- 27 December 2014
- 7
- 0
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω διαβάσει πολυ προσεκτικά διάφορα που βρήκα εδώ στο φορουμ αλλά χρειάζομαι μια επιπλέον βοήθεια στην επιλογή μου
Μπαίνοντας στο ζουμί θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι
Απόσταση θέασης 4 μέτρα
Χρήση 70% τηλεόραση μέσω OTE δορυφορικής και 30% ταινίες
Σημαντικό το 3D που μας ενδιαφέρει ενώ το smart έτσι και έτσι καθώς έχω και την Samsung 6500 46 ιντσών για αυτό
Άρα από όσα διάβασα πρέπει να πάω σε 60 ίντσες και πάνω
Ψάχνοντας εδώ απέρριψα την πρώτη επιλογή που είχα κάνει αρχικά η οποία ήταν η LG 60LB650V γιατί από ότι διάβασα εδώ έχει διάφορα θέματα με το μαύρο
Μετά απέρριψα και την Sony 60W855 καθώς από ότι διάβασα εδώ το 3D δεν είναι καθόλου καλό
Τώρα έχω μείνει με την Samsung 6240AW στις 60 ίντσες και την Sharp LC60LE652V
Εκτός εάν κατέβω στις 55 ίντσες και πάω στην Samsung UE55H8000 ή στην UE55H7000SL
Το ταβάνι μου στα χρήματα είναι τα 1,800
Κάθε γνώμη δεκτή και εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση είμαι ανοικτός να το ψάξω
ευχαριστώ
[h=2][/h]
Έχω διαβάσει πολυ προσεκτικά διάφορα που βρήκα εδώ στο φορουμ αλλά χρειάζομαι μια επιπλέον βοήθεια στην επιλογή μου
Μπαίνοντας στο ζουμί θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι
Απόσταση θέασης 4 μέτρα
Χρήση 70% τηλεόραση μέσω OTE δορυφορικής και 30% ταινίες
Σημαντικό το 3D που μας ενδιαφέρει ενώ το smart έτσι και έτσι καθώς έχω και την Samsung 6500 46 ιντσών για αυτό
Άρα από όσα διάβασα πρέπει να πάω σε 60 ίντσες και πάνω
Ψάχνοντας εδώ απέρριψα την πρώτη επιλογή που είχα κάνει αρχικά η οποία ήταν η LG 60LB650V γιατί από ότι διάβασα εδώ έχει διάφορα θέματα με το μαύρο
Μετά απέρριψα και την Sony 60W855 καθώς από ότι διάβασα εδώ το 3D δεν είναι καθόλου καλό
Τώρα έχω μείνει με την Samsung 6240AW στις 60 ίντσες και την Sharp LC60LE652V
Εκτός εάν κατέβω στις 55 ίντσες και πάω στην Samsung UE55H8000 ή στην UE55H7000SL
Το ταβάνι μου στα χρήματα είναι τα 1,800
Κάθε γνώμη δεκτή και εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση είμαι ανοικτός να το ψάξω
ευχαριστώ
[h=2][/h]