VU+ ή ΕΤ9000 ή...

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,923
Διλημμα (ή και...τριλημμα)!
Ποιον απο τους δυο;
Θα μου πειτε: ο ΕΤ9000 τα εχει ολα (και αυτα που εχει ο VU) + διπλη εικονα κλπ. κατι που ΠΟΛΥ θελω! Απο την αλλη ομως, λενε οτι το λειτουργικο του ειναι ανωριμο και χωρις την υποστηριξη των Ντρημιξαδων μαλλον δεν εχει μελλον!
Στο μεταξυ, ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι media playerικες τους πλευρες (καλυπτομαι πληρως απο αλλα μηχανακια, και κυριως απο το Dune MAX), αλλα θελω ενα μηχανημα που (λογω "συστατικων") θα εχει μελλον, οποτε μαλλον τα φθηνοτερα μπαινουν στην ακρη. Οχι γιατι ειναι φθηνοτερα, αλλα γιατι συνηθως γρηγορα αντικαθιστανται, κυριως για...αγοραιους λογους! Αλλα, που να παρει, γιατι και ο VU+ να μην 3D και "pip+pap", εχει τοσο αδυναμο επεξεργαστη ή το "φυλαει" για νεωτερη εκδοση του, οποτε θα "χτυπιεμαι", αν τυχον τον προτιμησω;
Εσεις θα παιρνατε τον ΕΤ9000, τον VU+ ή...θα περιμενατε;
 
Η υποστήριξη που λαμβάνουν αυτοί οι δέκτες είναι πολύ σημαντικός παράγοντας ώστε να επιλέξεις ποιον απο τους δύο να προτιμήσεις, για τον ένα γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει ενώ ο άλλος είναι πολλά υποσχόμενος. Όσο για τον αδύναμο επεξεργαστή που ανάφερες ότι ίσως έχει ο VU, δεν το πιστεύω, απλώς κάθε καινούριο και ακριβό μηχάνημα που θα βγαίνει στην αγορά θα πρέπει να έχει και κάτι που δεν έχουν τα παλαιότερα ώστε να είναι ένα παραπάνω κίνητρο. Να αγοράσεις κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες που έχεις και όχι γιατί το ένα είναι παλιό ή γιατί το άλλο είναι πολύ καινούριο.
 
Δεν έχει αδύναμο επεξεργαστή ο Vu Duo.

Αν δίνεις μέχρι 450 ευρώ, δεν υπάρχει ερώτημα, ET9000. Αν δίνεις παραπάνω, περιμένεις να δούμε και τον DM7020HD.
 
Απάντηση: Re: VU+ ή ΕΤ9000 ή...

Να αγοράσεις κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες που έχεις και όχι γιατί το ένα είναι παλιό ή γιατί το άλλο είναι πολύ καινούριο.

"Αναγκες"! Μα, ΑΡΙΣΤΗ εικονα, υποστηριξη, ΑΡΙΣΤΗ λειτουργικοτητα - αυτες δεν ειναι οι αναγκες ολων μας;

Λενε οτι και οι δυο εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας - σημειωσατε Χ!
Απο υποστηριξη, οτι ο VU παει (σημερα) καλυτερα - σημ. 1!
Λειτουργικοτητα, λενε ο VU ειναι σχεδον καλυτερος - σημ. 1Χ!
Απο κατασκευη, μαλλον VU λενε, αλλα επειδη αναφερονται σε εξωτερικη εμφανιση, παντελως αδιαφορο για μενα, δεν λαμβανεται υπ´οψη. Κατασκευαστικα εσωτερικως ομως λογω μαμας Clarke (και αγνωστης VU - Ρωσων; ) δινω προβαδισμα στον ΕΤ9000 - σημ. Χ2
Απο τιμη ο VU βρισκεται και λιγο φθηνοτερος, αλλα δεν λαμβανεται υπ´οψη!
Απο "μοντερνιες" ο ΕΤ ειναι υπερτερος - σημ. 2!
Αρα μαλλον ΕΤ9000 λογω "μοντερνιων";

Δηλ. Πανο τι...παραπανω θα εχει ο DM7020HD; Ολογραφια;
 
Last edited:
evam7 Διλημμα (ή και...τριλημμα)!
Ποιον απο τους δυο;
Θα μου πειτε: ο ΕΤ9000 τα εχει ολα (και αυτα που εχει ο VU) + διπλη εικονα κλπ. κατι που ΠΟΛΥ θελω.
 
Last edited:
ελα αφου κατα βαθος ΕΤ θελεις. γιατι το παιδευεις;; μη σπας το κεφαλι σου για αγορα δεκτη. κ αν το μετανιωσεις μετα, αν εχει κατι που δεν σου αρεσει εδω... και πας για κατι αλλο. σωστος;; ;)
 
ελα αφου κατα βαθος ΕΤ θελεις. γιατι το παιδευεις;; μη σπας το κεφαλι σου για αγορα δεκτη. κ αν το μετανιωσεις μετα, αν εχει κατι που δεν σου αρεσει εδω... και πας για κατι αλλο. σωστος;; ;)

Μωρε "σωστος", αλλα ποσο θα εχουν οι "μοντερνιες" τοτε σε...δραχμες;:bigcry:
 
Σε βλέπω πολύ σκεφτικό και ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα, και που ξέρεις μπορεί και η VU+ να λανσάρει κανένα καινούριο μοντέλο :chinscratch:
 
Διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα σαφεστατο προβαδισμα εχει ο 9000 αλλα το θεμα με την μπαταρια ειναι ενα απο τα αρνητικα του και κατα την γνωμη μου το σημαντικοτερο και ετσι η θα περιμενω τον 7020 η vu+ duo με κλειστα ματια αν επρεπε να παρω δεκτη αμεσα.
 
το θεμα με τη μπαταρια απλως εχει διογκωθει. το μαγαζι που αγορασα τον δεκτη εχει πει οτι μεσα στην εγγυηση οτι και να παθει τον αλλαζει. ωστοσο η clarke- tech ειπε οτι θα δωσει λυση.