vodafone.gr + iphone

απο Αμερικη δεν μπορεις να το παρεις γιατι πλεον χρειαζεται συνδεση. Αρα απο το εδω μαγαζι....

αυτα ειναι τα μεχρι τωρα δεδομενα. Αν εχεις διαβασει κατι αλλο....be our guest!:ears:

Γιατι εγω δεν βλεπω τις τιμες τσιμπιμενες για σκετη συσκευη ?

Μαλλον επειδη ειμαι ευχαριστημενος απο αυτα που κανει (μαζι με τα applications που εχω φορτωσει).

Μια χαρά είναι οι τιμές σκέτης συσκευής...
Δείτε στο ΠΛΑΙΣΙΟ για παράδειγμα τι άλλο υπάρχει σε αυτό το range τιμών και πείτε μου μετά ότι δεν προτιμάτε το iphone...

Ο,τι θες! :smile:
Απλά νομίζω ότι το νέο iphone με το 2.0 firmware (και τις δυνατότητες "blackberry" που πλέον ενσωματώνει) καταφέρνει να συνδυάσει και τα δύο σε βαθμό που κανένα άλλο δεν πλησιάζει καν.

Φραγκισκο δες το guided tour http://www.apple.com/mobileme/ και θα καταλαβεις.
Στην Αμερικη εδω και χρονια το blackberry ειναι το νο1 business κινητο. Οι αλλες εταιρειες απλα παρακολουθουν. Το μεγαλο στοιχημα του Jobs με το νεο iphone ειναι να παρει οσο το δυνατον μεγαλυτερο κομματι απο αυτην την πιτα. Και οταν μιλαμε για το μεγεθος της αμερικανικης αγορας καταλαβαινουμε ποσο σημαντικο ειναι.

Αυτη την στιγμη οι αντιπαλοι που θα κονταροχτυπηθουν στην αλλη πλευρα του ατλαντικου ειναι το νεο iphone και το blackberry bold http://www.blackberry.com/blackberrybold/.
Τα δικτυα CNN, ΑΒC, ειχαν αφιερωματα για την επικειμενη μαχη.

Το νεο iphone λοιπον ανανεωθηκε στα business χαρακτηριστικα του, το δε blackberry στα multimedia και ετσι ξεκινανε απο την ιδια ευθεια. Το iphone φαινεται να υπερτερει αλλα στην Αμερικη το blackberry ειναι θεσμος. Οι αντιπαλοι εχουν παραταχθει και σε λιγο το ματς αρχιζει.

Πριν λίγες μέρες έπιασα στα χέρια μου ένα blackberry που γράφει παραπάνω. Λοιπόν, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Βέβαια, έχει πάρα μα πάρα πολλά πλήκτρα, αλλά το μενού του είναι πολύ ωραίο, είναι γρήγορο, όχι όσο το ιΦον, αλλά αρκετά. Μου άρεσε πολύ.
Αν θα το αγόραζα ; Για αυτό που το θέλω όχι. Για άλλους λόγους πιθανότατα όμως.

Re: Απάντηση: vodafone.gr + iphone

Ποιες ειναι οι δυνατοτητες "τυπου blackberry" που φέρνει το νεο firmware?
Aκουγεται ενδιαφέρον...

Η όλη ιστορία του BB είναι οι δυνατότητα push email που έχει (δηλαδή το να κατεβάζει το email την στιγμή που στο στέλνουν). Πλέον αυτή την δυνατότητα θα την έχει και το iphone αφού θα θα μπορεί να συνδεθεί με τον Micorosoft Exchange Server της εταιρίας. Σου δίνει την δυνατότητα για push-email, push-calendar, push-contacts κλπ. Δηλαδή με το που θα περνάς μια επαφή στο Outlook του PC σου στο γραφείο, αυτή θα πηγαίνει αυτόματα και θα "κάθεται" στα contacts του iphone. To ίδιο θα συμβαίνει με τα e-mails και τα ραντεβού που θα έχεις στο calendar. Εντυπωσιακό είναι και remote wipe: σε περίπτωση που χάσεις το iphone, έχεις την δυνατότητα από τον pc σου, ή οποιοδήποτε άλλο pc της εταιρίας να σβήσεις από μακρυά όλα τα δεδομένα σου για λόγους ασφαλείας. Ακόμα και να είσαι σε ταξίδι και το χάσεις μπορείς να πάρεις ένα συνάδελφο και να το κάνει αυτός για σένα αφού του δώσεις κάποιον κωδικό.

Το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει η Apple θεωρείται πιο εξελιγμένο και ασφαλές από το αντίστοιχο του BB. Παρακολούθησε την σχετική παρουσίαση του Phil Schiller που έγινε στο WWDC ή ακόμα και αυτή του Μαρτίου (μπορείς να τα κατεβάσεις από το iTunes, στην ενότητα Podcasts - Apple Keynotes)