Vodafone TV

Μου αρέσει που λένε αν υπάρχει διαφορά. Φυσικά και υπάρχει, ανάλυση, περιεχόμενο, εφαρμογή, πλοήγηση. Μπορώ να συνεχίσω για ώρες να λέω ποιες είναι οι διαφορές και είχα και πολλά χρόνια Vodafone tv..

Αλλά αυτό εδώ είναι ενδιαφέρον

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο με οδηγίες για hbo max με 7€ τον χρόνο από τον Σωτήρη για όποιον ξέρει.
Δεν το εχω δει και ουτε θα το δω. Ειναι νομιμο;

Μου αρέσει που λένε αν υπάρχει διαφορά. Φυσικά και υπάρχει, ανάλυση, περιεχόμενο, εφαρμογή, πλοήγηση. Μπορώ να συνεχίσω για ώρες να λέω ποιες είναι οι διαφορές και είχα και πολλά χρόνια Vodafone tv..

Αλλά αυτό εδώ είναι ενδιαφέρον
Από ότι λέει, λίγη υπομονή χρειάζεται.

1768383622441.png

Λογικά θα δώσουν το πακέτο με το HD, αλλά, εφόσον είναι μέσω του official app θεωρώ πως είναι "τίμιο" και value for money για τα λεφτά που ζητάει η βόντα.

• Like
Reactions: angelalex
Για τα χρήματα που δίνουμε ειδικά σε συνδυαστικά πακέτα (εμένα βγαίνει γύρω στα 9 ευρώ το ακριβό πακέτο), Disney+ & HBO Max είναι τζάμπα. Δεν με ενδιαφέρει το 4K, οπότε δεν θα πλήρωνα όπως και να'χει τα πιο ακριβά πακέτα.

• Like
Reactions: Panoramix
Οικογενειακο πακετο με 16€/μηνα (οσο ενας ...καπουτσινο δηλ), με εξαιρετικη εικονα και ηχο. Ποια vodafone και,,,

Λογικά θα δώσουν το πακέτο με το HD, αλλά, εφόσον είναι μέσω του official app θεωρώ πως είναι "τίμιο" και value for money για τα λεφτά που ζητάει η βόντα.

Κάτι τέτοιο πιστεύω κι εγώ ότι θα κάνουν. Άντε μπας και έχουμε σωστά το 5.1 τουλάχιστον σε όλο το περιεχόμενο... γιατί μέχρι τώρα καθόμαστε και καταπίνουμε την κάμηλο. Ειδικά όσοι έχουμε και τον TV3 που δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε το stereo αν δεν σκάψεις στα μενού του κάθε φορά... .

Φίλος με ρωτάει συνέχεια αν υπάρχει κανένα νέο με το αυτόνομο που έχουν δηλώσει επίσημα στην ιστοσελίδα τους ότι θα το δώσουν στους συνδρομητές τους.
Τίποτα ακόμη; Όταν λένε ότι θα βγάλουν ανακοίνωση, πότε εννοούν; Σε 3 μέρες, σε 3 μήνες, σε 3 χρόνια;
Τελειώνει και το συμβόλαιο του το Μάρτιο και θέλει να ξέρει τι θα κάνει, αν θα ανανεώσει δηλαδή με τη Vodafone για 2 χρόνια ακόμη ή αν θα τους χαιρετήσει και βάλει τελικά ΔΕΗ Fiber+αυτόνομο HBO Max+αυτόνομο Disney. Το ίδιο του βγαίνει η τιμή στο σύνολο με αυτά που πληρώνει και τώρα.
Φταίω κι εγώ βέβαια. Του είπα ότι το αυτόνομο ότι πλέον έχει 570 σειρές στον κατάλογο του (είχε κάτω από 400 όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα).
Κοινώς βάζουν συνέχεια περιεχόμενο και πλέον αυτό που λέει η Vodafone ότι έχουν το ίδιο περιεχόμενο πολύ αμφιβάλω αν ισχύει.

Last edited:
Μέσα σε δύο εβδομάδες, μπήκαν 170 σειρές στο hbo max;

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέσα σε δύο εβδομάδες, μπήκαν 170 σειρές στο hbo max;

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένας εύκολος τρόπος να το τσεκάρεις είναι από το sitemap
Είναι 570 πλέον, όταν το είχα πρωτοκοιτάξει μόλις ήρθε στην Ελλάδα η λίστα στο sitemap είχε κάτω από 400.
Πριν λίγες μέρες που το είχα κοιτάξει ξανά ήταν 500. Βάζουν συνέχεια περιεχόμενο.

Ένας εύκολος τρόπος να το τσεκάρεις είναι από το sitemap
Είναι 570 πλέον, όταν το είχα πρωτοκοιτάξει μόλις ήρθε στην Ελλάδα η λίστα στο sitemap είχε κάτω από 400.
Πριν λίγες μέρες που το είχα κοιτάξει ξανά ήταν 500. Βάζουν συνέχεια περιεχόμενο.
Εννοεις στο αυτονομο η μεσω vodafone;

Εννοεις στο αυτονομο η μεσω vodafone;
Στο αυτόνομο, σιγά μην βάλει η Vodafone τόσο περιεχόμενο.
Ότι έβαλε έβαλε η Vodafone από παλαιότερο περιεχόμενο, τώρα απλά βάζουν νέα επεισόδια.
Οι δηλώσεις που έσπευσαν να κάνουν στο site τους ότι το Vodafone TV έχει το ίδιο περιεχόμενο με το αυτόνομο πρέπει να είναι ήδη παρωχημένες.
Το αυτόνομο πλέον πρέπει να έχει περισσότερο περιεχόμενο.

Φίλος με ρωτάει συνέχεια αν υπάρχει κανένα νέο με το αυτόνομο που έχουν δηλώσει επίσημα στην ιστοσελίδα τους ότι θα το δώσουν στους συνδρομητές τους.
Τίποτα ακόμη; Όταν λένε ότι θα βγάλουν ανακοίνωση, πότε εννοούν; Σε 3 μέρες, σε 3 μήνες, σε 3 χρόνια;
Τελειώνει και το συμβόλαιο του το Μάρτιο και θέλει να ξέρει τι θα κάνει, αν θα ανανεώσει δηλαδή με τη Vodafone για 2 χρόνια ακόμη ή αν θα τους χαιρετήσει και βάλει τελικά ΔΕΗ Fiber+αυτόνομο HBO Max+αυτόνομο Disney. Το ίδιο του βγαίνει η τιμή στο σύνολο με αυτά που πληρώνει και τώρα.
Φταίω κι εγώ βέβαια. Του είπα ότι το αυτόνομο ότι πλέον έχει 570 σειρές στον κατάλογο του (είχε κάτω από 400 όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα).
Κοινώς βάζουν συνέχεια περιεχόμενο και πλέον αυτό που λέει η Vodafone ότι έχουν το ίδιο περιεχόμενο πολύ αμφιβάλω αν ισχύει.

Και από την εξυπηρέτηση πάντως οι απαντήσεις για το θέμα είναι τελείως γενικολογες...

Sent from my iPad using Tapatalk