Video σε μορφή .avi

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?. Προσπαθώ να παίξω video μέσω του DM800 το οποίο είναι σε μορφή avi και ήχο AC-3. Μέσω του media player δεν γίνεται τίποτα - μάυρη οθόνη. Μέσω του vlc plugin, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο. Υπάρχει κάποιος τρόπος / ρύθμιση?
Ευχαριστώ

Ευχαριστώ - το έκανα και δούλεψε! Αλλά με αυτο τον τρόπο χάνω το 5.1 και βγαίνει μόνο σε στέρεο!
Οταν προσπαθώ να το τρέξω μέσω media player μου βγάζει το μύνημα ότι δεν βρίσκει το gstreamer plugin avi... Προσπάθησα να το βρώ αυτό το plugin, αλλά δεν μπόρεσα - μπορεί κάποιος να βοηθήσει? (φορώ newnigma 2.8)
Ευχαριστώ

Ευχαριστώ - το έκανα και δούλεψε! Αλλά με αυτο τον τρόπο χάνω το 5.1 και βγαίνει μόνο σε στέρεο!
Οταν προσπαθώ να το τρέξω μέσω media player μου βγάζει το μύνημα ότι δεν βρίσκει το gstreamer plugin avi... Προσπάθησα να το βρώ αυτό το plugin, αλλά δεν μπόρεσα - μπορεί κάποιος να βοηθήσει? (φορώ newnigma 2.8)
Ευχαριστώ
o 800αρις δεν παιζει .avi

Λοιπόν... βρήκα την άκρη... και είναι απλή για όσους ενδιαφέρονται. Η λύση αφορά σε videos avi με multichannel sound AC-3 5.1 με την χρήση του vlc plugin:
Βήμα 1: μετονομάζετε το αρχείο *.avi σε *.mpg
Βήμα 2: πηγαίνετε στο vlc plugin και κάνετε edit στις εξής παραμέτρους
transcode video... -> Yes
transcode audio... -> No
channels............. -> 6

Δουλεύει! (συγγνώμη για την επανάληψη αν κάποιος άλλος είχε βρεί την λύση πριν!)

Καλο θα το δοκιμασω γιατι η αληθεια ειναι οτι dream που να μην παιζει κατι δεν γινετε!-bye-

Τελικα υπάρχει τροπος να δουμε avi files απο το σκληρό του dreambox χωρίς pc?

Τελικα υπάρχει τροπος να δουμε avi files απο το σκληρό του dreambox χωρίς pc?

Με το DM8000 ναι , μια χαρά .
Περνάς το AVI me DCC media/hdd/movie ,και μετά Media player