)αφηνεις default ολες τις ρυθμισεις περι εικονας και παιζεις με τα ρυθμιστικα της tv.
απο την ati 3850 που εχω εγω,θυμαμαι οτι θελει πολυ ψαξιμο και δεν ερχεται η εικονα τοσο ευκολα οσο απο ενα mediaplayer και θα πρεπει να εχεις υπομονη για να ερθει εκει που πρεπει/θελεις.

Στα default τα έχω και εγώ. Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα θέλεις να σου τροποιεί κατα βούληση η κάρτα τις παραμέτρους της εικόνας που με τόσο κόπο και λεπτομέρεια έχεις ρυθμίσει με το calibration. ΒΑσικά αυτά που με προβληματίζουν είναι είναι οι δυναμικές ρυθμίσεις της κάρτας (dynamic contast, dynamic range, brighter whites).