Video για εντοπισμο καμμενων pixels

mpetou

AVClub Enthusiast
22 May 2010
1,282
Αυριο μου ερχεται η νεα tv και θελω να εχω ενα video για εντοπισμο καμμενων pixels ωστε να την δοκιμασω κατα την παραδοση και αμα εχει καμμενα pixels να μην την παραλαβω..

Ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω ενα τετοιο βιντεο ?

Η τελικα να παρω το ρισκο και να την παραλαβω χωρις να τσεκαρω για καμμενα pixels ?

το εχω αυτο το προγραμματακι ...
απλα εγω ψαχνω για video

thanks παντως

τελικα την επαθα δεν την ανοιξανε μπροστα μου...

και μετα με το dead pixel locator εντοπισα ενα κολλημενο σε κοκκινο χρωμα
πιξελ..
μεγαλη ξενερα

υπαρχει τροπος να το επαναφερω ?

Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα σαν το Jscreenfix, αλλά μην τρέφεις ελπίδες. Τα καμμένα/κολλημμένα υποεικονοστοιχεία στις LCD, οφείλονται σε μη λειτουργικό, τυπωμένο στην οθόνη, τρανζίστορ ελέγχου, οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό...

Ίσως σου την αλλάξουν από το κατάστημα.

Από την άλλη, σε ποιά θέση βρίσκεται; Ίσως να μην ενοχλεί από την απόσταση θέασης...

... να την δοκιμασω κατα την παραδοση και αμα εχει καμμενα pixels να μην την παραλαβω...

Καλά, αν το πετύχαινες αυτό θα σε ψήφιζα για πρωθυπουργό (η ότι άλλο ήθελες...) Δηλαδή θα φέρει κάποιο courier την οθόνη, και θα περιμένει να την ανοίξεις, να τη σετάρεις και να κάνεις δοκιμές; Και αν δεν σ' αρέσει απλά δε θα την παραλάβεις;

:worshippy:

Το κολλημενο πιξελ ειναι κοντα στο κεντρο.
Εβαλα προγραμματα που και καλα το ξεκολανε αλλα τζιφος...
Αυριο τους περνω τηλ και παω για αλλαγη αν και δεν φενεται απο μακρια..

Η αντιπροσωπεια της samsung την αλλαζει για ενα κολλημενο πιξελ ?
Παντος αθλιοτητα η samsung να πουλαει τηλεορασεις με καμμενα πιξελς
Αλλη φορα μονο να LG να εχω το κεφαλι μου ησυχο που δινουνε 0 πιξελς εγγυηση

Last edited:
Το θεμα ειναι πως να το χειριστω το θεμα για να μου κανουνε αλλαγη..

εχει κανεις καμια ιδεα ?

Καλησπέρα. Προτείνω να τους πεις ότι αν δεν την αντικαταστήσουν θα τους τρελάνεις στο θάψιμο απο το avclub!!!
Πάντως πέρα από την πλάκα είναι πολύ σπαστικό αυτό το πράγμα με τα pixel. Αντι να βλέπουμε εικόνα ψ'αχνουμε να δούμε αν κόλλησε κάποιο.

Πως μπορω να την χαλασω τελιως ?
Ωστε να με πιανει η εγγυηση ?

μετα απο πολυ διπλωματια μη ρωτατε πως καταφερα να τους πεισω να μου την αντικαταστησουν..

Το θεμα ειναι τωρα πως και η καινουργια που θα παρω να μην εχει καμμενα πιξελς και αυτη.

Γιατι αμα την παθω 2η φορα θα φρικαρω τελιως..