WAF factor ... or the boss στο σπίτι;

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Μόλις είδα στους nikonians το παρακάτω μήνυμα:

*Can I really afford to buy the 500mm f/4? Yes, I think I can. However, it comes with a lot of hidden costs. Firstly, divorce lawyers are very expensive. Lastly, the hospital bills of removing the lens from my forehead can become prohibitive. The General (Wife) would take exception to the lens. One reason for getting the small AF lenses – they look alike! If the General ever gets to this site, I’m so dead! One powerful reason for “Ramesses” - just in case! I love PayPal!
Best regards,

Ramesses

Ο Ραμσής μας λοιπόν έχει πρόβλημα....

Αλήθεια εμείς έχουμε πρόβλημα;
Πού εντοπίζουμε το πρόβλημα; Στην αγορά; Στην εμφάνιση του εξοπλισμού στην κοινή θέα; Στην έξοδο για φωτογραφίες με φίλους; Στην κοινή έξοδο ή στα ταξίδια της οικογένειας;

Τί τεχνικές χρησιμοποιούμε για την παράκαμψη του προβλήματος;

Και τέλος πάντων who is the general or the boss at (your) home? Is it you or someone else?

Εφόσον έχω επενδύσει στο σπίτι ν χρήματα για να χτιστεί - ανακαινιστεί και από τη στιγμή που δεν μπαίνει κάτι το τεράστιο και άκομψο στο σπίτι σε κοινή θέα, άντε να έχω λίγη γκρίνια.
Επειδή αυτό τον καιρό μαζεύω χρήματα για κάτι σοβαρό για το σπίτι που ούτως ή άλλος και εγώ το θέλω οι τιμές των καλωδίων π.χ. αποκρύπτονται. :flipout:

Κατά τα άλλα it's my way or the highway τις εποχές που δεν έχουμε κάποιο άλλο θέμα. :p

Κοίταξε, εάν ήταν κι εμένα το επάγγελμά μου και έμπαιναν τελικώς λεφτά στο σπίτι από αυτό, δεν θα έβγαινε τσιμουδιά. Από τη στιγμή όμως που το βλέπει σαν απλό "χόμπυ", τα έξοδα γι' αυτό τα αντιμετωπίζει ως σαφώς πιο περιττά από αυτά που διαθέτει για τις τσάντες της.

Και φυσικά εάν πω να βγω έξω για να τραβήξω καμιά φωτογραφία, η απάντηση είναι σταθερή: "πάρε μαζί και τα παιδιά"

-bye--bye-

Τουλάχιστον με τις ρετρό μηχανές και φακούς που μαζεύω, έχω και το άλλοθι του συλλέκτη. Ευτυχώς τα βρίσκει και η σύζυγος όμορφα, μάλιστα μου λέει να φτιάξουμε και μία σωστή προθήκη για να τα επιδεικνύω!