VT30 η ST30

boutaki

New member
19 November 2008
51
Ενδιαφέρομαι για πλασμα πανασονικ. Ιδεατά θα πρέπει να με απασχολεί μόνο η VT30, αλλά είδα στο televisioninfo.com ότι δεν έχει καλες γωνίες θέασεις (χειρότερες από όλες τις πλασμα). Θα παρακαλούσα όπως συμφορουμίτες που έχουν τη τηλεόραση αυτή όπως μου αναφέρουν εάν υπάρχουν προβλήματα όταν η γωνία θέασης είναι στις 60 μοίρες. Η ST30 έχει πολύ πιο καλές γωνίες θέασεις όπως και η D7000, η PΖ950 , αλλά όπως ξέρουμε υστερούν αλλού.

Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει πλάσμα με μικρή γωνιά θέασης. Ισως να ειναι μικροτερη απο αλλες πλασμα λογω αντιανακλαστικου φιλτρου.

Αν σε απασχολεί πολύ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σύμφωνα με το ίδιο site η GT30 και η ST30 έχουν την μεγαλύτερη γωνία θέασης που υπάρχει.

Panasonic-TC-P50ST30-viewingangle.jpg

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ουσιαστική διαφορά, στη γωνία θέασης, μεταξύ της ST30 και της VT 30, αλλά συγκρίνοντας τη γωνία θέασης της δικής μου VT 30 με εκείνες στο παραπάνω διάγραμμα του Yperion πιστεύω ότι φτάνει (για να μην πω ότι ξεπερνάει) αυτές των panasonic.

Νομίζω, όμως, ότι η επιλογή μιας τηλεόρασης, και μάλιστα μεταξύ των δύο ακραίων μοντέλων της σειράς 30, δεν μπορεί να στηρίζεται, αποκλειστικά και μόνον, στη γωνία θέασης.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα κριτήρια που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη για την τελική απόφαση.

Re: Απάντηση: VT30 η ST30

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ουσιαστική διαφορά, στη γωνία θέασης, μεταξύ της ST30 και της VT 30, αλλά συγκρίνοντας τη γωνία θέασης της δικής μου VT 30 με εκείνες στο παραπάνω διάγραμμα του Yperion πιστεύω ότι φτάνει (για να μην πω ότι ξεπερνάει) αυτές των panasonic.

Νομίζω, όμως, ότι η επιλογή μιας τηλεόρασης, και μάλιστα μεταξύ των δύο ακραίων μοντέλων της σειράς 30, δεν μπορεί να στηρίζεται, αποκλειστικά και μόνον, στη γωνία θέασης.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα κριτήρια που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη για την τελική απόφαση.

Συμφωνώ υπάρχουν και άλλα κριτήρια αλλά για μένα η ευρεία γωνία είναι πολύ σημαντική, αλλά ότααν βλέπω το πιο κάτω σχεδιάγραμμα ανησυχώ.:damnyou:

http://www.televisioninfo.com/content/Panasonic-TC-P55VT30-Plasma-3D-HDTV-Review/Viewing-Effects.htm

Last edited:
Re: Απάντηση: VT30 η ST30

Μάλλον ανησυχείς για το τίποτα. H γωνιά θέασης ακόμη και όπως την δείχνει το σχεδιάγραμμα είναι υπεραρκετή.