VIENNA ACOUSTICS MAHLER

Status
Not open for further replies.

THANOS77

Senior Member
11 January 2007
348
Πωλείται ζεύγος ηχείων δαπέδου, σε χρώμα οξυας.

Vienna acoustics Mahler.

Υπέρ-άριστη κατάσταση.
σοβαρές προτάσεις.
Συζητήσιμη ανταλλαγή με ισης ποιότητας ηχείο βάσης ή δαπέδου αλλά με ευαισθησία για ενισχυτή με λυχνία.

Θάνος (Θεσσαλονίκη)
Πληροφορίες με πμ ή επικοινωνία 6948.828250 ή [email protected]

ευχαριστώ.

οκ, συγνώμη, δεν το ήξερα.
Τιμή έναρξης 5.000Ευρώ συζητήσιμη.

Επειδή έχει γίνει μία παρεξήγηση οφείλω να το αποκαταστήσω. Θεωρούσα ότι ο παλιός μου λογαριασμός δεν ίσχυε πια και την αγγελία αρχικά την έστειλα από άλλον υπολογιστή στο σπίτι που είχε αποθηκευμένα τα παλιά username/password. Δενπρόσεξα καθόλου από που το στέλνει καθώς είχα πολύ καιρό να μπω στην ιστοσελίδα του φόρουμ.

Θα αιτηθώ από τον αρμόδιο συντονιστή να διαγράψει το παλιό μου όνομα ώστε να μην θεωρείται από κάποιους ως καμία δόλια ενέργεια.

Η τιμή άλλαξε καθώς όταν έβαλα την αγγελία δεν είχα αποφασίσει την τιμή που θα ήθελα να τα δώσω.

Ως προς την διαγραφή του προηγούμενου ονόματος, εάν χρειαστεί να διαγραφεί και η αγγελία, θα επαν-υποβληθεί με το νέο μου όνομα.

Ως προς εμένα βέβαια οι παλαιότεροι θα με θυμούνται. Οι εκ Θεσσαλονίκης... και μάλιστα με την ιδιότητα μου ως ιδιώτης (δικηγόρος επαγγελματικά) ώστε να μην προτρέχετε κάποιοι αφήνοντας υπονοούμενα δίχως την γνώση της πραγματικότητας.

Ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία και θα προσπαθήσω να κλείσω τον παλιό λογαριασμό καθώς η αγγελία "τεμαχίστηκε¨ σε δύο λογαριασμούς εκ παραδρομής και μόνο.

Η αγγελία κλειδώνει.
Ο δεύτερος λογαριασμός θα γίνει permanent ban.
Θεωρώ ότι είστε άκρως ενήμερος για το πώς λειτουργούν οι αγγελίες μας καθώς είστε συχνός επισκέπτης και χρήστης της κατηγορίας εδώ και χρόνια.

Τα υπόλοιπα με PM…

Status
Not open for further replies.