Wall-through fttings για υδρόψυξη

Καλησπέρα σε όλους

Μολονότι δεν είναι και κάτι δύσκολο ούτε βέβαια καμιά τεχνολογία διαστημική, ψάχνω να βρω - πριν ασχοληθώ ο ίδιος να κατασκευάσω - κάποιου είδους εξαρτήματα σύνδεσης πλαστικού σωλήνα υδρόψυξης, τα οποία όμως να δέχονται σύνδεση και από τις δυο μεριές με σφιγκτιράκι (τσεμπεράκι) και να μπορούν να σταθεροποιηθούν με κάποιο τρόπο (π.χ. μονό ή διπλό παξιμάδι) πάνω στο μεταλλικό τοίχωμα κουτιού υπολογιστή, σε τρύπα που θα ανοιχθεί (αν δεν είναι ήδη ανοιγμένη) γι αυτό το σκοπό, έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να συνδέσει εσωτερικά τα λάστιχα π.χ. εισόδου-εξόδου από το cooling block προς το υπόλοιπο κύκλωμα της υδρόψυξης, αν αυτό βρίσκεται έξω από το κουτί.

Όπου κι αν έψαξα, κάτι τέτοιο δεν μπόρεσα να εντοπίσω, εκτός αν κάποιο ή κάποια από τα υπάρχοντα στην αγορά κάνουν και για τέτοια χρήση και απλά. είτε δεν αναφέρεται κάπου είτε δεν μπορώ να το εντοπίσω από την περιγραφή ή/και τις εικόνες.

Εννοώ κάτι σαν το παρακάτω, το οποίο βέβαια να περιέχει και το ενδιάμεσο τμήμα του, που θα ενοποιεί τα δυο εξαρτήματα (ή που θα αποτελεί ένα και ενιαίο εξάρτημα) και θα μπορεί να στηριχτεί με κάποιον τρόπο πάνω στο τοίχωμα του κουτιού:

4BdZer.jpg

Μάλλον πρέπει να εγκαταλείψω την ιδέα και να αναζητήσω άλλη λύση....

Λοιπόν, όπως γράφω και στον τίτλο του μηνύματος, πρέπει να εγκαταλείψω την ιδέα τέτοιου εξαρτήματος και να οδηγηθώ στην απ' ευθείας σύνδεση των σωληνώσεων από τα blocks στο υπόλοιπο σύστημα που θα είναι εκτός κουτιού, αλλά θα πρέπει να βρω τρόπο να προστατεύσω τις πλαστικές σωλήνες κατά τη διέλευσή τους από τις τρύπες του μεταλλικού τοιχώματος του κουτιού.

Η καλύτερη λύση θα ήταν τέτοιου είδους ελαστικές ροδέλες:

cable-silicone-rubber-grommet.jpg

ή κάποια σαν τις παρακάτω:

Grommets3.jpg

ή, τέλος, κάτι σαν το παρακάτω, αν και θα το είχα σαν τελευταία επιλογή, γιατί απαιτεί μεγάλη τρύπα στο κουτί, που το έχω βέβαια εντοπίσει, μόνο που το μαγαζί μου πέφτει λίγο μακρυά:

gk4g-lg.jpg

Μήπως ξέρουμε πού θα τα βρούμε, ειδικά κάτι σαν αυτά των δύο πρώτων εικόνων?

Υπ' όψη ότι έχω ρωτήσει σε 4 μεγάλα καταστήματα-αλυσίδες ηλεκτρολογικού υλικού, αλλά ούτε ξέρουν τί είναι.

Ευχαριστώ.
-

Κωδικός;

Καλημέρα , κατι έχω φέρει απο εδώ
http://www.banzaimusic.com/Wah-Accessories/

Καλημέρα, Τάσο κι ευχαριστώ

Αυτό που έχεις φέρει είναι αυτό (ή κάτι παρόμοιο με) αυτό που ζητάω; Αν ναι, τί κωδικό έχει (ή είχε);
-

Re: Κωδικός;

Καλημέρα, Τάσο κι ευχαριστώ

Αυτό που έχεις φέρει είναι αυτό (ή κάτι παρόμοιο με) αυτό που ζητάω; Αν ναι, τί κωδικό έχει (ή είχε);
-

Εχω δυο τρία νουμερα σπιτι, αλλα ήταν παλιοτερα,είχε άλλους κωδικους.