WatchMen

Ευχαριστώ πολύ!Πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή ταινία με ένα mix από τους αγαπημένους μας ήρωες!

Θα έχει σίγουρα πολύ δράση,αλλά αντιθέτως και πολύ πλάκα!

Χωρίς σκέψη την βαθμολογώ με 8/10

Αν απευθύνεσαι σε μένα για αυτά που διάβασα και είδα παραπάνω λέω…

Την είδα πριν απο κανα δύο βδομάδες. Δεν το ήξερα το κόμικ, οπότε είμαι πιό αυστηρός καθώς έπρεπε να βγάλω νόημα για τον καθένα απο τα όσα έβλεπα στην οθόνη. Έ δεν έβγαλα και πολύ... Ο τύπος είχε δείξει απο τους 300 οτι πέραν απο τις σκηνές δράσης (που απλά μέτριος είναι και εκεί...) αδυνατεί να κάνει οτιδήποτε άλλο. Μηδέν εξέλιξη χαρακτήρα... Πολλές υποπλοκές και σκηνές χωρίς που δεν βγάζουν και πολύ νόημα. Καταλαβαίνεις οτι το κείμενο κάτι ήθελε να πεί αλλα ο άλλος απλά δεν μπορεί...

Δόξα τον θεό που δεν τον άφησαν να βάλει κιάλλο λέω εγώ.

Απο την άλλη μου έδωσε την εντύπωση οτι το κόμικ πρέπει να είναι πραγματικά φανταστικό και θα ήθελα να το διαβάσω

Εγώ δηλαδή που δεν το είδα και διάβασα τα παρακάτω, πώς πρέπει να το βαθμολογήσω;

zlvptu.jpg

Αν δεν το εχεις δει δεν ειναι σωστο να εκφερεις αποψη. Μπορει και να σου αρεσει ποτε δεν ξερεις .

Εγω θα περιμενω το bluray παντως γιατι εσχατως (κανα 7μηνο) ταινια 3 ωρες στον κινηματογραφο ειναι επικινδυνη για υπνο.

Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο με το άρθρο του cinemag. Η ταινία υποφέρει από πολλά, αλλά όχι από αυτά που της προσάπτει ο συντάκτης: δεν της λείπει η ιδεολογία και οι προβληματισμοί, της λείπει η συνοχή που θα τα αναδείκνυε και ο ρυθμός που θα ενοποιούσε 12 διαφορετικού ύφους κεφάλαια σε μία ενιαία παρουσίαση. Αποτέλεσμα, οι θαυμαστές του comic ήταν πολύ πιο ευχαριστημένοι από την ταινία σε σχέση με όσους το γνώρισαν μέσα στην αίθουσα.

Αντίστοιχα και στους 300, όπου προστέθηκε ιδεολογία εκεί που δεν υπήρχε, για να προβληθούν τα δυτικά ιδανικά έναντι των ανατολικών θεοκρατιών.

Απογοητευτητα απ την ταινια.Οπως παντα καμμια σχεση αυτο που διαβαζεις με αυτο που βλεπεις.Το περιμενα σαν τρελος επειδη ειχα ερωτευθει το κομικ αλλα οπως περιμενα ηταν μια βλακεια και μιση

Βαρετό.

Με το Τεστ.
YOU ARE RORSCHACH.
Detached and possibly violent, your resolute adherence to your own sense of morality and your tendency toward multiple personalities is just plain frightening or, at least, weird to others. Law enforcement is entirely out of the question--you can't take orders, and you can't follow anybody else's rules but your own.

Quite simply, you are what you make of yourself. Occupational advice here is pointless. Have fun!