Βοηθεια για 46-47´ 3d tv

Μην πάρεις 40" , αν δεν βρίσκεις την Sony σε 46" τότε δες την Samsung 46EH6030 ή μια από αυτές....

http://www.skroutz.gr/s/447551/Samsung-UE46ES6710.html
http://www.skroutz.gr/s/1751237/Samsung-UE46ES6340.html

ok καταλαβα κ σε υπερ-ευχαριστω για τον χρονο σου κ την βοηθεια σου.θα παω σε λιγο να τις δω κ τις δυο 6710-6340.απλα την λευκη μου την ειχε βγαλει ακυρη ο πωλητης του κοτσωβολου μαλλον γιατι ηθελε να μου πουλησει την lg 860v.τωρα θα παω απο πλαισιο να δω τι θα μου πουν.τελευταια ερωτηση να κοιταξω για την 7000 η δεν χρειαζεται να ανεβω τοσο πολυ σε χρηματα για αυτα που προσφερει?

η 6800 που εχει διπυρηνο αξιζει να ασχοληθω μαζι με τις 2 που μου προτεινες?

Όλα εξαρτώνται από τις τιμές που θα βρεις την κάθε τηλεόραση. Σαν value for money η 6030 είναι άπιαστη , θα κάνεις όμως κάποιες υποχωρήσεις στον σχεδιασμό (πιο "χοντρή" αλλά ευτυχώς με μικρά περιθώρια περιμετρικά άρα δεν φαίνεται άσχημη συνολικά) και σε συνδέσεις (2 HDMI). Αν βρεις κάπου την ES7000 είναι εξαιρετική τηλεόραση σε HD και με πολύ καλό σχεδιασμό και κορυφαίο "smart tv" αλλά σε τηλεοπτικό δεν συγχωρεί τις ατέλειες όσο οι Sony (έχουν πιο soft εικόνα).

H σειρά ES6xxx είναι κάπου ανάμεσα. Η 6800 έχει γραφτεί ότι τελικά δεν έχει διπύρηνο επεξεργαστή όπως οι 7000/8000 (που έχουν τον Samsung Echo-P/1Ghz) αλλά τον MSTAR X10P (single core/900Mhz).

Δες και εδώ...

http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=51&t=4406

Last edited:
Μετα απο τρεις μερες ψαξιμο συνιδητοποιησα οτι ο yperion ειχε δικιο.η sony δεν παιζεται σε 2d κ οτι η samsung ειναι η πιο ολοκληρωμενη προταση λογω των καλουδιων που προσφερει(κ στην συσκευασια της).
Μπηκα ομως σε ενα μεγαλο διλημμα ως προς τις ιντζες.ξερω οτι καλυτερα μεγαλυτερη οθονη
Κ παλαιοτερο μοντελο αλλα οταν ειδα την 750 ακομα κ σε 40" επαθα την πλακα μου.
Λετε αραγε να το μετανιωσω γιατι ειλικρινα η διαφορα στην οπτικη με καποια μοντελα 46 παλαιοτερα ειναι μεγαλη
Οποτε αναρωτιεμαι 40hx750,es7000 η 46es 6710 η καποια αντιστοιχη;

Μετα απο τρεις μερες ψαξιμο συνιδητοποιησα οτι ο yperion ειχε δικιο.η sony δεν παιζεται σε 2d κ οτι η samsung ειναι η πιο ολοκληρωμενη προταση λογω των καλουδιων που προσφερει(κ στην συσκευασια της).
Μπηκα ομως σε ενα μεγαλο διλημμα ως προς τις ιντζες.ξερω οτι καλυτερα μεγαλυτερη οθονη
Κ παλαιοτερο μοντελο αλλα οταν ειδα την 750 ακομα κ σε 40" επαθα την πλακα μου.
Λετε αραγε να το μετανιωσω γιατι ειλικρινα η διαφορα στην οπτικη με καποια μοντελα 46 παλαιοτερα ειναι μεγαλη
Οποτε αναρωτιεμαι 40hx750,es7000 η 46es 6710 η καποια αντιστοιχη;

Γιατί όχι την sony 46hx750; Είναι φθηνότερη της Samsung 46es6710 (γύρω στα 950 έχει στο skroutz η 46es6710 έναντι 920 της sony 46hx750);
Όλες οι παραπάνω που αναφέρεις (sony hx750 & samsung es6xxx) είναι της ίδιας χρονιάς (2012).

Καλύτερα πάντως 46'' απο μικρότερη σειρά (πχ samsung es6xxx ή sony hx750) παρά 40'' έστω και κορυφαίας (samsung es7000 & sony hx850).

Παραλιγο να γινω κατοχος 46ΗΧ850 σε καλη τιμη εκθεσιακη αλλα δυστυχως ειχε ενα μικρο σκαψιματακι στην οθονη του γκοριλα.οποτε εκλεισα την 40αρα γιατι δεν παιζεται ηη οθονη της.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.το απογευμα παραλαμβανω.

Γιατί όχι την sony 46hx750; Είναι φθηνότερη της Samsung 46es6710 (γύρω στα 950 έχει στο skroutz η 46es6710 έναντι 920 της sony 46hx750);
Όλες οι παραπάνω που αναφέρεις (sony hx750 & samsung es6xxx) είναι της ίδιας χρονιάς (2012).

Καλύτερα πάντως 46'' απο μικρότερη σειρά (πχ samsung es6xxx ή sony hx750) παρά 40'' έστω και κορυφαίας (samsung es7000 & sony hx850).

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες απλα δεν βασιζομαι ποτε στο skroutz κ αυτο γιατι πολλες φορες οι τιμες ειναι απολυτως μετρητοις αρα χωρις δοσεις και πολλες φορες δεν ειναι ενημερωμενο με τα αποθεματα των εν λογω εταιριων.
τωρα σε αυτο που λες περι καλυτερα μεγαλυτερη παρα μικροτερη και κορυφαια θα ηθελα να μου το εξηγησεις γιατι το ακουω απο πολλους κ δεν μπορω να το καταλαβω.συνηθως ισχυει το αντιθετο σε πολλα πραγματα τωρα στις τηλεορασεις δεν ξερω...
φιλικα
Μακης

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες απλα δεν βασιζομαι ποτε στο skroutz κ αυτο γιατι πολλες φορες οι τιμες ειναι απολυτως μετρητοις αρα χωρις δοσεις και πολλες φορες δεν ειναι ενημερωμενο με τα αποθεματα των εν λογω εταιριων.
τωρα σε αυτο που λες περι καλυτερα μεγαλυτερη παρα μικροτερη και κορυφαια θα ηθελα να μου το εξηγησεις γιατι το ακουω απο πολλους κ δεν μπορω να το καταλαβω.συνηθως ισχυει το αντιθετο σε πολλα πραγματα τωρα στις τηλεορασεις δεν ξερω...
φιλικα
Μακης

Οι τιμές του skroutz είναι μεν ενδεικτικές αλλά αποτελούν βαρόμετρο για όλους (ακόμα και για τα μαγαζάκια της γειτονιάς) οπότε με αυτές τις τιμές (σαν ελάχιστες) κινούμαστε ως καταναλωτές...

Τώρα για τις περισσότερες ίντσες: αναλόγως της απόστασης η εικόνα χάνει πολύ (σε λεπτομέρεια, χρωματική απόδοση κλπ) οπότε η διάφορα της καλύτερης τηλεόρασης δεν γίνεται αντιληπτή (η τουλάχιστον δεν ξεχωρίζει). Αντιθέτως τις περισσότερες ίντσες το μάτι τις συνηθίζει γρήγορα και προφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση στις ταινίες.
Λεπτομέρειες όταν πάω στον υπολογιστή καθότι τώρα είμαι με το κινητό!

Εχεις δικιο φιλε μου τωρα καταλαβα τι εννοειτε.
Παντως η 40αρα μια χαρα καθισε στο χωρο εχω μεινει αφωνος με την εικονα κ πρεπει να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο φορουμ σας για την βοηθεια κ ειδικα στον υπεριωνα.κ παλι ευχαριστω πολυ θα συνεχιστει η συζητηση στο τοπικ με εντυπωσεις k ερωτησεις φυσικα :p

Last edited:
Σε ευχαριστω πολυ. Τωρα μενει να βρω πως συνδεεται με iphone κ λαπτοπ γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ολιγον τι....

https://itunes.apple.com/gb/app/media-remote-for-iphone/id373459732?mt=8

Αυτό πρέπει να είναι , εγώ είμαι στο στρατόπεδο Android και δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Υπάρχει και σχετικό video...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.