το πηρα και γυρισμο το πραγμα δεν εχει....ομως καινουριος στον χωρο των ταμπλετ , θα ηθελα- για ακομα μια φορα την βοηθεια σας-που τοσο απλοχερα μου δινετε καθε φορα.....ομολογω οτι μου αρεσει πολυ,αρκετα λεπτος σχεδιασμος,συμπαθητικη οθονη,ευκολη συνδεση με το ιντερνετ ,ομως δοκιμασμενο δεν ειναι ακομα αρα δεν γνωριζω μεχρι που μπορει να φτασει.......σιγα σιγα με τον καιρο......ομως μου κολησε στον εγκεφαλο να του αγορασω keyboard dock αλλα δεν ξερω που μου πανε τα 4ερα......βρισκω στο ebay κατι universal keyboard bluetooth αλλα δεν ξερω απο συμβατοτητες και αν υποστηριζουν ελληνικη γλωσσα.....πηρα στον κουνιαδο για ενα Μαντα ταμπλετ απο καταστημα ,με usb συνδεση ηταν αυτο ,αλλα παρολο που ειχαμε ελληνικα ως κυρια γλωσσα αυτο εγραφε μονο λατινικους χαρακτηρες.....ετσι θελω τα φωτα σας για αλλη μια φορα,μπας και βγαλω καμια ακρη.....καταρχας και η πιο σημαντικη μου απορια....ολα κανουν ,αν ειναι συμβατα με bluetooth ?ολα γραφουν ελληνικη γλωσσα?εχετε να μου προτεινετε κατι?σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!