vpl hw10 calibration thread

Μια απλή παρατήρηση θα ήθελα να κάνω, μετά από τη ρύθμιση του 10 από τον Μ. Καστρούνη.

Στο τέλος της ρύθμισης συμπληρώνει μια φόρμα με τα στοιχεία της ρύθμισης για να κρατήσει και αυτός και εμείς αρχείο. Χρησιμοποίησε τη φόρμα από ρύθμιση άλλου 10άρη και απλά αλλάζαμε τα νούμερα.

Ε, λοιπόν οι ρυθμίσεις δεν είχαν καμμία μα καμμία σχέση όσο και αν αυτό φαίνεται απίθανο. Δεν είχαν απλά απόκλιση στα νούμερα, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία πήγαιναν στην αντίθετη κατεύθυνση και μάλιστα με πολύ μεγάλες διαφορές.

Είναι λοιπόν ολοφάνερο ότι αν αυτοί οι δυο κάτοχοι προσπαθούσαν να μοιραστούν τις ρυθμίσεις τους, τότε θα ήταν και οι δύο ΠΟΛΥ δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Οπότε θα πρότεινα τις ρυθμίσεις που μοιράζεστε στο παρόν thread να τις παίρνετε σαν μια απλή δοκιμή και όχι σαν απόλυτα νούμερα.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αν πρόκειται για επαγγελματικές ρυθμίσεις,
το βρίσκω τελείως λάθος και ανέντιμο να ανταλλάσσονται νούμερα για ένα βασικό λόγο:
Μη σεβασμός στην δουλειά ενός επαγγελματία. OVER and OUT.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αν πρόκειται για επαγγελματικές ρυθμίσεις,
το βρίσκω τελείως λάθος και ανέντιμο να ανταλλάσσονται νούμερα για ένα βασικό λόγο:
Μη σεβασμός στην δουλειά ενός επαγγελματία. OVER and OUT.

Μα πέρα από αυτό, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα, το αποτέλεσμα θα ήταν απλά ελεεινό!!

Μιλάμε ο ένας Sony να έχει πχ -10 σε μια ρύθμιση στο κόκκινο, ο άλλος +15. Δεν μιλάω για -3 ο ένας, -5 ο άλλος. Μιλάμε για αντίθετες κατευθύνσεις και με μεγάλα νούμερα!!!

Σκεφτειτε οτι καθε 500 ωρες θελει ξανα διοτι πεφτει αισθητα η φωτεινοτητα της λαμπας.Εννοειται οτι στις 1500 ωρες την σουταρεις.Και βρε παιδια το απολυτο στον χωρο μας το περνουμε με καλυμπραρισμα και οχι με αντιγραφη ρυθμισεων αλλων προβολικων:ADFAD2::ADFAD2:

Tη ρύθμιση x.v.Color που λέει στο manual την έχετε δει πουθενά;;;

Eπίσης λέει ότι τα APA και Freeze εφαρμόζονται όταν δέχεται computer signal. Όταν λέει computer signal εννοεί σήμα από την είσοδο rgb (Ιnput A); Ή από οπουδήποτε, αρκεί η πηγή του σήματος να είναι το pc;
Γιατί εγώ όλα τα σήματα τα στέλνω στην hdmi1 (μέσω ΑV) και δεν βλέπω πουθενά αυτές τις ρυθμίσεις ("Νοt applicable")...

Απο τα screenshots που ανεβάσες Johny, να πώ οτι το πρώτο είναι πιο ψυχρό, και τελείως χρωματικά λάθος στα μάτια μου. Μοιάζει να έχει πολύ μπλε/πράσινο, τελος πάντων του λείπει κόκκινο, εκτός απο αυτό πολύ sharp- ειλικρινά μου άρεσε πιο πολύ το 2ο, (που λες πως είναι πρίν) . Δική μου άποψη αυτό φυσικά, και υπόψιν οτι τα screenshots δεν είναι ότι καλύτερο για συκγρίσεις.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
Ηρθε και εμενα σπιτι μου ο Μανώλης να ρυθμίσει τον 10αρη..
\Οτι και να πω είναι λιγο..άλλωστε τα εχετε πει ήδη εσεις δεν χρειάζεται να γίνομαι γραφικός´..Φοβερή δουλειά Φορερος επαγγελματίας και πάνω απ ολα φιλικος και ετοιμος να σου λυσει κάθε απορία
Γνήσιο Πειραιοτάκι όπως και εγώ
τον ευχαριστώ πολύ-bye-

Απάντηση: Re: vpl hw10 calibration thread

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
Ηρθε και εμενα σπιτι μου ο Μανώλης να ρυθμίσει τον 10αρη..
\Οτι και να πω είναι λιγο..άλλωστε τα εχετε πει ήδη εσεις δεν χρειάζεται να γίνομαι γραφικός´..Φοβερή δουλειά Φορερος επαγγελματίας και πάνω απ ολα φιλικος και ετοιμος να σου λυσει κάθε απορία
Γνήσιο Πειραιοτάκι όπως και εγώ
τον ευχαριστώ πολύ-bye-

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Καλές θεάσεις.
Την σκόνη πρόσεξε..-bye--bye-