VIRTUAL DYNAMICS CABLES

κύριε Κατσίκη έχεται απόλυτο δίκο
ούτε καλώδια πουλάω ούτε μου χαλάte τις πωλήσεις οπως αναφέρει ο κύριος PAPAKOS
απλά ας πούμε οτι υπήρχε τρόπος γιά όποιον ήθελε να αγοράσει φθηνά καλωδια στο 50% που ήταν μια προσωπική προσφορά της vd και δεν υπάρχει σε κανένα site αυτή την στιγμή
γιά το ότι ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω όποιον μου έστελνε προσωπικό μύνημα...σίγουρα θα το έκανα...
όπως έχουν τα πράγματα όμως μάλλον δεν πρέπει να συνεχισθεί η ιστορία..
μην πάμε και φυλακή για παράνομες πωλήσεις.....που δεν έγιναν ποτέ

.......
απλά ας πούμε οτι υπήρχε τρόπος γιά όποιον ήθελε να αγοράσει φθηνά καλωδια στο 50% που ήταν μια προσωπική προσφορά της vd και δεν υπάρχει σε κανένα site αυτή την στιγμή........

Χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να θελω να πυροδοτησω πιο πολυ την κουβεντα τι παει να πει "προσωπικη προσφορα" και γιατι μας "πιεζει" με τετοιο τροπο?

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......
ΕΧΩ 1 MASTER POWER CABLE
2 MASTER INTERCONNECTS
1 REVELATION SPEAKER CABLE

ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
ΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ...
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΝ ΠΙΚΡΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ.... ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ..
ΦΙΛΙΚΑ

Χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να θελω να πυροδοτησω πιο πολυ την κουβεντα τι παει να πει "προσωπικη προσφορα" και γιατι μας "πιεζει" με τετοιο τροπο?

1.ενα μεγάλο ευχαριστώ που ασχολείσαι μόνο μέ εμένα στο forum.....μέχρι σήμερα.................
2.το προσωπική προσφορά πώς το καταλαβαίνεις???
3.το ΜΑΣ πιέζει τι είναι???μιλάς γιά ποιούς???ή γιά σένα που σε βλέπω λίγο πιεσμένο>>>