Virus

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,284
Νεο Ψυχικο
Οχι απο αυτους των computer. Εχει παρει χαμπαρι κανεις σας εναν ιο, που εκει που εισαι μια χαρα τυπος και σφυριζεις ανεμελα σου χωνει μια και αρχιζουν και πονανε τα κοκκαλα σου, ανεβαζεις και λιγο πυρετουλη και νοιωθεις κουρελι γενικα. Εγω τον πηρα χαμπαρι σημερα. Εχεις κανεις οδηγιες:nounder:

Εγω πήρα χαμπάρι εναν παρόμοιο ο οποίος πήγε και εγκατασταθηκε στο δεξί μου αυτί... Αντιβίωση κτλ...
Αστα να πάνε, υπομονή....

Περαστικά Παναγιώτη και αμα ανεβασεις πυρετο κοντα στο 39 μια αντιβίωση δεν θα σου εκανε κακο πιστευω. Καλυτερα βεβαια να σε κοιταξει καποιος γιατρός!

Re: Απάντηση: Virus

Αγγελος said:
Εγω πήρα χαμπάρι εναν παρόμοιο ο οποίος πήγε και εγκατασταθηκε στο δεξί μου αυτί... Αντιβίωση κτλ...
Αστα να πάνε, υπομονή....

Και μου θέλεις και 5.1 ήχο τρομάρα σου.......

Περαστικά και στους δύο. :ernaehrung004:

Panagiotis Manopoulos said:
Οχι απο αυτους των computer. Εχει παρει χαμπαρι κανεις σας εναν ιο, που εκει που εισαι μια χαρα τυπος και σφυριζεις ανεμελα σου χωνει μια και αρχιζουν και πονανε τα κοκκαλα σου, ανεβαζεις και λιγο πυρετουλη και νοιωθεις κουρελι γενικα. Εγω τον πηρα χαμπαρι σημερα. Εχεις κανεις οδηγιες:nounder:

Δες και τα υπολοιπα επεισοδια του Prison Break!:grinning-smiley-043

Περαστικα mate!:music-smiley-005:

Είχες εμετό & διάρροια? Δώσε πληροφορίες-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Virus

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Και μου θέλεις και 5.1 ήχο τρομάρα σου.......

Τι Πράγμα????

Ναι, λέγεται το αφεντικό μου!!!!!!!!!!!!!!:twoguns:

Περαστικά φίλε μου