Videocamera Hi8/Video8/Digital8

tromster

Established Member
4 February 2012
199
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Hi8 / Video 8 & Digital 8 ΚΑΣΣΕΤΕΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ? ΕΚΤΟΣ EBAY!

δεν ξέρω αν υπήρχε καποιο μοντέλο που να παιζει τοσο το αναλογικό Hi8 όσο και το ψηφιακό Digital 8. Τώρα για το που να ψάξεις εκτός ebay, θα σου πρότεινα να ριξεις μια ματιά στη χρυση ευκαιρία μηπως υπάρχει κανεις που να πουλάει παλιά του μηχανήματα.

δεν ξέρω αν υπήρχε καποιο μοντέλο που να παιζει τοσο το αναλογικό Hi8 όσο και το ψηφιακό Digital 8. Τώρα για το που να ψάξεις εκτός ebay, θα σου πρότεινα να ριξεις μια ματιά στη χρυση ευκαιρία μηπως υπάρχει κανεις που να πουλάει παλιά του μηχανήματα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ DIGITAL 8. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΤΙ

Αν δεν βιάζεσαι έχω μια canon uc-x50 η οποια ειναι Hi-8 και απλο 8mm. Την αγόρασα περυσι απο το στοκ της Canon και ειναι καινουρια.Εχω μεταφερει στον υπολογιστή μου πεντε κασετες και έχω ακόμα μερικές για μεταφορά.Μετα θα την πουλησω.

Αν δεν βιάζεσαι έχω μια canon uc-x50 η οποια ειναι Hi-8 και απλο 8mm. Την αγόρασα περυσι απο το στοκ της Canon και ειναι καινουρια.Εχω μεταφερει στον υπολογιστή μου πεντε κασετες και έχω ακόμα μερικές για μεταφορά.Μετα θα την πουλησω.

οταν με το καλο τελειωσεις ριξε μου ενα μηνυμα και αν δεν εχω κανει τι δουλεια μου μεχρι τοτε μιλαμε για να την αγορασω οκ?

Καλησπερα σε ολους. Και εγω ψαχνω για 8 και hi8. Αν πεσει κατι στειλτε μου ενα μηνυμα. Ευχαριστω.