Vodafone service rules!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,317
Παλλήνη
Δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο για service Ελληνικής εταιρίας αλλα...

Το προηγουμενο Σ/Κ διαπιστωσα οτι το Iphone 3G ειχε προβλημα στο σημα, μιας που στο σπιτι μου δεν επιανε καλα σε ορισμενα σημεια οπου το παλιο ηταν καμπανα. Πραγματικα το δοκιμασα και σε σχεση με ενα αλλο 3G και το δικο μου ειχε σαφως χαμηλοτερο σημα.
Επειδη το τηλεφωνο το ειχα αγορασει μεσω της εταιριας που εργαζομαι, το εστειλα για service την Δευτερα το απογευμα. Ε λοιπον, σημερα το πρωι μου εστειλαν με κουριερ ενα ολοκαινουργιο τηλεφωνο ως αντικατασταση!!
Νομιζα οτι μου εκαναν πλακα απο την ρεσεπσιον οταν ηρθε το κουριερ!
Οποτε μπραβο στην Βοντα για την ταχυτητατη εξυπηρετηση.

ΥΓ. Ολες αυτες τις μερες ειχα συνδρομο στερησης, ειδικα οταν ξαναχρησιμοποιησα το παλιο μου HTC 3300 με τα σπαστικα Windows mobile..Μου ηρθε να το σπασω απο τα νευρα μου! Περιττο να σας πω οτι παροπλιζεται τελειως και παραμενει μονο ως GPS...

Δλδ το iphone ειναι καλύτερο από το HTC;

Σου έκαναν update και τα Ελληνικά στο iphone;

:p

Ναι, μου εβαλαν ειδικο πληκτρολογιο με μπινεκιλια, να σου τα στελνω απευθειας απο το iphone! :p

Δοκίμασε πάντως και την λήψη του καινούργιου κομματιού....

Την δοκιμασα, εδω που καθομαι τωρα το παλιο ειχε τρεις γραμμες, το νεο ειναι "καμπανα"..

Μπορεί απλώς το σήμα να είναι καλύτερο τώρα :p

Όλο ελαττωματικά προϊόντα αυτή η Apple βρε παιδί μου όμως. Τα Windows δεν χρειάστηκε να τα στείλω ποτέ για service. :p

Απάντηση: Re: Vodafone service rules!

Μπορεί απλώς το σήμα να είναι καλύτερο τώρα :p

Όλο ελαττωματικά προϊόντα αυτή η Apple βρε παιδί μου όμως. Τα Windows δεν χρειάστηκε να τα στείλω ποτέ για service. :p

Ναι οντως, πολυ αξιοπιστα, αλλα ακριβα τα ατιμα! :p

Σε κανα 10λεπτο βλέπω να σου χτυπά πάλι ο courier και να σου φέρνει και το dark knight σε blu ray :p

Η εμπειρεία μου απο τη συνεργασία μου με την Vodafone είναι αυτή ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Τάκης... Μάλιστα σε μία περίπτωση που αργούσε να επιστ´ρεψει ενα τηλέφωνο απο το service της εταιρείας μου έστειλαν δώρο άλλο ένα για την καθυστέρηση...!!!
Άψογη συνεργασία με τους εταιρικούς πελάτες!!!