Video shooting with Sony RX10

Tsairidis Babis

New member
28 June 2012
1
Γεια χαρά στην παρέα.Είμαι ελαφρώς άσχετος με την εικονοληψία όσον αφορά την λήψη video με φωτογραφική μηχανή.Η ερώτηση που θα ήθελα να βάλω είναι η εξής.Μέχρι τώρα τραβούσα video με την Sony NX30. Δυστυχώς εχθές 28-6-15 έκανα ένα τραγικό λάθος.Άφησα την μηχανή στο αυτοκίνητο στο βαλιτσάκι της με όλα τα παρελκόμενα και κάποιος ''καλλιτέχνης'' παραβίασε την πόρτα του συνοδηγού και μου πήρε κάμερα και φωτιστικά.Η ζημιά περί τα 2.5 χιλιάρικα περίπου.Θα ήθελα να μάθω, αν μπορεί κάποιος να μου πει, (εκτός από το http://www.stolencamerafinder.com/... μιας και δεν πρόκειται για φωτογραφική) εάν υπάρχει τρόπος να κάνω tracking της μηχανής μέσω GPS η EXIF αλλά από Video file.Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να μπορέσω να βγάλω βίντεο σωστό με την Sony RX10 μέσα στην εκκλησία.........γιατί για τα εξωτερικά no problem.....ευχαριστώ εκ των προτέρων....!!!

Καλημέρα.
Λυπάμαι πολύ για το συμβάν . Ελπίζω να τα βρεις σύντομα.

Για το θέμα με την rx10 τα πράγματα ευτυχώς είναι απλά για σένα γιατί η μηχανή ξεσκίζει σε βίντεο. Μέσα σε εκκλησία την έχεις στο 2.8 , 1/50 κολλημένη , iso μέχρι και 2500-3200 στα δύσκολα.
Απο εξοπλισμό ένα μικρόφωνο εξωτερικό ένα βίντεο φως στο hotshoe για τις σκιές , 3 μπαταρίες , κάρτες μνήμης , μονόποδο και μάλλον θα έχεις και καλύτερο αποτέλεσμα απο την nx30 λόγω καλύτερου και μεγαλύτερου αισθητήρα.