ViewSonic-ViewPad 7 "Έχασα τα Ελληνικά"

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
Δεν εχω ασχοληθει με τηλεφωνα , ποσο μαλλον με tablet.Τελος παντων εχω ενα viewsonic viewpad7 .Χρηση επαγγελματικη κανω μονο στο αυτοκινητο (απελευθερωμενος ταριφας).Για να μην τα πολυλογω , ειχε οταν το πηρα και ελληνικα μεσα (android 2.2).Κατι παιξιμο απο εδω κατι απο εκει , εχασα τα ελληνικα.Μπορω με καποιο τροπο να τα ξαναβαλω? αυτο πρεπει να ειχε μεσα custum rom.Δεν εχω ιδεα πως να βαλω...ξερει κανεις? και βλεπω μαλιστα οτι οι custom rom δεν ειναι παρανομες, για αυτο και ρωταω χυμα.
Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια εστω και με π.μ , γιατι θελω να ξαναεγκαταστησω το GPS γιατι χωρις αυτο ειμαι τυφλος ....
Υπερ ευχαριστω

Απάντηση: μπορει καποιος να βοηθησει?

Τα Ελληνικά όποια rom και αν έχεις επιλέγονται πάντα από το ίδιο μενού μιας και είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό και όχι εξωτερικό πρόγραμμα. Πας λοιπόν:
Settings - Language and Keyboard
και επιλέγεις από εκεί τα Ελληνικά (πρώτη επιλογή πάνω πάνω).
Αυτό θα φέρει όλα τα μενού στα ελληνικά και θα έχεις και πληκτρολόγιο στα ελληνικά.

Re: μπορει καποιος να βοηθησει?

νασαι καλα για την απαντηση, αλλα δεν εχει εκει , για αυτο και ρωτησα

Re: Απάντηση: μπορει καποιος να βοηθησει?

Για κοίτα το manual της συσκευής σου μετά τη σελίδα 36 αναφέρει κάτι για Ελληνικά με εφαρμογή της viewsonic.
www.viewsoniceurope.com/ru/assets/099/21741.pdf
υπερ ευχαριστω , αλλα δε ειδα τιποτα...
να κανω μια ερωτηση? αν θελει καποιος να κανει κατι σαν format γινεται? και να περασει το λειτπουργικο απο την αρχη? επισης η custom rom που ελεγα και ρωτουσα , με ενδιαφερει μονο και μονο αν κανει πιο ευαισθητο το Gps (αν υπαρχει κατι τετοιο).Θελω να κλειδωνει δλδ με 12 δορυφορους και οχι με μαξ 10 οπως τωρα...εκτος αν ειμαι τελειως φαουλ και ρωταω βλακειες...

Γεια τον zilmer:
Πως ειναι το μηχανακι σαν gps πλοηγος?
Ειναι ευχρηστο σαν τα αυτονομα gps?
Καπου ειχα δει οτι θελει 3g και wi fi σημα-ειναι ετσι?